Saturday, July 23

Harimau Vs. Singa

Assalamualaikum

Hi! Tadi korang semua mesti tengok bola kan? Malaysia Vs. SingaporeSiapa yang tak tengok tu memang rugi besar lah. HAHA. Walaupun Malaysia tewas 3 - 5 tapi tak mengapa. Malaysia kalah dengan cara yang bermaruah. Cewahh!

Kalah menang adat permainan! Chill lah! Not bad lah kan 3- 5, tak lah teruk sangat. Alhamdulillah memula rasa macam dah patah semangat sebab Harimau asek kena baham aje dengan Singa. Boleh kena kencing manis kalau tengok lelama. Tak tenang hati. Berdebar-debar aje rasa tengok bola tadi. HAHA.

Saya nak keeper ni! =(
Yang eyfa rasa kesal tu keeper Harimau macam kena pukau aje bila bola depan mata. Biarkan aje bola tu masuk. Takut dengan bola ke apa? Err. Sakitnya hati tengok. Tak senang duduk eyfa kat rumah ni. Rasa macam nak masuk dalam tv tu sebab nk tolong tangkap bola jangan kasi gol! HAHA. Apek! Apek! Kau juga yang terbaik =)

Tapi lepas tu dah boleh senyum dah bila tengok Harimau baham balik si Singa. HAHA. Sakit tekak eyfa duk menjerit-jerit tadi. Excited sangat. Sekarang dah rasa haus. Haus! Haus! Dapat milo ais tabur sedap ni beb! HAHA.
Apa-apa pun TAHNIAH kepada Malaysia. Good job. Saya bangga jadi anak Malaysia tauuuu! hehhee. 28hb ni nak turun Bukit Jalil insya'allah kalau tak ada apa-apa halangan. Hehe. Jom turun ramai-ramai kasi banjir stadium dengan warna kuning! HAHA. Go Malaysia go!

KBAI~
*****Toyota Vios*****
*****PROTON INSPIRA*****
*****P1 4G EXCLUSIVE*****
*****CELCOM COLUMBO*****
*****DIGI IPHONE4*****

15 comments :

sergeant keroro said...

lepas ni kena kaji defend lagi kot.

iPai said...

hehe .. betul laa .. masa 2nd n 3rd gol tuh cam terharu gila laah ..

n walaupun pertahanan tak teruk macam dulu, tp still kene ada perbaiki, kalau tak bahaya sangat2 ..

Green Apple said...

kalah bermaruah... team Malaysia semua adalah anakjati Malaysia... terasa bangga sangat walaupon kalah. Tunggu di Bukit Jalil lak nanti... harap Harimau Malaya akan mantapkan barisan pertahanan yang agak lemah...

Cik Ezy said...

go mesia go!
hehekk

Anonymous said...

sebenarnya Apek pun sama..time lwn Liverpool dia main lg teruk pada sharbini lepas byk gol x flying...tadi bukan salah keeper tp pertahanan..Muslim byk mistake..dia mudah di beat sgt n mudah bg peluang...Harap Muslim bangkit n jgn lalai..,

Vitroh Virus said...

tidak apa-apalah, Timnas Indonesia 1-1 lawan Turkmenistan....

SoLy SoLicious said...

Saya bangga dengan Malaysia..
walaupun kalah, tp kalah bermaruah!

Tea said...

harimau malaya tetap di hatiku. :)

azrijohan said...

keeper tadi sengal laa..si sarbinee tuhhh....kenapa la Rajagopal x masuk kan Kerol Fami jekkk

siti kektus said...

safee sali terbaik~ *tetiba* :p



harap melaysia bantai singapore habis habisan lah pasni. ;)

Ct Aja said...

Apex yg terbaek!!!! hi3

Tea said...

tgk header tea pn ade harimau. hohhhoohh.

iMBobo said...

bg pertahanan bangkitlah..hehe mcm seru plak...

Abang Stalker said...

x tgk dan x layan!


tp...da nk akhir2 tu tertgk plk.


dan..


dan..rs kecewa T_T

Abang Stalker said...

mcm terkenan sumpahan plk.klu abg tgk je games tu,kompem malaysia kalah..



adakah...abg punca kekalahan malaysia? :(

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com