Saturday, July 30

Blog dah berwajah BARU!

Ehem. Ehem. Korang perasan tak something pasal blog eyfa? Mesti tak perasan kan kan? Sob sob. Kejamnya korang ni! Penat eyfa edit tauuu! huhuhu.

Eyfa ni memang jenis cepat bosan. Asik nak tukar aje. Eyfa tak ingat dah berapa kali tukar dah template blog eyfa ni. Hehehe. Comel tak? Comel tak? Hehehe. Comel kan? Tapi belum habis edit lagi. Ada banyak lagi benda nak buh.


Tapi jangan risau eyfa tak la bubuh something yang boleh buat blog berat sontohnya salji-salji apa kejadah ntah. Huhuhu. Tapi kalau blog eyfa berat sila kasi tahu okay? Eyfa boleh buang la apa yang patut nanti :)

KBAI~

*****Toyota Vios*****
*****PROTON INSPIRA*****
*****P1 4G EXCLUSIVE*****
*****CELCOM COLUMBO*****
*****DIGI IPHONE4*****

24 comments :

Anonymous said...

chumellssss ^_^
tetp pinky :)

Anonymous said...

Cantik! *thumbs up*

Kte pkai streamyx, ok je loading dia ;)

arituarini said...

tk berat pun blog ni ..ok je..

sy ingt nk tukar jugak..tp tk tau..hehehe..tk pndai nk edit2 ni..

red gitarputeh said...

Suka banner effa :)

Azzah said...

comel..ringan jer loading..nice

Nur Farah Hani said...

comel comel.. pandai la awak buat.. fara da lame template same.. tak reti nak mengedite bagai...

cun arh..;p

K said...

hehe, nice XD

akoo said...

rajen ye edit2 blog..
hehee

comel2..
=)

abglan said...

Alamak... Den budak baru kek sini, tak tau seblum nie blog Eyfa camner, btw... themes yang nie cute n slesa dok sini..

Mr.Superman said...

gle comel eyfa! :D


diam2 dia edit blog rupanya..


diam2 abg habuk pun x de ;(

Mr.Superman said...

blog abg klu grk cursor ada blink2 halus kaler purple.


adakah itu di nm kn salji kejadah? T_T


sampai hati eyfa...

Mr.Superman said...

tergamaknya eyfa bt abg mcm ni..klu eyfa x yg abg lg ckp je eyfa..


biar abg membawa hati yg lara.

klu eyfa syg abg bantu la abg tkr background~ ;D

myzziema said...

waw, rajinnya kak eyfa edit blog! ziema dah lama tak tukar template. malas. hahaha. btw comeeeeelll :D

ezy.xixii said...

comel dh ni..
hihikk

anismelon said...

comel je blog nie..okek je..xde berat pon..:)

syazwani ab said...

wow !
ohsemmmmmmm :)

ct kektus said...

buat2 tak nampak je. lalala. :p

ct kektus said...

baru fikir nak buat bentuk bulat2. eyfa dah buat dulu.

rasanya, semalam ke semalamnya ek, gambar ladybird kan? kan?

Ferfarfer said...

wahhh cantek lah blog eyfa. kan best kalau eyfa sudi edit kan belog sy gak ^^

Tea Dno said...

makin cantek seyh blog ni. wewitt.

Tea Dno said...

of course la perasan, my dear. mana boleh tak perasan, kan.. huhuhh.

Tea Dno said...

still pink, itu yang tea suka. hohoh!

Tea Dno said...

berat sikit kot. huhuh.

*berukband dah nak limit gini la. hahah.*

Tea Dno said...

haha perasan lagi, dah berbunga pulak. comelcomel. ;)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com