Thursday, June 23

Siapa amik tempahan untuk buat blog?

Assalamualaikum.

Kalau tadi korang ada duk lalu lalang kat blog eyfa mesti ada nampak eyfa tengah cuba nak ubah template blog ni. HAHA. Seharian suntuk mencuba tapi asik temui keGAGALan aje! Last-last guna template yang ni jugak. Grrrr~

Eyfa sebenarnya suka tengok blog yang guna DENIM TEMPLATE. Eyfa dah cuba try test banyak kali tapi mesti tak secantik blog-blog lain. Tu la tangan eyfa ni buat apa pun tak bedung! BENCI nyaaa! Nak tukar tangan lain lah macam ni. Hahahaa.

Last-last mesti tempah! Dah sangap punya pasal kan. Kuar duit sikit pun tak apa lah. By the way? Siapa yang ambil tempahan untuk edit blog gunakan Denim template? If ada kawan-kawan korang ke makcik tijah ke pakcik yaacop ke yang pandai edit or siapa-siapa lah. Bagi tau eyfa eh? Tapi kasi kawtim ah harga murah sikit. Okay? HAHAHA =D

Dari budak comel yang sangapkan Denim Template;
EYFAalias.

KBAI~

>>>>> SAMSUNG GALAXY SII <<<<<
>>>>> PROTON INSPIRA <<<<<
>>>>> P1 4G EXCLUSIVE <<<<<
>>>>> GRAPEVINE DEFAULT <<<<<
>>>>> MARIE FRANCE BODYLINE <<<<<
>>>>> CELCOM COLUMBO <<<<<
>>>>> DIGI IPHONE4 <<<<<

66 comments :

tia @ Ini Kisah Tia said...

eh , dah okey apa template ni . cun .. sejuk je mata memandang .. kenapa ?

EYFAalias said...

@tia @ Ini Kisah Tia

nak denim! denim lagi cute :((

azrijohan said...

pernah jugak terpikir nak tukar template....tapi...

Zul Fattah said...

cutenye.. follow u

Wani said...

cantik la yang ni . huhu

EYFAalias said...

@azrijohan

tapi apa? hehehehhee

EYFAalias said...

@Zul Fattah

ehehhe. thanks :D

EYFAalias said...

@Wani

memang la cantik. tp denim lg comel.

azrijohan said...

...errr,nak cakap tak ek
macam sedihhh je

rara pinkmafia said...

denim template tu cane eyfa?

EYFAalias said...

@azrijohan

sedih kenapa plak? hahaha

tia @ Ini Kisah Tia said...

ada contoh blog yang pakai denim tak ?

EYFAalias said...

@rara pinkmafia

ala yang cute2 tu. ssh la nk explain. hhuhu

Cik Ezy said...

dh comel dh ni..
xyah la tukar2..
hee

EYFAalias said...

@Cik Ezy

nak tukar jugak. huhu

EYFAalias said...

@tia @ Ini Kisah Tia

contoh mcm ni

http://adleytesting.blogspot.com

Akulah Pak Lan said...

Yang ni pun dah comel

Bella Bell said...

denim template? apa tu? adehh.. saya lagi tak tahu apa2.. hehehe!!~

tapi blog awak ni dah nice la dear. kemas je :)



^^

.m y z. said...

DENIM TEMPLATE tu apa kak eyfa? kenapa nak tukar? dah mabeles dah ni :D

EYFAalias said...

@Akulah Pak Lan

alaaaa.

EYFAalias said...

@Bella Bell

alaa. kenapa semua org xtau ni. iskk.

EYFAalias said...

@.m y z.

ce tengok blog ni. http://adleytesting.blogspot.com

tia @ Ini Kisah Tia said...

o.i.c .. eyfa , kalau takde orang nak ambik lagi tempahan tu . apakata Tia try buat dan kasi tengok kat eyfa ..

Abang Stalker said...

bdk sangap,agk2 ye..makcik tijah nenek sy,pkcik yaacop atok sy. -__-

Cik Aish said...

template skng pun ok what..eh denim template tu camne lak? haha sory tatau

Tea said...

eee, sebelum ni dah lawa lah eyfa. cepuk budak ni kang. hokhok.

