Thursday, July 7

Cash out earning Churpchurp! Yayy!

Assalamualaikum.

Hi semua. Apa khabar? Hope semuanya sihat-sihat sejahtera kehendak-NYA ^.^ Eyfa nak tanya sikit lah. Siapa kat sini pernah CASH-OUT earnings Churpchurp ya? Eyfa macam kurang faham sikit lah. Selalunya akan ambil masa sebulan ya?

"Kami akan memproses bayaran anda 30 hari selepas hari terakhir bulan tersebut dimana ganjaran anda di cash-out, e.g misalnya anda menguangkan keuntungan anda pada 15 April, bayaran anda akan diproses pada akhir bulan Mei."


Eyfa dah 2 kali eyfa cash out earnings churpchurp eyfa. Bulan lepas sekali and dalam bulan ni sekali. Tapi semuanya masih tertunda lagi statusnya. Kena tunggu 30 hari untuk dorang proses. Adoi! Tak sabar pulak nak terima duit Churpchurp ni! Hehehe.

By the way pada sesiapa yang belum register Churpchurp boleh lah daftar dekat sini [CLICK HERE TO SIGN UP CHURPCHURP] and pada sesiapa yang masih kurang pasti or nak tahu lebih lanjut pasal Churpchurp ni boleh juga click link di bawah ini =)
KBAI~
>>>>> SAMSUNG GALAXY SII <<<<<
>>>>> PROTON INSPIRA <<<<<
>>>>> P1 4G EXCLUSIVE <<<<<
>>>>> GRAPEVINE DEFAULT <<<<<
>>>>> MARIE FRANCE BODYLINE <<<<<
>>>>> CELCOM COLUMBO <<<<<
>>>>> DIGI IPHONE4 <<<<<

21 comments :

Akulah Pak Lan said...

BR..

sergeant keroro said...

tahniah, banyak duit eyfa.

p/s : silalah belanje ye :p

osHin said...

mcm mana nk senang dpt click utk churpchurp eh...meh la kongsi hihi

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

boleh la belanja ni... *tiba2* haha~

siti kektus said...

apa salah nya eyfa, jika sekali sekala membelanja coolblog ke, beger mekdi ke, hehe ;)

earning kite baru setoet je. tahun bila tah baru boleh cash out. hoho :p

azrijohan said...

pehhh,banyak nyaaaa


camne bole dapat masyuk gitu..?

tips tips..hehe




JOM LA KASI BERSIH SABTU NI..

http://azrijohan.blogspot.com/2011/07/jom-kasi-bersih-sabtu-ni.html

adibdaddy said...

wah... mudahnya... mcm mana dapat tue????

Lelord said...

banyak tu..akak pun pya alahaiiii huhhuuu

Abang Stalker said...

sedih! T_T x pnh dpt

chris™ said...

wah tahniah Eyfa..Eyfa dapat cash out, nanti chris belanja amacam?

Baca "Dapatkan domain(dot)com percuma sepanjang hayat di sini"

Uchi kay-f @hmad said...

woah sblm raye sampailah tue....!!!

ArulchelseA said...

aku tak penah2 dapt lg ni..kih kih kih.. tahniah dah bnyk dpt..kih kih

...Minah BluR... said...

churp churp Mb x buat lagi... bile lah nak buat... nak duit! $$$$$$$

iPai said...

yeay .. eyfa nak belanja makan !!!

tia @ Ini Kisah Tia said...

wahhh ! best , bestttt :)

Tea said...

xlama lg dpt lah tu. hehehe. benda camni kan bese memang akan proses bulan berikutnya selepas dpt keuntungan tu. dan hujung bulan. huhu.

Tea said...

eyfa kaya yeyeah. belanja laaa.

farhan said...

banyak tu churp2 tu..mcm mana nak kasi dpt click tu..ade rahsia tak

Cik Ezy said...

xprnh cash out pon..
haha

iPai said...

belanja !!

.m y z. said...

pehhh untunglah dah banyak kali cashout. ziema taun depan kot bru boleh. sobsobb.

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com