Thursday, June 2

Bila lah fenomena pasal budak tu nak reda?

Assalamualaikum.

Arghh ! Eyfa pulak yang tension. Pergi mana-mana je orang bercerita pasal budak tu. Bukak Facebook tgk new feed pun pasal dia. Bukak twitter pun sama. Bukak blog pun sama. Dah dah la weh ! Stop it ! Tak payah lah nak sebok sangat ! Sebok nak mengata orang. Kejap lagi kena batang hidung sendiri, adik korang ke anak korang ke kelak? Haaa. Baru nak terdiam korang. Grrr ! Dah dah lah tu....

TAKDA cerita lain ke? BOSAN LAH!
KBAI~

6 comments :

Mrs. Farhan said...

A'ah kan. Setuju sgt2 ngan Eyfa. =)

Cik Ezy said...

sabo jela..
akn reda xlame lg..
hee..

cik ayin said...

tau takpe..da bosan ni

tia @ Ini Kisah Tia said...

jap2 lagi redalah tu ;)

.m y z. said...

garangnyaaaaa. hikhik. semalam ada orang post komen dekat ziema, cakap blog adinda tu ada virus. huhu. ntah betul ke tak lah tu. orang tu asyik kacau ziema je tau. komen2 benda yang menakutkan T__T

Aifa Afiqah Sulaiman said...

serius tatau pape...sebab dah lme x online..haha!

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com