Monday, July 18

SEGMEN: KAMI SAYANG TEMAN BLOGGER

Assalamualaikum

Hi, malam ni sebelum nak tengok cerita Juvana episod terakhir ni eyfa nak join satu segmen dari Ninie Azriena. Okay, Ninie suruh sertakan nama dan umur sekali dalam entry ni. Eyfa rasa semua dah tahu kot nama dengan umur eyfa? HAHA. Okay bagi sesiapa yang belum tahu. Meh sini nak kasi tahu =P

Nama : Afifah Alias (EYFA)
Umur : 23 tahun SAHAJA (masih muda dan bergetah ya! HAHA) 

HAHA. Sweet kan umur baru je 23. Muda lagi ye dak? =P Sekarang ni eyfa nak kena tag dua orang sahabat blogger yang eyfa rapat iaitu :

ABANG STALKER YANG KACAK LAGI BERGAYA!

&

IPAI-ANS BUDAK PALING HANSDOME SEDUNIA.



SEGMEN: KAMI SAYANG TEMAN BLOGGER

>>>>> SAMSUNG CORBY II <<<<<
>>>>> SAMSUNG GALAXY SII <<<<<
>>>>> PROTON INSPIRA <<<<<
>>>>> P1 4G EXCLUSIVE <<<<<
>>>>> GRAPEVINE DEFAULT <<<<<
>>>>> MARIE FRANCE BODYLINE <<<<<
>>>>> CELCOM COLUMBO <<<<<
>>>>> DIGI IPHONE4 <<<<<

24 comments :

ninie_azriena said...

huhu..terima kasih eyfa..
tak sabar pula ninie tggu penyertaan yg ke 5o dr kawan lain..
eppy blogging ye :)

iPai said...

wah eyfa sayang kami ek .. heheh ..

iPai said...

er jap .. cam ne nak join ni .. just tulis nama n umur je ke ..

EYFAalias said...

@iPai

eh mesti lah sayang, tapi sayang abang stalker lebih sikit! HAHAHAHAHAA

EYFAalias said...

@ninie_azriena

ehehehe. sesama ninie :D

iPai said...

fuh2 .. berpeluh buat post ni .. hahaha

nana89 said...

wahhh..nak join gak lar pasnie.. hehehe.. bw dulu..

Abang Stalker said...

alamak ai..tny umur plk..aishh...ni yg malu ni.hahahah ;))



dia syg kita berdua la tu..;D

Abang Stalker said...

thanks yup eyfa.nti abg jwb.ceh...dak ipai da bt ek.terjah jom!

Abang Stalker said...

bru terperasan..'sayang abg stalker lebih ckit' auchh!cair hati guwa.



hahahhaha ;))



sory ipai,eyfa pilih kasih.kita madu k.whahaha

Cik Ezy said...

23 muda lagi..
26 baru tua..
hihikk

iPai said...

eyfa .. ingatkan dah lama tau .. kita dah lama tau yg kita ni sebaya .. sob3 T_T

cik najihah said...

singgah dari segmen ninie..grup yg same :)

Tea said...

hahaha. tea je yg muda. :P

myezatul aQma said...

dr kumpln 1.singgah sini(^___^)

Abang Stalker said...

hehe..even da selalu dtg cni.nk terjah lg tuk segmen syg menyayang ni. ;D


-abg group 5.

Marina said...

Ahli kumpulan 2 terjah ahli kumpulan 4

http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-sayang-teman-blogger_19.html

cik kawaii said...

singgah dari segmen ninie. bw satu group ^^

Shaherah said...

hye hye.. kita sama group tau.. shera dah buat.. cuba try tgk.. eh lupe pulak.. salam perkenalan ye.. ^_^

http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-sayang-teman-blogger.html

izfanora said...

hahaha.. patutlah si iPai ngan abg stalker nie satu kepala.. hihi.. :P

sergeant keroro said...

23?? dah boleh kawen ni :P

nashanadz said...

assalamu'alaikum akak terjah sini n follow dari kUMP 3!!^^, tengok ni : http://nashanadz.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-sayang-teman-blogger.html

kura said...

amboi. nak tulis juga masih bergetah gittew. hahah

Santri T.P.I.N.I said...

salam kunjungan...datang memeriahkan suasana.

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com