Monday, June 27

Perempuan syok sendiri!

Assalamualaikum.

Korang pernah tak tengok perempuan yang suka syok sendiri? HAHA. Cerita ni eyfa dengar sendiri dari pengalaman kawan eyfa HAKIM (bukan nama sebenar). Sekarang ni famous orang buat relationship dekat Facebook kan? :)



Eyfa dengan hakim ni dah lama berkawan. One day si Hakim ni dah break off dengan girlfriend dia. Then dia call lah eyfa duk gossip pasal ex-girlfriend dia. Duk luah perasaan sedih dia dekat eyfa. Eyfa pun layankan ajelah. Lepas tu gerak hati nak cakap pasal wall facebook dia.

"Eleh, dulu couple bukan main updated status i miss you lah, i love you lah. Penat i usha wall u asik duk menjiwang aje" - EYFA

"Oh tu! You jangan salah faham ya. You tahu kan i jarang online? semua tu ex-girlfriend i yang updated status i. Relationship pun dia yang approve sendiri sebab dia ada password FB i" - HAKIM

Amboi asal couple aje semua yang privacy dah jadi tak privacy. Siap bagi password bagai. Gelabah aje. Nak stalk lah tu kot-kot BF/GF ada pasang lain. HAHA ! Yang tak boleh tahan tu siap updatedkan status boyfriend untuk diri sendiri. Perghh! Nak bajet-bajet sweet lah tu.

Tak sangka ada juga orang macam ni kat muka bumi. Mati-mati lah eyfa ingat kawan eyfa yang duk berjiwang dekat wall dia siap tag lagi nama girlfriend. Rupanya girlfriend dia duk sweet dengan diri sendiri. HAHA. Kelaka aje ! Tergelak eyfa dengar cerita kawan eyfa tuu =)


Oh ya! Eyfa nak buat pengumuman sikit. Eyfa dengan Faizal Tahir dah In Relationship sekarang. So, doakan kitaorang bahagia hingga ke anak cucu okay? Apa tak percaya? Isk. Percaya lah. Ahad nanti mesti masuk melodi punya. HAHA. Jangan jeles! F.T I LOVE YOU! (syok sendiri! HAHA)

KBAI~

33 comments :

.m y z. said...

kah kah kah dah in a relationship dgn F.T dah? tahniah lah. sape approve relationship tu? haha :PP

syashafie said...

sian jugak perempuan mcm tu :/
mmg syok sendiri.

kotak bulat said...

kirim salam kt faizal tahir tau.. ex kb tu.. :P

EYFAalias said...

@.m y z.

Faizal Tahir yang approve! jangan jeles. ahahhaa

EYFAalias said...

@syashafie

hehe. tahu xpe :D

EYFAalias said...

@kotak bulat

eleh. KB. perasan! wekk :p

Cik Ezy said...

ngn pejal tahir?
pehh..
haha

EYFAalias said...

@Cik Ezy

hhahaa. jeles tak jeles tak? ahaa

Lieyda said...

jgn jadi perosak rumahtga org cik eyfa.kikiki

Abang Stalker said...

hahaha..bole kentut berdarah dpt awek cmni.xkesah la nk ada pswrd pkwe.tp jgn le updated status cmtu.malu siot..

EYFAalias said...

@Lieyda

alaaaa :((

EYFAalias said...

@Abang Stalker

hahaha. penat nk layan kerenah perempuan mcm ni.

Freaky said...

haha biar la mereka nak syok sendiri :D

~syue syada~ said...

saya n dia pon ada psword masing2.tp xda lah wat status SS mcm tu..huhuhu

malulahhhhhh ^^

rara pinkmafia said...

moga impian jd kenyataan.hehehe

nurpiska said...

hehe i ske tang status tuh!:)

Bella Bell said...

hahahhahaa.. ok.. itu kelakar.. apa punya poyo la pompuan tu... heehhe!!~



^^

~~Ticer Wann~~ said...

hohoho ada lak cam tu ehh... haha... kelako lak rasa.. seb bek Ticer tak pernah mintak pasword FB mr.tunang n update status cam tu..kalau tak entri ni mesti bikin Ticer panas bontot.. keh3

Lelord said...

ekekekekee leh arr pasni akak mintak otograf Eyfa ngan FT

Abang Stalker said...

haha..prmpn cmni ggt je cuping telinga dia. :P

tia @ Ini Kisah Tia said...

hahaa . euh ! tak malunya that girl ..

Syazana Justme said...

wah,dgn f.t ek skrg?cayalah eyfa..hehe

iPai said...

pergh .. gosip terhangat ni

iPai said...

memang banyak kes syok sendiri ni .. mmg takleh buat pe laa

Abang Stalker said...

cmne eyfa nk bt banner pastu ada kod banner bwh dia?plis..ajau abg. T_T

Abang Stalker said...

cmne eyfa nk bt banner pastu ada kod banner bwh dia?plis..ajau abg. T_T

Abang Stalker said...

tocey master! ;)

Tea said...

pergh xmalu seyh.. xpenah la plk wt bnd cmtu.. cehh.. wekkk..

azrijohan said...

busukkk ahh pompoan tu...
nak sweet2 konon..

nampak beno kurang kasih sayang

siti kektus said...

erk~
pompuan tu rajin sangat tu, tak da kerja nak buat, tu yg dia tolong hapdate kan, hehe

amboi eyfa, ni faizal tahir versi mana ni?sat g bini dia kejar, tak tau, haha :p

Abang Stalker said...

da bkk tuto tu tp abg x de mud plk nk bt T_T sy sgt sdh skrg...

EYFAalias said...

@Abang Stalker

kenapa pulak sesedih ni bang ? :(

Abang Stalker said...

sbb bunga dipetik org.bkn sekuntum tp setaman. T_T

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com