Sunday, July 24

Kedatangan Abang Postmen yang di tunggu-tunggu.

Assalamualaikum

Nak tahu satu gossip tak? Meh meh dekat sikit. Nak story sikit ni. HAHA. Semalam kan kan kan kan. Ada post laju datang rumah eyfa. Eyfa memang tertunggu-tunggu pun post laju tu datang. Tunggu punya tunggu, akhirnya datang juga semalam.

Pin...Pinn..

Abang post laju tu hon. Eyfa menggelupur lari mendapatkan abang posmen tu. Mak ayah eyfa dah pelik dah apesal lah budak ni bukan main laju lagi berlari dengar bunyi postmen datang rumah. Sebelum ni takde pn macam tu perangai. HAHA.

"Ya bang? Ada barang untuk Afifah ke?" - EYFA


"A'ah! Mana tahu ni?" - Abang Postmen


"Mesti lah tahu. Dah 8thn sy berdiri depan rumah ni tunggu abang datang hantar barang" - EYFA


"HAHA. Meh sain kat sini ya Afifah" - Abang Postmen


"Thanks bro!" - EYFA

Lepas dah sain tu. Senyum gatal sikit kat Abang postmen tu, then eyfa bergegas masuk umah. Otw nak masuk rumah tu punya pelahab dah siap bukak dulu dah pembalutnya. Bukak-bukak kotak aje eyfa dah tersenyum kambing dah tengok kandungan kotak tu. HAHA.

Nak tahu apa yang eyfa tunggu-tunggu? Ce teka. Ce teka! HAHA. Ah! takyah teka lah. Lambat lah nak tunggu korang teka. Eyfa dah tak sabar nak show off ni. HAHA. Jeng jeng jenggggg!

*




*




*


*


*

Ehem..Ehemmm! Comel kan kan kan kan? Menatang ni lah yang eyfa tunggu selama ni. Si DANBO yang comel! Nak tahu tak siapa buatkan? and siapa yang bagi? Huhuhu. Pengirim Danbo ni datangnya daripada Encik Ahmad Naufal atau nama glamour nya iPai ! Kenal tak? Hehe.

Kalau tak kenal boleh la berkenalan lepas ni kan iPai kan? Hehehe. Thanks banyak-banyak tau iPai. Ni yang sayang iPai lebih ni. HAHAHAHA. Amboi! Sayang sebagai kawan aje eh. Lebih-lebih tak boleh karang kena kejar dengan parang nanti tak pasal-pasal aje. HAHA. iPai iPai ! Lepas ni buatkan yang macam ni pulak eh? Baru power!

Okay eyfa tau eyfa demand lebih. Sorry sorry! Hehe. Tapi serius Danbo atas ni style gila. Huhu. Lepas ni nak try buat sendiri pulak. Kesian Danbo kat atas tu takde kawan. Kan kan kan? Hehe. Tapi masalahnya tak tahu nak buat. Beli yang dah siap aje takde ke eh? huhu. Nak pergi cari lah nanti. Huuhu.

KBAI~
*****Toyota Vios*****
*****PROTON INSPIRA*****
*****P1 4G EXCLUSIVE*****
*****CELCOM COLUMBO*****
*****DIGI IPHONE4*****

25 comments :

azrijohan said...

Danbo yang last tuhh style gila:D

Annika said...

comey nye.. die beli kt amazon ke eyfa??
anyway.. iqa curik banner eyfa yee..
huahua

Bella said...

Danbo bertukar menjadi danformers...
Idea yg bernas tu...

Cik Aish said...

woohoo tak tau lak ipai leh buat benda alah ni..ipaii!! aku nak gak! ehehe..

Freaky said...

wah danbooo.. comelll

Nur Syazana Mohammed Sani said...

danboooo ! comel :D

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/kau-dengan-ak-same.html

SoLy SoLicious said...

waahh..danbo cumel !!

Cik Ezy said...

pesal danbo tu comel sgt?
hoho..

sergeant keroro said...

transdanbo, haha. serius style XD

kura said...

style la nate kotak ni! haha

siti kektus said...

kenapa semua suka danbo? sobs.

Faez Rusni said...

dnbo? ape tu..comey la ..nak gak satu...penah tengok bnda nie,tapi tak tahu nak beli kat mane

iPai said...

@Cik Aish
alamaks ..

iPai said...

wah .. kenapa letak nama penuh ??!!! wahaha ..

sama2 ..!!!

iPai said...

yyang bawah tuh memang style gila ..

Tea said...

cantek seyhh. jeles jeles. iPai, nak 1 !!

Tea said...

hohohhh. nk try buat sendiri lah. print jeh la. :|

Tea said...

tomey tau danbo nih. huhhuhh, rajin betol buat. huhu.

syashafie said...

nk jugak ! hik3 XD

siti kektus said...

kite curik gambar donbo eyfa. haha



larikk!

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

beli kew ??? fuiyooo~ jelez nieh!!

iPai said...

ramai yang jeles ni ...

Abang Stalker said...

hahaha..jeles2!


dan skrg betul2 terang lg bersuluh.korg mmg ada hubungan istimewa =='


xpe..abg undur dri!bye

Abang Stalker said...

tp x jd bye sbb korg mmg sesuai.umur sebaya :D


afifah_naufal

perghhh..gabungan yg mantop!gagagaga ;))

Abang Stalker said...

ipai,aku x nk bg..eyfa dia bg.T_T



sme je ko ni mcm nuffnang.aweks je bg..pkwe's2 duk ggt kuku.

nsb baik la x addict sgt dgn danbo ni.

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com