Monday, July 18

Menggelabahnya perempuan ni ! Meluat der!

Assalamualaikum

Hi, hari ni eyfa nak complain sikit pasal sikap perempuan yang suka menggelabah tak tentu pasal ni. Eyfa menyampah betul dengan perempuan macam ni doe. Kalau jumpa rasa macam nak tikam-tikam  aje buku lali dia pakai pisau! GRR!


Nak tahu tak perangai macam mana yang eyfa maksudkan ni? Perempuan yang perangai cemburu tak tentu pasal. Eyfa rasa mesti korang pernah lalui situasi macam ni. Der kalau kau sayang sangat boyfriend kau tu, takut perempuan lain rampas. Kau simpan aje dalam peti besi jangan kasi keluar. Jangan kasi dia bergaul dengan orang lain.

Baru aje eyfa hantar wall dekat facebook boyfriend dia, dia dah menggelupur add eyfa. Siap send msg lagi suruh approve. Malas den! Boyfriend kau tu kawan aku der. Salah pulak aku nak ajak dia berborak? Kalau tak kasi, kau paksa aje boyfriend kau tu private kan wall dia. Senang cerita!

Haaa. Ni paling eyfa pantang. Perempuan ntah siapa-siapa ntah, duk call eyfa lepas tu nak marah-marah eyfa msg/call boyfriend dia ajak borak or lepak. Banyak kali dah kot jadi macam ni. Minggu lepas baru aje perempuan macam ni call eyfa marah-marah eyfa duk contact dengan boyfriend dia. Tapi masalahnya boyfriend dia pun eyfa tak tahu siapa?

Bila tanya siapa boyfriend dia. Taknak pulak kasi tahu. Eeee aii. Gelabahnya perempuan ni. Sakit hati eyfa! Karang eyfa rampas bebetul boyfriend dia baru tahu !! (bajet playgirl) HAHA. Dah dah. Memekak lelebih pun tak guna. Dah memang kat dunia ni macam-macam perangai ada. Sabar ajelah.

KBAI~
>>>>> SAMSUNG CORBY II <<<<<
>>>>> SAMSUNG GALAXY SII <<<<<
>>>>> PROTON INSPIRA <<<<<
>>>>> P1 4G EXCLUSIVE <<<<<
>>>>> GRAPEVINE DEFAULT <<<<<
>>>>> MARIE FRANCE BODYLINE <<<<<
>>>>> CELCOM COLUMBO <<<<<
>>>>> DIGI IPHONE4 <<<<<

29 comments :

Amira Chan said...

Pompuan yang over react camtu laaaa.. hahaha

Azmie said...

cantik sangat ker pompuan tu.. or hensem sangat ker bf dia tuh.. hehee =)

iPai said...

eyfa kasi positif sikit, hebat ye eyfa ni sampai semua awek rasa terancam ... hehehehe

ok dok gitu ?

Abang Stalker said...

hahah..sape la monyet berbulu hamster tu ye eyfa.ludahkn aje.. :P *mud jahat.hahaha

Cik Ezy said...

xsuke jgk pompuan camtu..
baru kapel kot..
hahakk..
jeles sgt..
mcm la org nk ngorat sgt boipren die..
kehkehkeh

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

baru kapel, belum kahwen. Err. over. hehe ;)

Syuxer said...

kalau camni alamatnya memang queen control la punye alaggapas hahaha..

cik najihah said...

hahaha..
buat x tau je..
nak lagi bes buat die lagi sakit hati ..hihi kasi panas

Minah Blur said...

HAHA kalau MB pon jumpe gitu kompem rase nak tikam jek! jeles mlebih lebih. kawennye blom.

kotak bulat said...

hehehe..kb pernah kene..org mcm ni.kita kena nasihat baik2 kalau dia serang kita.. ckp kt dia,
Do i care? hahahah
err.. ni nasihat ke? :P

kaizen said...

macam komfom kawen jer ngan balak de tuh...

*stakat kapel nih xyah nk kongkong sane sini laa....

latest entry Memberi biar ikhlaskan?? & Urban-or-Disaster

Akulah Pak Lan said...

perempuan mudah cemburu...
lelaki cepat gatal..

anyss said...

Assalamualaikum,
Waaaaaa menggelupur gitu tak de apa2 hal? Mmmmm tak konfiden lah tu kan ;)

anyss said...

Assalamualaikum,
Waaaaaa menggelupur gitu tak de apa2 hal? Mmmmm tak konfiden lah tu kan ;)

Ronaldmohoni said...

cemburu buta tu.. hehe

Mrs. Farhan said...

Eyfa, untuk lebih buat eyfa puas hati, apa kata post banyak2 kat wall boipren dia tu. Bg dia meletups sikit. Hahhahaha.

kc kasedah said...

gelabah gile terus nak add kau. haha

rara pinkmafia said...

haippp jgn marah2.lex der.pompuan cm tu menggelabah mst sbb dye tak lawa kan.hehehe

Tea said...

errr. tea salu jumpa laki gelabah. perangai cmni lah. dem.

Tea said...

blum ade relationship kukuh, nk bising2. bunuh je pmpuan tu. kahkah,

ArulchelseA said...

ni masalh rumh tngaa ni kih kih kih

siti kektus said...

haha.
entah2 yang dok mesej2 kol2 eyfa tu, skandal dak laki tu je kot.

tu yg bila tanya nama, takut nak bagitau. haha :p

Abang Stalker said...

ofcz la kne jwb tag tu bebi oi..kui3 ;))

Abang Stalker said...

x ludah..cium dia laju2 byk2 kli :P tp tu serah pd abg la..kuang3..


*mmg kne tapak jgk abg stalker ni kang ek.haha

izfanora said...

menggelabah r minah camtue.. cam anonymous kat entry aku r.. over.. cam diersorg ada bf.. huh..

chibiehazs said...

eyfa.. u cantik sangat kot.. tu yang smua pempuan tu gelabah cam tu.. hahaha ;P

sergeant keroro said...

haha, cer jadi playgirl :P

p/s : contest eyfa tu lame lagi kan? nanti join, baru balik ni T.T

kura said...

amboi. sampai bg msg suh approve lg ye.. amboi amboi amboi.

fatin syahirah :) said...

waaah. same things happened to me. selalu aje macam tu. *eh, banyak pula tersama ni. hhee

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com