Sunday, July 10

Saya nak tukar handphone baru.

Assalamualaikum.

Sekarang ni eyfa dah addicted dekat satu handphone samsung ni. Eyfa sebenarnya tengah kumpul duit untuk beli handphone Blackberry Bold 3 or Blackberry Torch tetapi setelah di hasut oleh beberapa orang kawan eyfa, akhirnya eyfa macam dah macam terpesona dengan handphone Samsung Galaxy Ace ni.


Amacam? Style kan? Harga pun tak mahal sangat. Dalam RM900 sahaja. Bak kata emak eyfa, kalau beli handphone mahal-mahal pun tapi tak ada kredit tak guna juga kan? Eyfa sebenarnya guna handphone ni lebih kepada message and call sahaja. Kalau nak online 24jam or main game ke memang eyfa tak minat. Baik on lappy aje kan?

So, macam membazir nak beli mahal-mahal sampai RM2K. RM2K banyak tu. Tapi bagi korang yang kaya raya anak Dato', Tan Sri ke anak Menteri ke apa kan memang lah RM2K tu celah gigi korang aje tapi bagi orang macam eyfa ni? Memacam boleh buat dengan duit tu. so, tak payah membazir. Amalan setan tu. HAHA.

Maybe dalam awal bulan or pertengahan bulan Ogos ni eyfa nak beli handphone Samsung Galaxy Ace ni. Sesiapa ada kerja kedai jual handphone boleh lah kasi tahu eyfa ya. Boleh mintak kurang sikit. HAHAHAAHA! Kasi kawtimm sikit. =P

Oh ya, jangan lupa join contest eyfa ya? CLICK SINI untuk join =)
KBAI~
>>>>> SAMSUNG CORBY II <<<<<
>>>>> SAMSUNG GALAXY SII <<<<<
>>>>> PROTON INSPIRA <<<<<
>>>>> P1 4G EXCLUSIVE <<<<<
>>>>> GRAPEVINE DEFAULT <<<<<
>>>>> MARIE FRANCE BODYLINE <<<<<
>>>>> CELCOM COLUMBO <<<<<
>>>>> DIGI IPHONE4 <<<<<

21 comments :

c genk bah ne said...

smart la fon ne..huhuhu.teringin gak nak tukar fon,,tp belum da rezeki.. ^_^

Rohaizam Rosli said...

huhuhu comey lorrr.... btol3... iejam pon guna fon utk call msj n sumtime dgr lagu... huhu...

saiazuan said...

tuka iphone la pe lg.. huhu

betul ke malaysia ni best?
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/great-place-for-tourism-malaysia.html

dilazfamily said...

memang lawa hp tu.dilaz pun nak beli satu.semoga dapat beli HP tu, salam perkenalan

baca dan senyum said...

kawan den ada pakai handphone ni, serius best. screen bapak besar & online pun best. live wallpaper pun ada

siti kektus said...

hp untuk kol, msej dan o9 di tempat yg free wifi je. hehe

bagi dorang, 2k tu macam 10 hengget je eyfa. tak mendatangkan kesan kat dorang pon. hukhuk

Budak Chomot said...

Banyaknya duit dia tukar handset baru. Belanjalah kita sekali! Hehe

kotak bulat said...

harga hp cepat jatuh...
malas nk tukar2.. nti menangis tgk hp kita beli nk 2k.. ppas sebulan da jd 1k je..hehehhe

cik hani said...

cik hani nak ganti hp baru pun tak mampu lagi..

urmm..sobss

Princess Feyqa said...

nice gak hp ni! tpi bb tu kecik sgt keypad dy, xsuke huhu

Nurnajwa said...

Haha, btol2.
Fon mhal tade kdit ta gne gak XD

iPai said...

selalu ye samsung memang murah laa .. LG pun sama .. tp tak pernah try dari segi kualiti ..

.m y z. said...

whoahh smart gilaaa kottt! touchscreen eh? alaa ziema tak minat lah touchscreen. susah nak jaga.

Abang Stalker said...

3310 touch skrin.mahu?

syashafie said...

style r phone nih :D

Tea said...

ohh. tea dh pakai dh ohh fon ni.

Tea said...

tp dlm mimpi je lah. hahahaaha.

Tea said...

eyfa jangan marah haa. hiks.

Abang Stalker said...

phewitt.. ;)

Abang Stalker said...

eyfa da ada empny r.. ;D x leh la nk gatal2 lg pasni.kui3 ;P

sergeant keroro said...

semua nak tukar baru, haha XD

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com