Thursday, July 21

Coupon McD palsu tersebar di Internet!

Assalamualaikum

Korang ada terbaca tak dekat mana-mana blog pasal coupon McD tu? Haritu eyfa ada baca beberapa blog pasal. Coupon McDonald yang BUY 1, GET 1 FREE! Eyfa baca rasa macam excited aje! Biar betul beli satu percuma satu? GCB pulak tu! Perghh! Jimat habis.


Terliur eyfa duk baca pasal coupon Mcd tu. GCB ni memang fav! huhuhu. Katanya kena PRINT voucer tu lepas tu dah boleh redeem tak ada terma and syarat yang pelik-pelik. Eyfa pun duk heboh la dekat kawan eyfa. Suruh dia try pergi redeem nak tangok dapat ke tidak.


Sekali dia pergi dengan muka gembira. Bila balik buat muka hampa. Sebab apa? Sebab coupon ni TAK SAH! Kawan eyfa kata sebelum masuk McD Setiawangsa dah ada tampal notis pasal coupon PALSU ni. HAHAHAHAHA. Eyfa punya lah tergelak sebab dia hampa tak dapat free!

Nasib baik dia tak masuk dalam terus beli. Kalau tak mesti malu gila. Rasa macam nak bunuh diri kalau kena sound coupon tu palsu semata-mata! Siapa dalang yang buat coupon palsu ni? Isk iskk. Kesian pada siapa yang terkena wakenabeb ni! hehehe.

Nasib baik eyfa tak g redeem sebab eyfa tahu internet ni suka duk sebar benda-benda palsu kan. Malas nak percaya bulat-bulat tu yang suruh kawan eyfa try dulu. Kalau betul baru lah eyfa pegi redeem. Hehe. Kepada yang ada hasrat nak pergi redeem coupon tu baik batalkan aje niat suci korang tu ya? hehhehhee.

KBAI~
*****Toyota Vios*****
*****PROTON INSPIRA*****
*****P1 4G EXCLUSIVE*****
*****CELCOM COLUMBO*****
*****DIGI IPHONE4*****

25 comments :

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

opss!! yg GCB ni xprnh tgk..

tp smlm yg doublecheese itu benar..

NurulAini said...

Kalau dpt GCB, dah tak pk apa, terus beli. hehe. best lah kalau GCB punya. hiks!~ :)

ghab van hal said...

seb bek x msk mcd..kalu x malu jek...

SyUhAdA said...

aah..
double cheese burger tu btol la..
yg gcb nie yg palsu..

Encik JI said...

mcd oversea nye kot. hehe. nk abiskn stok. haha

Tea said...

McD nak kasi tea gemok! demm.

cucu umie said...

alamak..kecian kawan tu..gaga nasib baik tak masuk counter kan.. aishhh

Tea said...

hahaha cet. td tak habis baca, kan tea pn dah tertipu.

shera haifa said...

uishh asl xtahu,., rupanye palsu..kalau btl2 dh g beli dh

Abang Stalker said...

wawawaaa ;))

len kli tggu la mcD sdri promote iklan kt tv. :)

Acik said...

acik dah 2 kali pakai kupon mcD ni. dua2pun ok. memang amik dr mcD nye fb ...

Ezad Skytech said...

uihh..ni yg bahaya ni..takut ramai yang tertipu lak nanti...huhu~

GaRy™ said...

kalau la betul2 GCB... mantap!!

kura said...

woo. baru tahu ada kupon palsu! tp tak pernah beli guna kupon pun, semua kawan2 yg tlg belikan. hekhek

iPai said...

mantap .. siap tertipu lg tuh .. bahaya juga r .. rasanya lepas ni kalau dapat, kita cek sendiri kat laman web mc d .. uhuh

nadzirah roslan said...

GCB xpenah dgr.. doublechese burger mmg ade..dh beli pon..

izfanora said...

oh, izfa sungguh bernasib baik kerana tidak menerima pelawaan adik yg baik hati.. huhu.. kalau x, malu den..

Annika said...

dah 9 bulan x mkn mcd. rupe burger mcd pon lupe.. huhu..

cute handmade accessories promotion price from RM 5.
elmo and cookie monster Domo kun Angry Birds

said...

yang tengok mase mid-month tu double cheese burger.hesh,, mesti orang yg buat kupon fake tu giler MCD huhu


XD

sergeant keroro said...

GCB rugi kot lau bagi free one, haha XD

siti kektus said...

sian nya kawan eyfa tu.


tapi yg DCB tu, mmg betul. beli 2 kali dah. hehe :p

merahitujambu said...

laaa...cian..org kita ni pantang free..laju jee...haish..

adan said...

setakat ni tak pernah dapat lagi kupon MCD palsu ni..

tia @ Ini Kisah Tia said...

adeh , macam rasa kesian pun ada dekat kawan tu ..

Abang Stalker said...

dgr free sume nk ek.


hahaha..antara tmpt penyebaran palsu2 mcm ni mn lg..blog la salah satunya.

wawawaaa ;))


hrus ke kita bkr blog? :P

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com