Tuesday, June 7

VOTE ME for Churp Churp The Cutest Thing Contest.

Assalamualaikum.

HAI ! Korang semua tahu kan pasal The Cutest Thing Contest by Churpchurp? Siapa join contest ni? MEH EYFA NAK TOLONG VOTE! Hehe. Tapi yang sebenarnya eyfa pun join sama contest ni, so sekarang nak mintak tolong kakak-kakak yang cantik, abang-abang yang macho, adik-adik yang comel serta makcik/pakcik di luar sana tu untuk VOTE eyfa dalam contest ni. HEHE. Boleh kan? Ala tak lama pun nak vote. Seminit pun tak sampai. Tolong menolong kan amalan mulia? :)

Caranya mudah aje.


Step 1: ‘Like’ Churpchurp on Facebook (https://www.facebook.com/ChurpChurp)

Step 2: Go to this page

Step 3: Press the ‘Vote Now’ button

Step 4: DONE!

Perkataan "I VOTED" akan keluar selepas korang press "VOTE NOW" button. Kerjasama daripada anda semua amat lah di hargai. Jutaan terima kasih di ucapkan pada yang telah mengundi eyfa. Sesiapa yang belum vote, sila vote sekarang kerana tarikh tutup contest ni 13 JUN, 2011 bermakna ada lebih kurang 7 hari sahaja!! 

Cepat cepat ! VOTE SEKARANG =)

P/S : Kalau dah vote please let me know. Thank you =)

10 comments :

Miera Hassan said...

I voted... hihi

ezy.xixii said...

dh vote!
=)

Unknown said...

thanks CIK MIERA and CIK EZY. terima aksih banyak-banyak =)

Firdaus Life said...

dah vote :D

Cik Bambam said...

dah jugak...meh undi cik bambam sekali! :P

http://apps.facebook.com/promotionshq/contests/125992/voteable_entries/23236409?ogn=facebook&order=votes

Unknown said...

terima kasih :D

AZRI said...

gud luck !!

Unknown said...

thankssss.

shahjiehan said...

salam,shah dah masukkan link awak kat bloglist sjiehan.com...

jom baca dan komen Roti Krim HIGH-5 naik 10sen.

harap2 slalu la awak masuk blog shah ni


hehehe

myzziema said...

wahh goodluck kak eyfa!

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com