Friday, July 1

TINY SPRINKLES. Handmade Ladies accesorries for sale.


Assalamualaikum. Today eyfa nak jadi promoter sekejap! Rasanya dah lama tak jadi promoter! HAHA. Okay macam ni, kawan eyfa ada buat business handmade accesorries online. Banyak barang yang cute-cute yang boleh korang dapati kat sini. So, perempuan or gadis-gadis or awek-awek yang cute-cute kat luar sana tu. Kalau cari handmade accesorries boleh lah berkunjung di tiny-sprinkles.blogspot.com !


Accessories ni handmade, ade necklace, rings, braclets & bracelets charms, earring, studs, and semuanya diperbuat dari polymer clay 100% qualityTiny-sprinkles.blogspot.com juga sedia menerima tempahan untuk cenderahati,  hadiah for special occasion dan custom made. 

For your information, Tiny-sprinkles.blogspot.com sekarang tengah buat promotion dari 26 Jun sehingga 31 July! So, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan accesorries yang menarik di sini! Bagi lelaki pun boleh beli juga, kalau tak tahu nak bagi girlfriend/adik perempuan/kakak hadiah apa boleh lah singgah sini. Macam-macam ada ! Harga pun murah-murah aje.


For more information :
>>>>> SAMSUNG GALAXY SII <<<<<
>>>>> PROTON INSPIRA <<<<<
>>>>> P1 4G EXCLUSIVE <<<<<
>>>>> GRAPEVINE DEFAULT <<<<<
>>>>> MARIE FRANCE BODYLINE <<<<<
>>>>> CELCOM COLUMBO <<<<<
>>>>> DIGI IPHONE4 <<<<<

27 comments :

~~Ticer Wann~~ said...

cumil la barang2 dia.. :D

Abang Stalker said...

bagus gk ni..bole la nti bg sagu hati ke klu bt contest kn.comel2.. :)

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

wow comel ring tu ;)

Annika said...

terharu gila vavi dah ni..
huhu
thank u kak eyfa..
n
HAPPY BIRTHDAY TO YOU.
HEHE..
saje nk wish awai2..

huahuahua
:D

iPai said...

kalau bg kat eyfa macam mane ? hehehe

cam comel je benda tuh .. aku tak leh tgk r comel2 ni

Princess Feyqa said...

cute nyee :)

EYFAalias said...

@~~Ticer Wann~~

beli beli! jangan tak beli :D

EYFAalias said...

@Abang Stalker

tak pon bagi la kat eyfa utk hadiah birthday. ehehee

EYFAalias said...

@тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™

banyak lagi barang yang cute2. singgah la :d

EYFAalias said...

@Annika

hehhehee. takyah la thanks2. tolong promot je kot. hope business ika makin maju :D

EYFAalias said...

@iPai

alaa. comelnya nak kasi kat eyfa., ehhehee. nak nak!

iPai said...

wah .. eyfa dah tukar gambr kat profile laa .. wewiiit .

EYFAalias said...

@Princess Feyqa

mai mai beli :D

iPai said...

hee .. amboi nak aje ye .. nak kene survey dulu

FIQA ANNA said...

cute cute,, thanks for the idea.. taw dah nak bagi hadih apa..

Tea said...

macam best je.. dah la murah2 ohhh..

Tea said...

kat charms pn minat gk.. woo.. rambang mata.. @.@

Annika said...

ye tak yee gak kan.. ari jd eyfa..

u wt la contest pape sempena birthday u.
i sponsor my stuff.

okay x?

inbox i k.

Tea said...

comel2. serius. pandai ekk buat sendiri kawan eyfa tu. >.<

EYFAalias said...

@Annika

tak pandai la nak buat contest2 ni. hehehe.

Abang Stalker said...

ble besday eyfa?jom la date ;)

azrijohan said...

nak satu...
belanje ea

iPai said...

eyfa !!!! hepi besday !!!!

Abang Stalker said...

wawawaaa~ ;)) finally banner abg dpt jgk digantungkn kt atas tu. :D

siti kektus said...

comelnya. dah macam gula2 lak pulak.

lagi comel kalau eyfa yg belanja kan, hehehe ;)

iPai said...

lalu kat post ni je tertanye, bila nak beli benda ni ek .. duitnya takde .. heheh

.m y z. said...

wahh patut lah dapat sponsor! heee :D

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com