Monday, June 13

WOW! Main game pun boleh menang IPAD 2 ?


Eh! Betul ke dengan main game boleh menang IPAD 2? Haaa. Rebut lah peluang keemassan ni. Selain daripada boleh menang IPAD 2, banyak lagi hadiah-hadiah yang lumayan menanti korang semua. HAHA. Excited tak dengar? Nak tahu tak game apa ni?

Game dia kacang gila. Siapa yang kaki main game tu eyfa rasa pejam mana pun dah boleh menang. Tapi kalau org tu jenis macam eyfa, main game pun setahun sekali kan memang susah lah nak menang. HEHE.

Game yang eyfa nak promote ni ialah game HALLS SHOCKVILLE. Secara ringkasnya Shockville ni telah di kepong oleh sleepyheads. So, korang kena tembak dorang yang sleepyheads ni sampai dorang bangun. HAHA. Senang aje kan?


Haaaa. Tunggu apa lagi? TAK KAN TAKNAK IPAD 2? Tolak tuah betul korang ni. HEHE. Kalau siapa-siapa rasa nak main game ni and menang IPAD 2 ----> CLICK SINI ! Nanti dah menang IPAD 2 jangan lupa kat eyfa ya? =)


P/S :

SUKA MINUM MILO? --> KLIK SINI
INGINKAN BLACKBERRY DGN HARGA RM288? --> KLIK SINI
NAK TAHU APA FUNCTION BBM? --> KLIK SINI
NAK TAK PERGI PERTH? PERCUMA JE! --> KLIK SINI
ANDA CREATIVE AND PHOTOGENIC? --> KLIK SINI
NESTLE NAK KASI RM1K. KORANG NK? --> KLIK SINI

9 comments :

siti kektus said...

Kite pon bkn kaki gme la eyfa, stakat men buger island bolehla, hehehe

2 pon kena main byk kali, hoho

EYFAalias said...

@siti kektus

HAHA. sama lah kita ! :p

Cik Ezy Brutal said...

sape xnk ipad kn..
dpt pree pulak tu..
fuhh nikmat2..
haha

EYFAalias said...

@Cik Ezy Brutal

jom jom main game ni. ehheehhee

Abang Stalker said...

yes,yes!da stat main da ni. :D

EYFAalias said...

@Abang Stalker

good luck abang :p

cik kacak said...

ipad ? hwaa berbaloi baloi ;D

EYFAalias said...

@cik kacak

jom main game ni ramai2.

ken said...

so many ipad 2 prizes these days :)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com