Friday, July 22

SEGMEN: Aku ingin di Skodeng Abg Stalker

Assalamualaikum

Baru ada kesempatan nak online. Hehe. Malam ni eyfa nak join segmen yang di anjurkan oleh Abang Stalker yang kacak, macho, handsome lagi bergaya *bodek* HAHA! Okay pada sesiapa nak join boleh click gambar bawah ni.


Eh jap! Kenapa header Abang Stalker ni macam lain pulak? Bukan hari tu dah tukar lain ke? Blur kejap! Huhuhu. Maklum lah dah lama tak blogwalking. Rasa macam banyak ketinggalan. Sob sob ='( Takpe takpe nanti ada masa eyfa nak blogwalking sampai pitam. Huhu.

KBAI~
*****Toyota Vios*****
*****PROTON INSPIRA*****
*****P1 4G EXCLUSIVE*****
*****CELCOM COLUMBO*****
*****DIGI IPHONE4*****

7 comments :

Tea said...

kehkeh. tea suke kot yg pakai kot haritu. prasan tak? xDD

~~Ticer Wann~~ said...

hoho..Ticer nak blogwalking sampai lebam :D

iPai said...

baru je tukar ni .. dalam seminggu ni juga

Tea said...

skodeng skodeng. o_O

SoLy SoLicious said...

Abg stalker...jgn skodeng die...skondeng sy je...heeee

Abang Stalker said...

hhaaha..aah,abg tkr hrtu.


header pki kot tu terlalu hensem la tuk menjadi tontonan umum.nti ada yg kemaruk :P

Abang Stalker said...

eh,tea oi..abg da skodeng tea kn. ;)


ada lak awek bru minx diskodeng.soly solicious..

hurm..yum2~nm cm sdp je ni.mangsa bru :P

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com