Thursday, July 28

Cash out earning Churpchurp yang pertama.

Assalamualaikum.

Hari tu eyfa ada cerita kan yang eyfa nak cash out earning Churpchurp? [RUJUK SINI] Setelah lama mengunggu akhirnya semalam eyfa dapat email dari Churpchurp bahawa cheque pertama eyfa telah di proses and bermakna tak lama lagi sampai la rumah cheque tu :)

Itu semalam punya cerita. Hari ni punya cerita pula tadi eyfa balik dari class aje abah cakap ada cheque sampai rumah. Abah eyfa dah pelik siapa pula yang kasi anak dia duit serat lebih kan. HAHA. Rupa-rupanya itu cheque dari Churpchurp. Hehe.


Alangkah gembiranya hati ni. Macam tau-tau aje eyfa tengah sengkek ni. Nasib baik cheque sampai dah. Lama juga tunggu. Dua bulan jugak la nak tunggu dorang proses eyfa punya earning tu. Huhu. Tapi alhamdulillah akhirnya dapat juga kan.

Sekarang ni tengah tunggu cheque ke-2 sebab selepas eyfa cash out earning pertama, sebulan lepas tu eyfa cash out kan lagi sekali. Hehhe. Maknanya raya nanti dapat lah earning tu agaknya. Hehee. Seronoknya. Tak sabar pulak rasanya. =)

By the way pada sesiapa yang belum register Churpchurp boleh lah daftar dekat sini [CLICK HERE TO SIGN UP CHURPCHURP] and pada sesiapa yang masih kurang pasti or nak tahu lebih lanjut pasal Churpchurp ni boleh juga click link di bawah ini =)
KBAI~
*****Toyota Vios*****
*****PROTON INSPIRA*****
*****P1 4G EXCLUSIVE*****
*****CELCOM COLUMBO*****
*****DIGI IPHONE4*****

16 comments :

Akunyer said...

bestnya... blanje... :D

ezy.xixii said...

best2!
=)

kotak bulat said...

heehhe..leh blanja ni..heheh..raya sakan la nti kan

| CIKZEK | said...

wahhhh eyfa, bolehlaa blnje i nnti ;)

iPai said...

eyfa .. belanja !!! uhuhuh

Kisah hidupku said...

wat mcm mne churp2 nie..x fhm ar..

Unknown said...

@♥kisah hidupku♥

kat atas tu ada tutorial. tengok kat situ cara2 nak earning :)

K said...

hehe, tahniah! XD

p/s : ehem ehem, belanja lah :P

Dalam Kasih said...

berape bulan kumpul duit tu bru dpt???

tia @ Ini Kisah Tia said...

wow !! boleh raya sakan ni :)

ct kektus said...

ehem2.

wet raya jgn leuper kirik ea eyfa. haha ^^

kura said...

untung la untung laaaaaaaa... jeles!

farhan said...

byknya churp2 dia.....seratus lebih..mcm mana leh dpt byktu..ade tips tak..saya punya seringgit baru..leh tolong tak churp2 saya..tolong klik iklan saya boleh..

Tea Dno said...

wewitt best lah dia. tea punya sikit je. huhuhhh.

Tea Dno said...

simpan baik2. buat blanje time raya, hahah.

Mr.Superman said...

Jeles! -__- eyfa,cmne nk tgk bpe sen duit dlm churp2 kita?


abg da register tp x thu gn la. T_T

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com