Thursday, June 9

X-Men First Class

X-MEN FIRST CLASS mengisahkan tentang Charles Xavier(Professor X) dan Erik Lensherr(Magneto) yang Bertemu di Oxford Universiti pada tahun 1960ketika mereka masih muda. Mereka adalah kawan baik dan berkerjasama dengan Mutan yang lain untuk menghentikan satu masalah besar di dalam dunia ketika itu. Dalam proses tersebut, masalah terjadi antara mereka berdua yang menyebabkan perang antara Magneto dan Professor X. -www.wstarz.com


Assalamualaikum. 
Tak jawab dosa, kalau jawab....SAYANG! Hehe.

Korang semua dah tengok cerita X-MEN FIRST CLASS? Haaa. Sinopsis cerita tu korang boleh baca kat atas ni. Eyfa dah tengok dah semalam. Huhu. Cerita dia serius best sangat ! Tak rugi RM8 (sebab semalam hari rabu, murah sikit) tengok cerita ni. BERBALOI BALOI ! =)


TAPI kan eyfa nak cerita something ni korang jangan gelak pulak? Janji dulu! HUHU. Kan tajuk cerita X-MEN ni "X-MEN FIRST CLASS" kawan eyfa tanya eyfa "Eh! First class tu gold class ke?" Hm. Eyfa pun terfikir jugak. Ntah-ntah ni yang gold class punya? sebab eyfa tahu cerita X-MEN je. Mati eyfa nak membayar satu tiket RM40. Lepas tu bila dah sampai kat kaunter tiket eyfa pun tanya lah "Kak. X-MEN First Class ni gold class ke?" Lepas tu kakak kaunter tu macam pelik aje. HAHA. Last-last eyfa tanya aje "satu tiket berapa kak?" pastu akak tu jawab "RM8" so, bermakna tiket ni seat biasa lah bukannya gold class. HAHAHA.

Serius MALU SANGAT! Nasib baik kakak tu tak paham sangat apa yang cuba eyfa dengan kawan eyfa tanya dekat dia. HAHA. Kalau tak lagi lah malu. HEHE. Apa-apa pun cerita x-men first class ni TERBAIK. Eyfa sarankan korang pergi tengok =D

KBAI~

8 comments :

.m y z. said...

hahha ntah2 lepas kak eyfa pegi, dorang bantai gelak ramai2 :PP

EYFAalias said...

jahatnyaaaaaa ziema ni. hahaa

nanad said...

xpe2..malu bertanya sesat jalan ;)

EYFAalias said...

hehehe. betul gak tu.

Cik Jari Tembam said...

hehe lawak lar, tp betul jugak kan, ntah2 ade yang tak pergi tgk sbb rasa tiket mahal, ye lar 1st class tu! ^_^

kc kasedah said...

aku nak bekas air tuh!

siti kektus said...

haha, kalau tibe2 akak kaunter cakap,

'aah, ni tiket gold class'

macam mana? hehe ;)

Ezzati said...

Comel :)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com