Sunday, June 26

Jom tambahkan pendapatan dengan NOOBIE.MY?

ASSALAMUALAIKUM.

Korang semua tahu tak? Nanti akan muncul satu lagi syarikat pengiklanan yang bakal beroperasi tak lama lagi iaitu NOOBIE.MY. Apakah NOOBIE.MY ini?

Noobie Industries is an Online Advertising Agency providing advertisers 
a platform to advertise on blogs, twitter, facebook and even video hosting sites.

Dah tolak, tambah, bahagi, and kuasa dua actually Noobie ni macam Churpchurp and Says.My jugak lah. Jadi Noobie ni kira saingan baru bagi Churpchurp/Nuffnang and Says.My =) Untuk maklumat lanjut boleh TEKAN SINI okay? :) Tak ramai lagi yang tahu pasal hal ni. Jom sebar and jana pendapatkan bersama !! 
KBAI~
>>>>> SAMSUNG GALAXY SII <<<<<
>>>>> PROTON INSPIRA <<<<<
>>>>> P1 4G EXCLUSIVE <<<<<
>>>>> GRAPEVINE DEFAULT <<<<<
>>>>> MARIE FRANCE BODYLINE <<<<<
>>>>> CELCOM COLUMBO <<<<<
>>>>> DIGI IPHONE4 <<<<<

33 comments :

Fyqa said...

eyfa b'alih arah tak ? ;)

Mr.Superman said...

mcm2 iklan.. -__- bole gk ni.

Unknown said...

@Fyqa

eh tak la. ehhehhee

Unknown said...

@Abang Stalker

try la usha :D

Syazwan Che Deraman said...

menarik ;)

Unknown said...

@Syazwan

hehhee. jom join :D

ezy.xixii said...

banyak sgt..
kang reg sume jdk tamak pulak..
kalo tamak sllu rugi..
ahaha..

Unknown said...

@Cik Ezy

hahaha. bukan selalu tamak :D

Tea Dno said...

gila bnyk syarikat nak kasi kte duit ekk. :D

halidaRahman said...

teringin nak join benda2 cam ni tp untuk budak skolah bulehh ke? hehe

Unknown said...

@тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™

boleh je sayang :D

Unknown said...

@Tea

kena buat kena sikit la baru duit masuk :D

tia @ Ini Kisah Tia said...

bhahahaaa . lubuk baru :)
pstt : eyfa , letak je banner eyfa dekat blog Tia tu . free jee ..

Unknown said...

@tia @ Ini Kisah Tia

heheee. yeke?

Mr.Superman said...

kita buta IT,lmbt ckit la.. T_T

Farhana Jafri said...

dh tau dh.. hik3.. bru je mnggu lpas tau.. xsbar nk tggu.. :P

jemput singgah ANASAURUS :)

Shiema Sufian said...

nice :)

K said...

macam-macam ada, hehe XD

AZRI said...

dengan churp churp pon dahh cukup penat nak promote :O

Aku Bah Nie Imah said...

nice la cik adik :)

da follow u...599

hamzah ian said...

pergh.. makin ramai yg buat syarikat camni eh.. hehe

Tea Dno said...

eh? kena sikit? cmne tu? blur lak. HOHO.

me said...

wah, noobie pon da ada. mcm2 :D

Gary Asip said...

alamak... gary sayang glitterati gary la... huhu~

Gary Asip said...

macam gary typo je kat komen tadi... ye ke?..

iPai said...

kaya laa kak eyfa kita ni .. kak, belanja ..!!

arituarini said...

eyfa dah join ke...benda ni dah beroperasi blum...nnt dah cash out churp2 nak join ni pulak lah...kih kih kih

Aida Azryn said...

owh.. cukuplah aida guna churpchurp n nuffnang je. hehe... ;p

anyway thanx la share pasal ni. :)

myzziema said...

saingan nuffnang? kalau kita join, status glitteri hilang lah eh?

Mr.Superman said...

nuffnang menipu.benci gle

iPai said...

akak eyfa hilang satu hari .. wuu

Tea Dno said...

noobie comell.. bukan nabil.. XD

Ho Kang Tao said...

Tapi untung Noobie ni ciput je..=/

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com