Friday, June 17

My lover call me 5 times a day

Assalamualaikum.

Jom kita uji setakat mana kefahaman kita. Baca dialog bawah ni dan sila fahami apa maksud yang cuba disampaikan di sini =)


Perempuan A : "Weh kau tahu tak boyfriend aku call aku 3x sehari, love of my life"
(sambil buat muka mintak kaki)
Perempuan B : "Oh really? LOVER aku call aku 5x sehari tau!"
(muka bangga)
Perempuan A : "Bestnya, banyak credit lover kau?"
Perempuan B : "Taklah ni connection wire-less"
Perempuan A : "Hmm.. Pukul bape dia call?"
(Muka tak puas hati)
Perempuan B : "SUBUH, ZOHOR, ASAR, MAGHRIB and ISYAK. Nak romantik aku pulak call DIA pukul 2-3 pagi macam tu. Masa Dhuha pun ada." 
Siapa bijak dia akan paham siapa LOVER yang di maksudkan oleh Perempuan B =)
KBAI~

Sumber dari TUMBLR

32 comments :

Mrs. Farhan said...

Wahh, bgus la entri eyfa kali ni. Gud girl. Btw, dah lama x dtg singgah sini. =)

EYFAalias said...

@Mrs. Farhan

sob sob, sebelum ni ta bgs ke? :(

mama comel said...

agak2 ape reaksi perempaun A tu ek? hehehe..:P

Amni said...

dah agak dah.. hiksss......

Cik Ezy said...

mmg mendalam mksodnye..
bgos!
=)

HeziqaMushadadLee said...

yeah!lover saya tak penah curang..saya jeh selaloo curang =.= hehe

EYFAalias said...

@mama comel

wa'llahualam. terdiam lah agknya. hehe

EYFAalias said...

@Amni

apa yg dh agak? hehee

EYFAalias said...

@Cik Ezy

hehehee. siapa yg xpaham xtau la :p

EYFAalias said...

@HeziqaMushadadLee

hehehehe. jadi jgn curang :p 5 wktu tu jgn tinggal :D

.m y z. said...

mesti sentap habis si pompuan A tu. HAHA.

EYFAalias said...

@.m y z.

tu la nak show off sgt. haaa. amek kau. ahahaa

Dhia BellamiZam said...

singgah bce enrty :)

EYFAalias said...

@Dhia BellamiZam

thanks :D

Ayu Mohd said...

mari lar kite solat brjemaah....huhuuu

Syazana Justme said...

perempuan A tu baru nak show off kan.padan muka..hihi

EYFAalias said...

@Ayu Mohd

EHEmm. farid tu suh dia g jumaat ! :p

EYFAalias said...

@Syazana Justme

hahahaa. tu la padan muka dia :p

Faez Rusni said...

sentap..hehe..Love yang utama jangan sesekali kita lupe.....

GaRy™ said...

wahhh.. berhikmah la... hehehe... nice3..

rosliza rubee said...

maksud mendalam.. :)

Akulah Pak Lan said...

Nice hit back..
terkena dia..

Abang Stalker said...

terbaik nakk..:)

EYFAalias said...

@Faez Rusni


hehee. yeah! itu penting :D

EYFAalias said...

@GaRy™

hehehhe :D

EYFAalias said...

@rosliza rubee

mesti mau dalam :D

EYFAalias said...

@Akulah Pak Lan


hahaaa. tu lah.

EYFAalias said...

@Abang Stalker

ehehe. thanks :)

ArulchelseA said...

mendalam mksudnye ni...

syErAh said...

yess! terbaekk...!=)

EYFAalias said...

@ArulchelseA

siapa yg xphm tu xtau la.

EYFAalias said...

@syErAh

thankss :D

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com