.m y z. said...

ohhh tang background tu ke?

Tea said...

tadaa. ni dh nmpk comel sket. kihkih.

...Minah BluR... said...

denim template tu cmne ek.. HAHA
saje nk buat bengang. =p

munirah said...

aah la.. ni pun dah comel.. cume tggl nak tambah header je.. :)

kotak bulat said...

cantik da ni.. :)

kmo ada di entri ni http://nazihanali.blogspot.com/2011/06/jom-mencari-siapa-si-dia.html

Mish Apple said...

mne shoutbox ni . ?
saya pkai minima template . lagipon . denim semakin dipinggirkan . .

EYFAalias said...

@tia @ Ini Kisah Tia

tak menyusahkan tia ke? hmm.

EYFAalias said...

@Abang Stalker

seriously ke bang?

EYFAalias said...

@Cik Aish

hahahaa. knp ramai sgt xtau ni. hehehe

EYFAalias said...

@Tea

mak aii. garangnya. ahhaa

EYFAalias said...

@.m y z.

apa yang tang background? ahhaa

EYFAalias said...

@...Minah BluR...

ahahhahaa. blur blur.

EYFAalias said...

@munirah

:((

EYFAalias said...

@Mish Apple

xde shoutbox. ehhee

EYFAalias said...

@kotak bulat

mmg la. tp saje nk tkr lain. ehee

iPai said...

owh ye ke ? tak pasan lak .. bz sikit .. hmm nak tgk template ye .. lawa ekh ?

iPai said...

btw, yag sedia ada ni dah smart dah weh ..

sergeant keroro said...

yang ni dah lawa la, hehe XD

kookie said...

tu la kan..
i pon dah try wt tp hampeh..
kononnye nk wt cm ni
http://sugarscribbles.tumblr.com/

skali tgk templete tumblrr dahhh...

ubah punya ubah jd tahik cm ni..
http://pixie-mades.blogspot.com/

kuang3x.. pdn muka i..
hahaha

GaRy™ said...

jap2...denim template ni macam template designer ke?.. blank ni...huhu~

ArulchelseA said...

sy nak bg tempahan je ni..tolong!!! tolong!! sapa nk tlong sy..

Tea said...

tp, denim template mmg sgt comel lah. tea nk tukar gk, tp cm mls je. hohohh.

Mrs. Farhan said...

Comel laaa blog baru dia. SUka~ =)

EYFAalias said...

@iPai

nak yang denim :(

EYFAalias said...

@kookie

iqa! lawa la tu! nak header cm iqaaaaaa :((

EYFAalias said...

@GaRy™

tak tak. lain! ehhee

EYFAalias said...

@ArulchelseA

tak faham? :(

EYFAalias said...

@Mrs. Farhan

tak comel pn :(

azrijohan said...

sedihh laa..
kot kot
makin hancuss blog di buat nye

Faiizz said...

nak yg mcm saia ke? hahha.. joke2 . kak punye da cunmelecun nieee... knp nak tuka?

EYFAalias said...

@Faiizz

dah tukar dah pun. hehehee.

EYFAalias said...

@azrijohan

hahaha. nasib eyfa xsuh azri editkan. ahahaa

Tea said...

wahh, eyfa amik background ktne eh?

EYFAalias said...

@Tea

alamak tak ingat la syg.

Tea said...

wahh, ni nk cepuk eyfa lg ni. haha, sukati je ek.

kookie said...

@EYFAalias

huh??
header cam awan tu ke??
muleh jee..
iqa ade simpan yg raw punye. tapi takot saiz x sme la.
saiz eyfa punye blog bape?

EYFAalias said...

@kookie

header width 900

EYFAalias said...

@Tea

hhehhe :D

hanieqha said...

@EYFAalias

awan nano.

http://i1193.photobucket.com/albums/aa343/hanieqha/cloud-only-1.png

Abang Stalker said...

nk jwb lg..hehe,x la.abg gurau je.nama nenek n atok abg lain. :P sje nk mengusik.blog eyfa ni denim ke x?x dpt nk bezakn.blog eyfa da cun la.

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com