Monday, June 20

SEGMEN JOM BLOGWALKING RAMAI-RAMAI

Assalamualaikum. 

Ehemm. Selamat pagi dan salam satu blogger ! Hehehe. Dah sarapan dah? Pagi ni jom kita sarapan dengan segmen dari TIA dulu nak? Hehehe. Syarat-syaratnya sangat mudah. Tak payah sampai nak berkerut dahi buat segnmen. ni. HAHA. 

Okay tiga (3) blog pilihan eyfa ialah :







Ehemm, sebenarnya ada lagi 3 4 blog yang eyfa suka and wajib singgah tapi TIA nak tiga (3) aje kan. So, eyfa pilih mereka bertiga ni. HEHE. Okay done! Kalau korang pun nak join PICIT SINI okay?

KBAI~


P/S : Be the first 1000 to sign up P14G and win IPAD2! Hurrp up!! --> CLICK HERE!

30 comments :

Dayana AZ said...

wah ad segmen lah :) mcm bole join jek hehe

EYFAalias said...

@Dayana AZ

meh meh join! tambah nasi. tambah nasi ! :p

fyna said...

nak join gak lak.
;)

~~Ticer Wann~~ said...

wahh best best..nak join tapi kena tunggu habis sekolah dulu... adehh sempat tak ehh...

EYFAalias said...

@fyna

cpt2 jom join :D

EYFAalias said...

@~~Ticer Wann~~

hehehee. sempat sempat :D jangan risau :P

tia @ Ini Kisah Tia said...

thank you soo much eyfa sebab dari dulu always support Tia :)

akoo said...

akoo join jugak =)

EYFAalias said...

@tia @ Ini Kisah Tia


ehhee. thanks pd tia juga. tia pn selalu support eyfa :)

EYFAalias said...

@akoo

yayy! dapat kawan baru :D

.m y z. said...

peh pehhhhh ziema punya pun ada??? THANK YOU SO MUCHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH :DDDD

eienrazak said...

bile lah nak ade eienrazak pulak kan :P

EYFAalias said...

@.m y z.

mesti la ada sebab eyfa suka skodeng blog ziema. ahahaa

EYFAalias said...

@eienrazak

maybe one day :)

~syue~ said...

comel comel lah header mereka sekalian alam tu ! grr geram :)

EYFAalias said...

@~syue~

ehehee. tempah la header. eyfa pn tempah je. buat sndri xtau. ehee

.m y z. said...

haha tauuuu! kalau ziema cek stats dekat setting, kebanyakkan referring url dtg daripada blog kak eyfa :D

EYFAalias said...

@.m y z.

eyfa jarang check kat situ. ehhee

Tea said...

grrrr, tea takde? haha. saje pura-pura marah. kuikui.

EYFAalias said...

@Tea

ehehhee. jangan la marah :D

♥CiK EmMa♥ said...

terjah dari segmen blogwalking :) nice blog ...follow u

http://cik-emma.blogspot.com/2011/06/segmen-jom-blogwalking-ramai-ramai.html

EYFAalias said...

@♥CiK EmMa♥

thanks singgah :D

Nadzirah K. said...

saya follow awk:)
dr segmen
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/06/segmen-jom-blogwalking-ramai-ramai.html

isyam mirah said...

mirah dtg dr segmen tia..

n follow juge..

nice knowing u..

blog comil :)

EYFAalias said...

@Nadzirah K.


thanks Nadzirah :D

EYFAalias said...

@isyam mirah

thank you :D

Tea said...

hee, xmarah. chillax sudah.

EYFAalias said...

@Tea

ehemm :D

siti kektus said...

thanks efa. tak perasan entry yg ni, sebab tak on9 ri tu, huhu

dok membizi la kate kan, hehehe ;)

Abang Stalker said...

3org awek..tp abg knl ct kektus je. :) nk skodeng 2 ketui lg ni.

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com