Sunday, July 24

My bloglists is under construction!

Assalamualaikum

Setelah di fikir masak-masak. Dengan ini secara rasminya eyfa mengumumkan eyfa nak rombak balik ketiga-tiga (3) BLOGLISTS eyfa dalam blog ini. Eyfa rasa macam dah banyak sangat pulak bloglists tu. Lagi pun, ada beberapa blogger yang dah tak active lagi.


Eyfa harap dengan rombakan bloglists blog eyfa ni tak akan kecikkan hati mana-mana pihak okay? Insya'allah korang-korang yang selalu keep in touch dengan eyfa, eyfa akan masukkan dalam bloglists eyfa and mana-mana blog yang eyfa rasa menarik pun eyfa akan bubuh nanti. Tak kisah la korang blogger baru or blogger lama.


By the way thanks pada korang semua sebab selalu support eyfa dalam dunia blog ni secara lansung ataupun di sebalik takbir (Cewah! Dah macam buat filem pun ada. Siap ada belakang takbir bagai) HAHA. Eyfa hargai sangat-sangat! Thanks tauu <3


*****Toyota Vios*****
*****PROTON INSPIRA*****
*****P1 4G EXCLUSIVE*****
*****CELCOM COLUMBO*****
*****DIGI IPHONE4*****

24 comments :

Shuk_ArChie said...

hahaha.. memang kalau bloglist banyak2 pon berat blog je.. (^_^)

azrijohan said...

wahhh..da rombak dahhhh...
abes laaa

kotak bulat said...

ok je kalau nk rombak blik.. :)

Cik Ezy said...

xpe..
eyfa ade hak nk buat rombakan..
ngehehe

GaRy™ said...

rombak je.. hehe... bloglist gary pun ada blog yang dah 5 minggu tak hapdate... huhu~..

iPai said...

blakang tadbir dan belakang tabir .. hehehe

Tea said...

syg.. tea lupa lah tea cr ktne top commentator tu.. tp tea cr kt google je.. jap eh pg cr jap.. :D

Tea said...

oh eyfaalias syg, kt sini top commentator tuuhhh.


http://www.bloggersentral.com/2010/02/top-commentators-cloud-widget.html

Tea said...

yg len sume cm ngek je. pakai cloud punya jeh okeh. huhu.

Tea said...

yup yup memang setuju eyfa buat rombakan semula. :)

hopefully tea still ada situ. kehkeh.

siti kektus said...

awat byk beno si tea ni mengomen. aiyak!



rombak je. pastu buat undian sape yg layak masuk bloglist. hehe :p

Ahmad Haziq Azlan said...

blog azlan masuk tak ye?
kalau susun ikut abjad, A mesti atas sekali kan
hehehehehehehe

. said...

kenapa ye masukkan bloglist memberatkan blog?..
sedangkan kita hanya select top 5..

Tea said...

ahaa welcome dear. :)


@siti
awat,, jeles ka? ni skandal tea lah. haha.

hira said...

jalan-jalan sini. hehe :D

kura said...

sy blogger baru. nk capup dlm blog femes ni bole? heheh. haha...

abazilah said...

hye , blogwalking jap .
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

Kathy Tuah said...

kdg2 rombakan macam ni pelu dibuat...

tia @ Ini Kisah Tia said...

jangan buat banyak2 lagi . nanti blog jadik berat ..

siti kektus said...

@tea

owh, skandal ea. report polis kang. haha

iPai said...

banyak plak Tea komen ... wuuu

Abang Stalker said...

dgn ini abg x kesah la..di mn pun eyfa ltk abg..T_T mgkn bkn di hati..tp...di limpa ke,perut ke.


xpe,redha.

Abang Stalker said...

aah la..knp tea byk komen ni..owhh....nk dptkn jumlah komen terbanyak ye.hehehe..


mari cni tea~abg bru nk review blg eyfa ni.tggu ye eyfa ;)

Abang Stalker said...

eh,abg nmpk nm abg kt bloglist eyfa.yeay! ;)

maceh eyfa mucuk! ;D

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com