Tuesday, July 12

Entry ringan-ringan.

Assalamualaikum.

Setelah sekian lama menanti. Akhirnya muncul juga widget followers blog ni. Tetapi kali ni widget ni muncul dengan wajah baru. I LIKE~ Huhuhu. Nampak lagi menarik! =D


Patut lah 2 3 hari ni hilang je widget ni. Rupa-rupanya nak gantikan dengan yang baru. HEHE. Ingatkan merajuk dah widget ni. Eyfa nak tengok followers pun payah sebab asal bukak je widget ni blank. Kosong aje. Huhuhu.

Btw ada berita baik untuk eyfa and pada mereka yang join contest eyfa. Penyertaan sudah melebihi 20 orang so, contest ini tak akan di batalkan. Alhamdulillah !! 

Jom kita tengok senarai peserta contest ni :)
  1. http://azrijohan.blogspot.com/2011/07/contest-karang-dan-menang-by-eyfaalias.html
  2. http://bubu-bobo92.blogspot.com/2011/07/contest-karang-dan-menang-by-eyfaalias.html
  3. http://www.tehuzz.com/2011/07/contest-karang-dan-menang-by-eyfaalias.html
  4. http://lemonribena.blogspot.com/2011/07/contest-karang-dan-menang-by-eyfaalias.html
  5. http://blog-budak-gemuk.blogspot.com/2011/07/contest-karang-dan-menang-by-eyfaalias.html
  6. http://tirana91.blogspot.com/2011/07/contestkarang-dan-menang-by-eyfaalias.html
  7. http://ipai-ans.blogspot.com/2011/07/contest-karang-dan-menang-by-eyfaalias.html
  8. http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/07/contest-karang-dan-menang-by-eyfaalias.html
  9. http://sitikektus.blogspot.com/2011/07/contest-karang-dan-menang-by-eyfaalias.html
  10. http://dibahviolet.blogspot.com/2011/07/contest-karang-dan-menang-by-eyfaalias.html
  11. http://contest-and-giveaway.blogspot.com/2011/07/contest-karang-dan-menang-by-eyfaalias.html
  12. http://visitmefatin.blogspot.com/2011/07/contest-karang-dan-menang-by-eyfaalias.html
  13. http://imbobome.blogspot.com/2011/07/contest-karang-dan-menang-by-eyfaalias.html
  14. http://wan-9.blogspot.com/2011/07/contest-karang-dan-menang-by-eyfaalias.html
  15. http://contestngiveaway.blogspot.com/2011/07/contest-karang-dan-menang-by-eyfaalias.html
  16. http://deefalyacontest.blogspot.com/2011/07/contest-karang-dan-menang-by-eyfaalias.html
  17. http://nonasani.blogspot.com/2011/07/contest-karang-dan-menang-by-eyfaalias.html
  18. http://hananinmh.blogspot.com/2011/07/soalan-karang-satu-cerita-pendek-patah.html
  19. http://dearbella-bella.blogspot.com/2011/07/contest-karang-dan-menang-by-eyfaalias.html
  20. http://zeckze.blogspot.com/2011/07/contest-karang-dan-menang-by-eyfaalias.html
  21. http://contestmeaw.blogspot.com/2011/07/contest-karang-dan-menang-by-eyfaalias.html

Korang boleh terjah dulu sesama sendiri. Jika ada link yang eyfa tak masukkan bagi tahu ya? :) and Siapa yang berminat nak join contest ni boleh CLICK SINI untuk tengok syarat-syarat and hadiah yang disediakan :) Tarikh tutup penyertaan 20 Julai 2011. 

KBAI~

16 comments :

cik ayin said...

nak buang widget tu la..haha

Cik Ezy said...

haha..
comel kan join this site..

azrijohan said...

style kan widget baru ni...

yeay,dah 20 orang dahhh

siti kektus said...

akhirnya, berjaya jugak di teruskan contest tu kan. ;)

Freaky said...

welcome back follower :D

Abang Stalker said...

eyfa klu nk Li tmpt abg,duk la rmh abg. :P hahaha..*gurau

siti kektus said...

eyfa~

kite add eyfa kat fb. hehe ;)

Abang Stalker said...

alamak ai..20julai?da dekat tu..abg masih hutang lg.

Tea said...

heee,. seronok seronok. di nombor 3.

Tea said...

banyak perubahan dh blogspot ni. :D

iPai said...

tiup2 sikit kasi menang .. hehehe

Ahmad Haziq Azlan said...

no 8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hohohoho~~~~
la .......lama lagi tutup rupanya.....




mari tengok sini

http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/07/inilah-kebenaran-mengenai-bersih-di.html

nurpiska said...

saye pon bru prasan pasal nih!:)

nanad said...

mintak2 lepas ni widget followers tu tak main nyorok2 lagi -.- huhu

.m y z. said...

waw gilerk lahh. followers naik cepat tu! haha XD

sergeant keroro said...

esok tutup eh?? adoi T.T

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com