Wednesday, July 13

Sesaje je buat-buat silap send message!

Assalamualaikum.

Korang pernah tak bebuat salah send message dekat bf/g korang? Jujur lah beb! Tak baik tipu-tipu tauuu! Dosa! Jangan risau, eyfa tak kasi tau orang lain. Ni rahsia antara kita aje. HAHA. Mesti pernah kan? Jangan tak mengaku eh! babab kanggg!

Dulu time masa memuda dulu, kalau couple-couple eyfa kadang-kadang sesaje aje bebuat tersilap send message kat boyfriend eyfa! HAHA. Sesaje nak tengok dia cemburu ke tidak kan. Bila dia jeles. Bukan main suka lagi. Siap tersengeh-sengeh depan hp ni ha. HAHA.


Eyfa tahu ramai lagi yang perangai macam ni kan? Bukan eyfa sorang aje. Eyfa ada juga tanya orang lain, dorang cakap dorang pun pernah buat benda yang sama. Huhuhu. Eyfa berani kerat lemak la kalau tak ada orang pernah sesaje je buat salah send message. HAHA.

Bila teringat balik perngai buruk tu. Rasa termalu sendiri aje. Entah apa-apa punya perangai ntah. Tak matang langsung. Bila kenakan orang suka. Tersengeh-sengeh sorang-sorang. Last-last bila diri sendiri terkena batang hidung baru tahu macam mana sakitnya hati. Cisss! Sesiapa yang suka buat macam ni. Baik korang hentikan ajelah perangai buruk ni okay. Tak elok tau mainkan perasaan orang.

Kang buatnya sebab tersilap send message tu boleh buat korang break and hilang kepercayaan kat pasangan korang tu, baru lah korang tahu langit tinggi ke rendah. HAHA. Jangan menyesal di kemudian hari sudah lah ya. Renung-renungkan dan selamat beramal.

KBAI~

>>>>> SAMSUNG CORBY II <<<<<
>>>>> SAMSUNG GALAXY SII <<<<<
>>>>> PROTON INSPIRA <<<<<
>>>>> P1 4G EXCLUSIVE <<<<<
>>>>> GRAPEVINE DEFAULT <<<<<
>>>>> MARIE FRANCE BODYLINE <<<<<
>>>>> CELCOM COLUMBO <<<<<
>>>>> DIGI IPHONE4 <<<<<

20 comments :

siti kektus said...

pernah! haha :p


kunun2 mau test kesetiaan la kan. aish. sampai la skg ni, masih buat jugak. lalala~

Nizam Ijam said...

boleh jgk mcm tu..hu2


” Nizam Ijam Dot Com”

iPai said...

betul tuh .. tak baik mainkan perasaan orang .. terutamanya lelaki .. hati lelaki ni bak selembut salju .. hehehe .. over laa plak ..

iPai said...

n pernah juga buat benda ni .. hak3 ..

azrijohan said...

ahaaa,,,x paham2

biase la...x pena kapel

SoLy SoLicious said...

pernah jugak buat2 tersalah send~kih3

iPai said...

eyfa .. tag

http://ipai-ans.blogspot.com/2011/07/your-best-outfit-photo-contest.html

Ahmad Haziq Azlan said...

nakal ye.....

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

nakal eyh..babab kang! ..haha :P

ArulchelseA said...

aku bukan bebuat ..tp memang salah send la... apa lagi.. pong pang pong pang la... kih kih kih

Cik Ezy said...

xprnh buat..
tp betol2 tersilap prnh r..
sbb msg ramai2..
kohkohkoh..
tp nsb baek bkn msg yg bukan2..

[sutera kasih] said...

dh puas dihantar 'tersalah mesej' yg betul2 hahaha bencik !

Vitroh Virus said...

banner anda sudah terpasang di blog saya...

Tea said...

hehe. penah laa semestinya. tp zaman naif lg. dan xserius nk berchenta. haha.

Abang Stalker said...

haha..ofcz la pnh.tipu le klu kata x pnh. :) malu plk..

Abang Stalker said...

dlu kn abg ni playboy.awek keliling pinggang.smpai slh htr msj.mampus nk jwb.haha.. ;))

Abang Stalker said...

smpai ble borak pun tersalah pgil nm. :P hahaha..pastu bt2 ckp "eh slh plk..itu nm ank buah abg.kecik je..comel".smbil bt mke toye.pdhal nm awek no bpe ntah.hahaha..nk hidup kn..

Abang Stalker said...

at last,tkt slh htr msj n slh pgil.Abg pgil diorg sume pgilan yg sme je.senang..klu slh htr bole le ckp "eh,abg ingt syg yg htr msj tu..pki no lain". :P hebat kn..hehe

.m y z. said...

hahaha ok tak tipu, ziema pernah buat! haha. kadang2 send msg tengah gaduh dengan ex lah. konon macam dah benci sangat ex. haha kejam.

sergeant keroro said...

saya budak baik, tak pernah buat :P

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com