Saturday, July 30

Fuhhh! Banyaknya comment!

Tadi masa log in blog, eyfa terus blogwalking ke blog kawan-kawan and drop comment apa yang patut. Rasanya banyak blog yang eyfa tak sempat nak terjah sebab busy sekarang ni. Mintak maaf lah banyak-banyak ya kengkawan. Bukan tak sudi singgah cuma masa tak mengizinkan =)

By the way masa eyfa tengok dashboard eyfa tadi. Alangkah terkejutnya melihat jumlah comment and jumlah followers eyfa. HAHA. Ada 101 comments. Ni semua angkara Abang Stalker yang kacak lagi macho! Kebanyakkan comment-comment tu dari dia. Woah! Semua entry abang selongkar ya? :P Tapi ada banyak juga blogger lain yang comment. Thanks yg semua?


Memula tadi nak cari lagi dua (2) orang followers lagi untuk cukupkan 888 sebab eyfa suka no.8 so macam excited aje nak tunggu jumlah tu. Eyfa pun ping la blog dekat Sahabat Blogger sebab nak cari lagi dua (2) orang followers. Ingatkan tak ada orang nak follow. Rupa-rupanya terlebih pula jadi 894 followers





Alhamdulillah. Ni antara followers terbaru eyfa. Yang lain eyfa tak dapat link mereka :( Apa-apa pun thanks pada mereka yang sudi jadi followers eyfa. Nanti insya'allah eyfa akan singgah and baca entry-entry korang. Eh! Lupa pulak, yang baru jadi followers eyfa, sila tinggalkan link blog korang pada entry ni ya? Senang eyfa nak jalan-jalan ke blog korang nanti =)

KBAI~


*****Toyota Vios*****
*****PROTON INSPIRA*****
*****P1 4G EXCLUSIVE*****
*****CELCOM COLUMBO*****
*****DIGI IPHONE4*****

23 comments :

OhLepak said...

rmainye org komen..hehe..btw da follow eyfa da..:)

Lynn said...

waaa blog sy trsenarai..hehehe

sergeant keroro said...

wah wah XD

tahniah eyfa :)

p/s : keroro pon nak dua orang lagi :P

Anis Adila Aris said...

waa...bnyaknye org comment..
stalk betul abg stalker tu..

Syabira said...

Haii, Would you visit my not-awesome blog. Blog awak cantik :) Bertuah dapat bnyak follower. BTW, macam mana nak ping blog? HEHE

ezy chiaki said...

skrg dh 897..
tahniah eyfa!
=)

Abang Stalker said...

wah..mst abg stalker tu kacak kn. :P *muntah*


sy tglkn link kt cni ye kak.nti terjah la sy. ;)

hira said...

congrates! :D

Addin said...

tahniah eyfa !

nice one ;D

cucu umie said...

tahniah effa..ramai tu yg komen..hehe

EYFAalias said...

@Abang Stalker

mesti lah kacak. tapi nak ngorat xboleh. dah terlambat! ahahhahaa

EYFAalias said...

@Syabira

sayang, eyfa selalu ping dalam group2 dlm fb je :)

iPai said...

ceh .. habis rangking kami dengan komen banyak gitu .. hahah ..

bro stalker memang dasat sikit bab2 gini ...


hye, saya blogger baru nak kenal dengan eyfa .. apa kabar ??!! selamat berkenalan ye =P

Tea said...

wahh ramai seyh orang komen. haha. tea kena haritu je dah berpinar biji mata. @.@

Tea said...

pehh dah nak 9rat laa follower dia. jeles meyh!

kotak bulat said...

wah..untung la..hhehehe.... kb pun tak pernah jejak seramai tu tau..

kotak bulat said...

eh..bukn seramai..tp sebanyak.. :P

Tea said...

abang stalker mengganas gila gila nih. haha.

Nurnajwa said...

Agagaga, abg stalker kemain lg XD

Congrats bertmbh2 follower ;)

SoLy SoLicious said...

waahh...raminye komen..heee.. ^___^ tahniah juga follower dh bertambah ^_________^

Tea said...

hai awak. dengarnya bibir awak seksi lah. auww. selamat berkenalan.

nanti terjah blog saya okeh.


**gedik. uwekk. kuikui,

siti kektus said...

tu dia. abg stalker. ;)



wewiitt~

dah nak dekat 4 angka dah tu. ;)

tia @ Ini Kisah Tia said...

hhishhh . gile ramai :)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com