Saturday, July 30

Blog dah berwajah BARU!

Ehem. Ehem. Korang perasan tak something pasal blog eyfa? Mesti tak perasan kan kan? Sob sob. Kejamnya korang ni! Penat eyfa edit tauuu! huhuhu.

Eyfa ni memang jenis cepat bosan. Asik nak tukar aje. Eyfa tak ingat dah berapa kali tukar dah template blog eyfa ni. Hehehe. Comel tak? Comel tak? Hehehe. Comel kan? Tapi belum habis edit lagi. Ada banyak lagi benda nak buh.


Tapi jangan risau eyfa tak la bubuh something yang boleh buat blog berat sontohnya salji-salji apa kejadah ntah. Huhuhu. Tapi kalau blog eyfa berat sila kasi tahu okay? Eyfa boleh buang la apa yang patut nanti :)

KBAI~

*****Toyota Vios*****
*****PROTON INSPIRA*****
*****P1 4G EXCLUSIVE*****
*****CELCOM COLUMBO*****
*****DIGI IPHONE4*****

24 comments :

farah hanim said...

chumellssss ^_^
tetp pinky :)

Nurnajwa said...

Cantik! *thumbs up*

Kte pkai streamyx, ok je loading dia ;)

ArulchelseA said...

tk berat pun blog ni ..ok je..

sy ingt nk tukar jugak..tp tk tau..hehehe..tk pndai nk edit2 ni..

Red said...

Suka banner effa :)

Azzah said...

comel..ringan jer loading..nice

Nur Farah Hani said...

comel comel.. pandai la awak buat.. fara da lame template same.. tak reti nak mengedite bagai...

cun arh..;p

sergeant keroro said...

hehe, nice XD

akoo pae said...

rajen ye edit2 blog..
hehee

comel2..
=)

abglan said...

Alamak... Den budak baru kek sini, tak tau seblum nie blog Eyfa camner, btw... themes yang nie cute n slesa dok sini..

Abang Stalker said...

gle comel eyfa! :D


diam2 dia edit blog rupanya..


diam2 abg habuk pun x de ;(

Abang Stalker said...

blog abg klu grk cursor ada blink2 halus kaler purple.


adakah itu di nm kn salji kejadah? T_T


sampai hati eyfa...

Abang Stalker said...

tergamaknya eyfa bt abg mcm ni..klu eyfa x yg abg lg ckp je eyfa..


biar abg membawa hati yg lara.

klu eyfa syg abg bantu la abg tkr background~ ;D

.m y z. said...

waw, rajinnya kak eyfa edit blog! ziema dah lama tak tukar template. malas. hahaha. btw comeeeeelll :D

Cik Ezy said...

comel dh ni..
hihikk

anismelon said...

comel je blog nie..okek je..xde berat pon..:)

Wani said...

wow !
ohsemmmmmmm :)

siti kektus said...

buat2 tak nampak je. lalala. :p

siti kektus said...

baru fikir nak buat bentuk bulat2. eyfa dah buat dulu.

rasanya, semalam ke semalamnya ek, gambar ladybird kan? kan?

CIK FERRA AWW said...

wahhh cantek lah blog eyfa. kan best kalau eyfa sudi edit kan belog sy gak ^^

Tea said...

makin cantek seyh blog ni. wewitt.

Tea said...

of course la perasan, my dear. mana boleh tak perasan, kan.. huhuhh.

Tea said...

still pink, itu yang tea suka. hohoh!

Tea said...

berat sikit kot. huhuh.

*berukband dah nak limit gini la. hahah.*

Tea said...

haha perasan lagi, dah berbunga pulak. comelcomel. ;)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com