Thursday, July 14

Hadiah birthday dari Nuffnang.

Assalamualaikum.

Hari ni eyfa rasa macam excited bukak email hari ni. Memula nak check email dari kawan aje. Sekali ada email dari Nuffnang, katanya dia nak kasi eyfa 4 tiket wayang secara percuma sempena birthday eyfa 2 julai lalu. 

Ehemm! Gembira rasa hati ni bila dapat tiket wayang free! 4 tiket pulak tu! HAHA. Siapa yang tak suka benda free ye dak? =P Nasib baik eyfa setia dengan Nuffnang ada juga faedahnya kan kan? Seronoknyaaa!


Ehemm. Siapa nak teman eyfa pergi tengok wayang? Angkat tangannnn! Huhuhu. Kalau eyfa ada 3 boyfriend kan best. Boleh bawak tiga-tiga boyfriend pergi tengok wayang. Wahh! Bestnya di kelilingi oleh jejaka! HAHA. Gatal kejap! 

Eh lupa! Faizal Tahir sms eyfa tadi, dia nak teman eyfa tengok wayang nanti. Turun lah balik tangan korang. Tak jadi nak ajak korang! HAHA. btw, thanks Nuffnang. I lap you!

KBAI~

29 comments :

cik ayin said...

wahh..syoknya

siti kektus said...

meh kasi kekasih gelap yg ni satu.
haha :p

saiazuan said...

jeles xpernah dpt.. :(

Cik Misi said...

syoook nya dpt hadiah...cane nk dpt ni....nk jugak..huhu

Cik Ezy said...

nak ikotttttttttttt!!!
hehehe

Ronaldmohoni said...

Nak ikut... hehe

Tea said...

coy! kejam woah eyfa. haha.
bestnya ohh.

Anonymous said...

syok tu syok jgk..
haha alamat tu nak kongsi2 suro dtg raye kee nnti? :P

12B 5 & 12B 6 heritage house,
33 jalan yan ah shak
kuala lumpur..

=.=" tesorok ke tak alamat nie wakakaka

EYFAalias said...

@Anonymous

itu alamat nuffnang lah! bukan alamat umah eyfa :P

Ahmad Haziq Azlan said...

maintain angkat tangan.tanak turun gak

azrijohan said...

wahhh,best gila tu
congrats

nie mesti anak emas Nuffnang kan kan kan? hehehe...kantoi

Syuxer said...

wah untungla dia dapat..:)

arfah said...

wahhhhhhh...kenapa tak dapat ni??huhuhuhu between birthday kita sama la...saya pun 2 julai juga :)

Akulah Pak Lan said...

Demm!! baru nak angkat tangan..kalau tak pak lan belanja popcorn

ArulchelseA said...

░░░░░░░░░░░░▄▄░░░░░░░░░░░░​░░ ░░░░░░░░░░░█░░█░░░░░░░░░░░​░░ ░░░░░░░░░░░█░░█░░░░░░░░░░░​░░ ░░░░░░░░░░█░░░█░░░░░░░░░░░​░░ ░░░░░░░░░█░░░░█░░░░░░░░░░░​░░ ██████▄▄█░░░░░██████▄░░░░░​░░ ▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█░░░░​░░ ▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█░░░░​░░ ▓▓▓▓▓▓█░░░░░like░░░░░░░█░░​░░░░ ▓▓▓▓▓▓█░░░░░share░░░░░░█░░​░░░░ ▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█░░░░​░░ ▓▓▓▓▓▓█████░░░░░░░░░██░░░░​░░ █████▀░░░░▀▀████████░░░░░░​░░

kotak bulat said...

unttung laaa.. hehehe

Shuk_ArChie said...

Ehh lap nuffnang guna apa? tisu ek?? hehehe (^_^) meh satu.... XD

saya_arief said...

sangat best.
:D

hira said...

haha. seronoknya! :D

kura said...

fuyoooooooooo.... nak jadi bf kau boleh? amboi. hahaha

iPai said...

congrates ... nak itot .. hahah

apa2 movie je ke ?

syashafie said...

bestttnyaaaa !!! :DD

kc kasedah said...

saya saya saya :) *buat muka comel*

tia @ Ini Kisah Tia said...

nak ikutttttt . hemoh2 :)

Abang Stalker said...

bwk la kami eyfa..faizal tahir,abg stalker,ipai,dgn azrijohan.ok,da ckup 3org pkwe. :D

Abang Stalker said...

klu x nk bwk diorg xpe la,bwk abg.dun wory..x minx duit minyak kete.haha

iPai said...

setuju dgn abg stalker .. wakakak .. kitorg jd bodyguard best punya .. hak3

~syue syada~ said...

cemana bole dpt? bestnyaaaaaaa !

sergeant keroro said...

cerita pe ni? untunglah

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com