Wednesday, July 27

Wordless Wednessday | Bibir seksi eyfa


HAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHA


*****Toyota Vios*****
*****PROTON INSPIRA*****
*****P1 4G EXCLUSIVE*****
*****CELCOM COLUMBO*****
*****DIGI IPHONE4*****

28 comments :

ArulchelseA said...

kih kih..ada jugak cari cam tu ek..dia penah nmpak kot..kih kih..

cik najihah said...

waw...dasat ni hahahah

Ahmad Haziq Azlan said...

ewah seksinya...

Tea said...

huyooo bibir seksi uuuu. macam angelina jolie tak? ihihihi.

kura said...

ceksi cangat! hahah

rara pinkmafia said...

hahaha wordless.

puteraduyong said...

kalau tak cam angelina jolie..cam kila fairy pun ok gak... ;)

iPai said...

pergh gila ah bibir seksi eyfa !!

iPai said...

pasal angry bird tuh print atas kertas macam biasa je .. hehe

iPai said...

tapi pakai kertas 160GSM macam kita bgtau tuh

iPai said...

kaler dia macam kaler putih macam kertas A4 biasa .. n then print je macam biasa ..

ok tak eyfa ?

iPai said...

sori kalau lambat reply ... heee

iPai said...

jangan geram2 k .. nanti tak manis .. heee

.m y z. said...

hahaha boleh puleee! ziema penah dapat keyword 'saya curang myz ziema'. haha ntah pape.

Ezad Skytech said...

aihh..ade jugak yg mencari keyword2 macam tu ye eyfa...(^^,)

sergeant keroro said...

wah wah, hotstuff :P

saya_arief said...

ok la..saya mengaku, saya yang search tu.
hahahaha.
:D

~~Ticer Wann~~ said...

wow nak jugak bibir seksi cam eyfaa

Wani said...

haha .
terbaikkk

Elih Japahar said...

baju kurung lelaki cartoon?..eh! silap..bibir seksi eyfa...mai tengok sikit...seksi tak :P

Elih Japahar said...

ada ke baju kurung lelaki cartoon tu?..mcm2 lah hehe

nadia fatihah said...

hahhah, ade gak yg cari mende cam tu. kihkih~

siti kektus said...

wewittt~

seksi, seksi. haha ^^

Abang Stalker said...

HAHHAHAHAH ;))



sumpah rs cm ghairah je dgr tajuk entri :D

Abang Stalker said...

Hai si bibir seksi... ;)


eh,abg layak ke ni kwb dgn eyfa yg mempunyai bibir mengalahkn angelina jolie ni?

hahahah

Abang Stalker said...

ehem...bc komen2 ipai tu cm ada apa2 je korg.ehehe :D


tahniah ye eyfa :P *tetbe

Tea said...

hahaha.

Tea said...

hai si bibir seksi. auww nak ngorat bleyh? ;p

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com