Thursday, June 30

Aku menyampah dengan BROTHER BRA!

Assalamualaikum.

Apa pandangan korang pada BROTHER BRA? Okay brother bra ni actually PENGKID/TOMBOI. Eyfa saja panggil brother bra sebab dorang ni suka "bajet-bajet brother" aje padahal kau bajet jantan macam mana pun kau still pakai bra jugak ! Melainkan lu punya dada macam dinding letak buah kismis sebab tu lu tak pakai bra. HAHA.

Sorry. Sorry ! Tergurau kasar pulak. Hehehe. Kalau terasa padan muka ! Hak hak tuih! =D Kat kolej eyfa ada jugak lah 2 3 orang brother bra ni. Eyfa rasa macam nak tepuk aje dahi sekor-sekor. Gaya nak bajet brother habis. Dengan baju collar kau terangakat. Dengan spek mata kau letak kat kepala. Eyfa rasa menyirap je tengok.

Dah lah bajet hero gadis-gadis aje kat kolej tu. Please lah! Siap bergaduh bagai nak berebut perempuan. Adoi. Apa perempuan tu ada kau ada jugak. Ntah macam mana lah kepala otak kau berfikir? Tak faham den! Dalam paper pun ada cerita pasal ni.


Eyfa memang tak suka perempuan macam ni. Rasa macam jijik pun ada. Kadang-kadang ada brother bra yang jenis badan besar. Dah badan besar dadanya pun besar lah jugak. Lepas tu nak jadi pengkid. Please lah? buruk bebenor rupanya.

Nasib lah eyfa tak ada kawan dengan orang macam ni. Kalau ada dah lama lah dapat ceramah free. HAHA. Kalau korang ada kakak/adik/kawan yang tersalah arah ni. Nasihat-nasihat lah mereka tu semua. Bawak-bawak lah bertaubat.

KBAI~

>>>>> SAMSUNG GALAXY SII <<<<<
>>>>> PROTON INSPIRA <<<<<
>>>>> P1 4G EXCLUSIVE <<<<<
>>>>> GRAPEVINE DEFAULT <<<<<
>>>>> MARIE FRANCE BODYLINE <<<<<
>>>>> CELCOM COLUMBO <<<<<
>>>>> DIGI IPHONE4 <<<<<

24 comments :

Are_in said...

kihkih , nice entry sys :)
Mmg betul , kadang-kadang naik meluat betul ..
aipp , bukan kadang-kadang .. mmg selalu naik meluat !
Dorg patut terima fitrah dilahirkan dgn jantina apa punn . Igt kalau jd lelaki macho sgt kaa ? Sje cari publisiti , adudui .
Sekadar pendapat , jgn marah haa ~

[are-in]

Freaky said...

lol pasal lelaki pun nak gaduh.. adess dah la pengkid :D

SoLy SoLicious said...

manusia zman skg, pelik2 sungguh..

iPai said...

aku penah jumpa .. budak sekolah aku, tapi tak kenal .. so nak ceramah ape kan .. dia plak cam suka je macam tuh .. n yg tak leh blah, pengkid tuh plg cun kat sekolah kot ..

haddoi .. tak best betul laa

syashafie said...

hahak2. siap ada diagram lagi ?? hahaha. nk gelak nk gelak :P

siti kektus said...

hormon dorang dah terlebih sangat kot, tu yg bertukar jadi brother2 kan,

kadang2 geli tengok dorang yg penkid ni naik motor ngan awek dia, eeww~

Nadzirah K. said...

hahaha...memang x bley bla..
perasan lelaki je,bile marah sket nangis...hehe

Tea said...

xsuka seyh.. mencik mencik.. nk jd jantan sgt, bnd laki bkn dia leh ade pn.. tuihh.. msuk tandas pompuan gk.. laki len la kot, blh buat pmbdahan sane sini.. pape pn, sume tu haram...

Fyqa said...

adehhh. ada yg sentap nnti eyfa.






;)

~~Ticer Wann~~ said...

haha... dah zahirnye pompuan nak lindung kat mana lagi... kan?

Tea said...

tp, tea ade gk 3-4 org yg mcm ni kt kolej, kt keadaan psekitaran. aigoo, cmne lah ekk. eyfa tolong ceramahkan boleh? =.=

sergeant keroro said...

brother bra tu, tak tahan. haha XD

sungguh, kolar nak naik jek. bajet macho.

keh2

ArulchelseA said...

ada jugak ek mcm tu..nasib sy pun tk de makwe yg mcm ni..klau tk sy uh dia jd lady gagap...kih kih kih

Abang Stalker said...

apa tu?ek..x fhm la.kismis di dinding?*tetbe lg x fhm.cik eyfa yg cantik,tlg explain.hahaha ;D

iPai said...

selamat pg eyfa .. (eh jap sini mmg takde shoutbox kan ?)

Annika said...

tambah x bleh blah kalu muke tuh dah sah2 kiut miut cam pompuan tetibe nk jd jantan plak.. haih..
sayangg...

alasan: anti lelaki/ "kerana lelaki aku jd sebegini."

huahuahuaaa...

kak eyfa tolong promot bisnes ciput i yee..
tiny sprinkles. cute handmade accessories promotion price from RM 5

.m y z. said...

oppsss ada unsur2 lucah di situ. HAHAHAHA mmg jgn haraplah nak kawan dgn golongan2 mcm ni. dah elok2 jd pompuan tu apesal lah pegi renovate jadi lelaki. aduyai~

Abang Stalker said...

i love kismis.. :P i do love pengkid too.diorg ttp prmpn.so pengkid ni serahkn pd lelaki sejati je.thu la nk ajar.dlu abg ada knl sorg pengkid.nm best,Nur Nadia Afiqah.Nm peng John.Dia mmg sgt hensem,awek dia lg cantik dr awek lelaki.Pnt jgk nk usha dia..bkn usha sbb apa,nk cuba ubah dri dri.nk ubah ada cara nya.at last dia pki tudung.dan sgt cantik ;)seriously,lbh cantik dr prmpn lelembut kapas.tp abg x lme dgn dia,sbb dia ke umrah terus hilang cmtu je.Kwn abg ckp dia da berubah smpai skrg wanita sejati maa~itu yg ada kesedaran la.yg x sdr dri tu da sah2 hanyut.

-abg x sempat nk amik pic dia bertudung.yg ada cuma pasport pic dia mke jntn.

iPai said...

pergh .. mantap gila abg stalker .. cam ne cara ye tuh .. ni jumpa pon tak nak cakap ngan kita .. sombong plak tuh .. haddoi .. mmg aku geleng pale je

Abang Stalker said...

haha..ipai,aku jmp dia pun kt pertandingan silat masa tu.mle2 cara nk dktkn dia dgn kita mst la kita kne baik2 dgn dia,jgn smpai dia kesan yg kita ske kt dia.layan cm brader2.mle2 r dlu.ble dia rs selesa,bru aku layan dia lembut ckit.aku face 2 face dgn dia,aku kasi bunga2 ckit r.ada caranya pai.segan r plk nk bgth cni.marah OWNER nti.haha

Tea said...

hebat seyh abg stalker ni. pakai ilmu ape heh? kehkeh... korang dh berbual plk dlm ni. -..-

iPai said...

pergh ... mantap abg stalker kita ni .. kene simpan ni .. nanti leh amalkan .. uhuhu

iPai said...

hepi besday eyfa !!!!

iPai said...

abg stalker dah settle brother bra ke belum ? uhuhuh

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com