Sunday, June 19

Top Commentators aku buat hal!

Assalamualaikum.

Ehem ehemm. Korang perasan tak sejak dua menjak eyfa MAKEUP blog eyfa ni, eyfa punya TOP COMMENTATORS ni tak keluar. Degil sungguh!!  Tak tau lah pasai pa jadi lagu ni. Iskk!


Siapa boleh bantu eyfa menyelesaikan masalah permasalahan yang sedang melanda eyfa ni? Sob sob! Bukan apa sebab kalau tak ada Top Commentators ni macam mana eyfa nak kasi reward yang eyfa janjikan pada mereka dulu? [RUJUK SINI!]

Kang kata eyfa mungkir janji lah apa lah. Iskk! Takmau lah macam tu. Sekarang ni dah nak hujung bulan. Top commentators ni buat hal pulak. Sakitnya hati.

Tolong ! Tolong ! Eyfa dah cuba tukar banyak kali dah coding tu. Semua tuto eyfa dah guna. Takmau keluar jugak. Ni nak kena pakai bomoh gak ke apa baru nak keluar top commentator eyfa ni? HAHAHA. Karut karut!~

Buat sementara ni eyfa terpaksa mungkir janji dulu. Bila top commentators eyfa dah pulih seperti sedia kala. Eyfa akan tunaikan janji-janji manis eyfa k? Sayang sikit! MUAHHH! *sambil buat gaya gediks!* hahaha

KBAI~

19 comments :

Syazwan said...

alaaaa..nak jadi top commentor you..

azrijohan said...

fuhhhhhh,nasib x kene muahh tu

azrijohan said...

setakat ni sape yg bnyak komen?

EYFAalias said...

@Syazwan

tak dapat den nak nolong! hehehe

sergeant keroro said...

eyfa, kira manual jelah. hehe :P

p/s : camne nak buat butang reply pada komen tu eh??

*notakaki : eyfa taknak join bloglist keroro??? 5 orang je lagi nak XD

EYFAalias said...

@azrijohan

cehh! :(

EYFAalias said...

@azrijohan

entah. tak kira lah plak sebab selalu org yang sama aje yg cmnt. ehehe

azrijohan said...

p/s:ajar laa macam ne nak buat sheeduled tweets

EYFAalias said...

@sergeant keroro

susah lah nak kira manual. ehhehee.

nnt eyfa join ok?

reply to comment tu try tgk tuto kat sini http://babybiey.blogspot.com/2010/06/tutorial-reply-to-comment.html

~~Ticer Wann~~ said...

alaa siannya.. nak tolong pun Ticer tak reti la... huhu

jom ke blog
Pakai telekung

kotak bulat said...

hehehe... time gini la bru nk jd msalah kn.. usaha lg..cri penyelesaian :P

EYFAalias said...

@~~Ticer Wann~~

sob sob sob. eyfa pn xreti. dh cuba mcm2 cara dh :(

EYFAalias said...

@kotak bulat

yeah! masih berusaha ni. hehehe

EYFAalias said...

@azrijohan

nnt eyfa ajar. sabo!

.m y z. said...

mesti azrijohan first commentator T_T tak aci. dia komen 1 entry banyak2. grrr~ haha *dengki :P

EYFAalias said...

@.m y z.

jangan gado2. ehehhee

ArulchelseA said...

babab je kalau degil kih kih kih

EYFAalias said...

@ArulchelseA

tolong bababkan :D

Abang Stalker said...

alamak..lmbt la..klu x dpt mmuah tu.haha :P

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com