Friday, July 1

Pengomen Tegar #2

Assalamualaikum.

Sekarang dah masuk bulan July. Rasa macam sekejap aje. Isk iskk! Tak lama lagi dah puasa. Lepas tu RAYAAAA ! Yayyy! Seronoknya. Hope bulan July ni lebih baik dari bulan sebelumnya =D

Firstly eyfa nk ucap terima kasih banyak-banyak pada visitor and pengomen pada blog ini. Korang always support blog eyfa. Thanks sangat-sangat ! Now dah 1hb July. Seperti yang korang semua tahu, eyfa ada reward untuk pengomen blog eyfa ni =)

Jom kita tengok siapa yang selalu comment entry-entry eyfa. Mana lah tahu kot-kot korang ada dalam senaraikan? HEHE.
  1. WWW.TEHUZZ.COM
  2. IPAI-ANS.BLOGSPOT.COM
  3. CORETANAKHIR.BLOGSPOT.COM
  4. MYZZIEMA.BLOGSPOT.COM
  5. AZRIJOHAN.BLOGSPOT.COM
  6. LEMONRIBENA.BLOGSPOT.COM
  7. INIKISAHTIA.BLOGSPOT.COM
  8. ARITUARINI.BLOGSPOT.COM
  9. SITIKEKTUS.BLOGSPOT.COM
  10. PLATUNKHAZ.BLOGSPOT.COM
Haaaa. Macam yang korang nampak. WWW.TEHUZZ.COM adalah pengomen paling banyak dalam bulan Jun lepas. Congratulation TEA =) Jangan lupa inbox eyfa dekat facebook untuk redeem reward tu okay? Oh ya! Jangan lupa sertakan No. Handphone sekali okay? =)


Pada yang lain tu thanks banyak-banyak eyfa ucapkan. I love you all ! Ecehh! Hehehe. Tak apa. Jangan putus asa ya? Next month ada lagi. Ada 5 bulan lagi kan? Pelan-pelan kayuh. Hehehe. 

KBAI~

>>>>> SAMSUNG GALAXY SII <<<<<
>>>>> PROTON INSPIRA <<<<<
>>>>> P1 4G EXCLUSIVE <<<<<
>>>>> GRAPEVINE DEFAULT <<<<<
>>>>> MARIE FRANCE BODYLINE <<<<<
>>>>> CELCOM COLUMBO <<<<<
>>>>> DIGI IPHONE4 <<<<<

23 comments :

.m y z. said...

haha yang penting ziema org first yang dapat. wehuuuu~ :D

Syazwan said...

bagus promote macam nie :)

EYFAalias said...

@.m y z.

amboi :D

EYFAalias said...

@Syazwan

ehhehee. thanks :D

Fyqa said...

sy xde..


"-.-



hikk

EYFAalias said...

@Fyqa

hehehe :D

syashafie said...

wah. bestnya. eyfa siap bg award lg ? best best best :DD

Abang Stalker said...

every month ke?wah.. :) hebad.xpe la..komen ikhlas.

EYFAalias said...

@syashafie

:D

EYFAalias said...

@Abang Stalker

eyfa tau abang ikhlas. ehehhee

Tea said...

err,, *blushing*
next month kasi org len.. xmo bolot bolot.. :)

Tea said...

tetap setia komen sini.. :)

Amira Chan said...

Hahahaha.. saya takdak, maaf nah,, jrg komen sbb ke busy an huhu. tp try to be silent reader :P

iPai said...

uik ... nape aku tak pasan post ni ... uhuhuh

iPai said...

wah ... abg stalker memintas aku .. heheh .. ni kene serang blog dia ni .. hehe

iPai said...

thank u for the penghargaan

(penghargaan cakap english ape haa? aku lupa arr .. yang aku ingat compliment, tp compliment tuh pujian)

Abang Stalker said...

hahaha..ptt r ko serang aku pai.kita kne serang dak TEA dlu r.dia bt virus kuda kt blog eyfa.ckp bm je la pai..senang.haha..x pun google translate kn ada. ;D

echaRierie said...

wahh..mereka mmg pengomen tegar :D

Tea said...

@Abang Stalker
errkk.. amboi, amboi.. virus kuda ekk? harimau sudah.. xPP
serang jgn bw senjata sudah.. xD

Tea said...

@iPai
err, bukan appreciation ke? aa, ntah btol ke x. senangnya, penghargaan tu ckp slang omputeh. kan dh jd english. xDD

iPai said...

uhuhuh .. slang omputih laa sangat .. tergeliat lidah nanti, cramp

iPai said...

hepi belated besday .. wuhuuuu .. nak hadiah !!

iPai said...

@abg stalker ~ serang blog tea plak .. wakakaka

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com