Monday, June 20

Perghh! Gua dapat 10 BE sekali gus beb dari Nuffnang!

Assalamualaikum.

Hari tu sedih bila tengok banyak orang dapat BE. Bila eyfa pulak nak dapat ni? Eyfa pun rasa macam "Eh! Nuffnang kau dah lupa ke kat aku ni haaa?" Sampai hati Nuffnang anak tiri kan eyfa. pilih kasih! Tak kasi BE pun. =(

Semalam sebelum tido eyfa check belum total earnings tu masih jumlah yang sama. Tak bergerak pun. Ehemm! Pagi ni eyfa check Churpchurp tengok earning makin menaik. Alhamdulillah! Tergerak lah hati nak usha Nuffnang kot-kot dapat BE ke kan. Tak pernah dapat BE! 

Sekali bila eyfa tengok jumlah earnings nuffnang eyfa dah berubah. Eyfa dah excited semacam aje kan. Bia betul Nuffnang ni kan? Bila eyfa click dia keluar macam bawah ni. Hehehehe. ALHAMDULILLAH! =)


Perghhh! Berderet Nuffnang kasi CPC bukan BE. Hehehehe. ANJATTTT BOBOIII!! Rasa macam tak percaya aje. 10 BE CPC sekali guss.  Eyfa dah tersengeh-sengeh depan lappy ni haaa. Ingatkan Nuffnang tak sayang eyfa. Baru nak merajuk! Hehhehe. Tak dapat BE pn xpe la. Dapat gak CPC.

Sorry nuffnang sebab dah buruk sangka dekat awak. Lepas ni eyfa janji tak buat lagi dah okay? Tapi kalu boleh kasi la BE pulak ya nuff? HAHA. Sayanggggggg Nuffnang banyak-banyakkk sangat! HAHAHAHAA. and sayang korang jugak! Tanpa korang blog ni sunyi je. Thanks sebab support blog eyfa :)

KBAI~

P/S :
Iklan Nuffnang ni boleh dibahagikan kepada 3 kategori iaitu:  Campaign (CPC), Buffered Earnings (BE), and  Ad (Advertorials)! yang eyfa dapat ni CPC, bukan BE saje tajuk kasi gempak. HAHA =) JANGAN MARAH!

46 comments :

K said...

hahaha, tajuk nak gempak jek :P

keroro pon baru semalam dia update XD

Dayana Z said...

nuffnang tak sayang dayana :( even sblum tuka pki advertlets, sbb tu dayana majuk .

Chan said...

Boleh tak terangkan BE tu ape sebenarnye? huhu

Kc Kasedah said...

lepas tgk entri kau neh, terus aku nak check nuffnang aku mcm mana. alhamdulillah ada naik sikit. tapi kau lagi hebat laaa :)


TAHNIAH!

Unknown said...

@sergeant keroro


hehehee. mesti la. nak tarik minat org supaya baca entry. ehehhehee

Unknown said...

@Dayana AZ

yeke? ehhe. maybe rezeki dayana memang kat advs kan? siapa tahu ? :)

Unknown said...

@Amira Chan

alamak. ini soalan mengada2 ke mmg xtau?

Unknown said...

@kc kasedah

wahh. bagus2. alhamdulillah :D hehee. rezeki kc. mana tau esuk lusa kau plak kn? :p

Meck said...

ini bukan BE kan.. kalau BE dia lain sikit..ini earnings biasa kalau x silap..

ezy.xixii said...

fuuhhh..
mtk2 lps ni nuff bg kat cik ezy pulak..
haha

Unknown said...

@Meck

yeah! ini iklan biasa. CPC! =)

Unknown said...

@Cik Ezy

aminn! lepas ni mana rau rezeki ezy plak :)

Mrs Ladsybirdluvone said...

beshnye..
tapi cer cter tak paham sangat la pasal nuffnang nih

Mr.Superman said...

CPC pun ok le..abg ni 1 pun x dapek.. :( "anjat boboii.." hahaha

Unknown said...

tahniah!

adan said...

dah buang iklan nuffnang.. ^____^

arituarini said...

tahniah...

Unknown said...

@˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ

nanti eyfa try explain okay? nk kena cari sumber yg btl dulu. ehehe

Unknown said...

@Abang Stalker

hehehee. nnt2 dapat la tuu :p anjatt boboii! ahahahaa

Unknown said...

@Cik Aish

thanksss :D

Unknown said...

@adan

lah kenapa buang? skrg ltk iklan apa? :)

Unknown said...

@ArulchelseA

thanks arul :D

Akulah Pak Lan said...

bleh open table kat jumma

Unknown said...

@Akulah Pak Lan

meh datang medan selera setiawangsa. eyfa belanja makan nasi ayam. jom! ahhaa

AZRI said...

hahaha..mati mati ingat betul2 BE

Unknown said...

@azrijohan

anjatt boboiii! ahahhaa

Gary Asip said...

hehehe... gary dah lama curang...XP

Unknown said...

@GaRy™

eyfa pn pernah curang jugak. eeehee

fyqa said...

untglah ;)

psstt apa beza ketiga tiga tuh

>,<

Unknown said...

@fyqa

nak explain kat sini payah. tp mmg berbeza :D

Mek Onie said...

kalau dpt 10 BE kita nak tabik spring dah,hehehe :D

Unknown said...

@meaw


hahaha. tak dapat BE dapat CPC pun jadi lah :p

Tea Dno said...

tea tertipu di situ.. aisehmen.. tapi, congratz keyh.. hee..

Unknown said...

@Tea

saje nak kasi gempak. ehehhehee. thanks :D

Fyqa said...

buat la entry xplainkan. huu

Unknown said...

@Fyqa

insya'allah nanti eyfa try explain.

~syue syada~ said...

bestnye dia........

*jeles* syada dpt ckit je.huhu

tp, alhamdulillah walopun ckit.kan.. :)

Unknown said...

@~syue~

ehhee. okay la tu. dapat juga dr xdapat kn :D

Pamie said...

anjat boboiiii? oooammmjiiiii ehehehehe

Unknown said...

@fahmimustakim

sumpah sepah lawak gila. anjatt boboii~

kura said...

cait. kena tipu. hiok!

Unknown said...

@kura

tipu sunat je ni. ehehheee

myzziema said...

tak pernah dapat BE???? TIPUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU hahahahahah :P yang latest ziema just dapat 4 je CPC :(

Unknown said...

@.m y z.

penah la sekali dua. hehee :p

Unknown said...

Waa, untung la. :)

Unknown said...

@Apple

ehhehe. alhamdulillah :D

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com