Tuesday, July 19

Sehari aku tak gelak aku rasa mcm pelik je.

Assalamualaikum


Hai. Korang semua suka gelak tak? Dalam banyak-banyak benda, benda yang paling eyfa suka buat ialah GELAK! Siapa yang kenal eyfa memang dah tahu lah eyfa ni jenis yang macam mana. Dari dulu sampai sekarang eyfa memang tak boleh gelak slow-slow.


Kekadang sampai bingit telinga orang dengar eyfa gelak. Hehe. Eyfa tak reti la nak gelak slow-slow rasa macam fake. Tak puas! Takkan gelak pun nak kena cover ayu? Tak best betul! Huhu. Sebab tu dulu bebudak Politeknik eyfa dulu bagi eyfa nama "speaker".

Hmm. Kekadang bila eyfa tak ada mood eyfa try lah bebuat serius. Muka masam je. Dahi berkerut seribu. Lepas tu mesti ada aje suara-suara sumbang yang rasa pelik tak dengar suara eyfa gelak or buat lawak. Macam-macam dorang cakap.

"Weh korang, harini eyfa berak dalam seluar tu pasal dia diam je!" -Kawan A


"Eh eyfa kau dah bisu ke? hari ni tak dengar lagi suara kau pun" -Kawan B


"Fa..selalu kau pny gelak satu bangunan boleh dengar. Apesal harini kau jd pendiam?" -Kawan C


"Aku rasa eyfa dah kena rasuk dengan malaikat. Baik je dia harini. Tak banyak gelak" -Kawan D

Lepas dorang tegur macam tu langsung tak jadi serius. Kalau takde mood pun tetiba terus ada mood. HAHA.  Tapi kekadang eyfa pn rasa pelik bila eyfa serius. Rasa macam tak kena aje. Tapi memang sebenarnya eyfa tak reti serius. Asal pepura serius aje mesti last2 tergelak jugak.
Eh jap lupa nak bagitahu. Tadi eyfa dah redeem tiket wayang free dari Nuffnang! Ehem ehemm. Siapa nak teman eyfa tengok wayang? Kalau nak BBM eyfa nanti okay! HAHAHAHA.

KBAI~
*****Toyota Vios*****
*****PROTON INSPIRA*****
*****P1 4G EXCLUSIVE*****
*****CELCOM COLUMBO*****
*****DIGI IPHONE4*****

16 comments :

iPai said...

waa .. nak !! hehe


owh macam tuh ke eyfa .. kire ye kalau kita jumpa eyfa nanti, mesti gelak je keje ye .. heheh

ArulchelseA said...

tk leh la klu tk buat kih kih kih kih kih kih

siti kektus said...

haha,
sama ngan sorang member kite ni. kalau gelak tak pernah slow.

tapi bila buat presentation, alahai, macam ada emas dalam mulut. :p


guna mesej biasa boleh? takde bbm. sobs.

Abang Stalker said...

Eyfa+ipai=skandal...



hahahah ;))


eyfa,yg abg tag tu bt je tajuk entry apa pun. :D


alamak ai,abg x de kt kl so x dpt nk tgk wyg free dgn eyfa. ;(

Abang Stalker said...

eyfa cm kwn abg la kot..gelak bole bt jantung rs nk gugur je..gegendang bagai di panah petir,



telinga berdarah,segala kaca pecah berderai 1000~


alamak terlebih metafora plk. :P eh ye ke metafora?ke hyperbola..kuang3 ;))


nmpk sgt bm dlu lomah.hahahah ;D

cik najihah said...

aih..kite samela..kalau x gelak 1 hari mmg pelik unless kalau x sehat tu pon gelak x bermaye huhu

kc kasedah said...

woah amik akuuuu! haha

izfanora said...

moh kiter gelak sama hari nie.. :) hihi.. bestnyer dapat dr nuff.. izfa xpnh dpt pun.. huh !

Tea said...

wahh. banyak gelak ni. agaknye 1st time jumpa eyfa, eyfa gelakkn tea sbb pendiam. -.-"

nk tiket. kehkeh.

Tea said...

tp eyfa kena jmput tea lah. boleh? kakakaka. *joking

SoLy SoLicious said...

sy nak tket2...teeheee...
sila gelak puas2 ye

sergeant keroro said...

BBM tu, tak menahan. hehe, cerita pe?

fatin syahirah :) said...

haha. samaaaa XD haribtu terserius. senyap sebab tak siap assignment. tetiba ada kawan datang

'ehh, kau okay tak fatin. demam ke ?' hhahahaha. nampak sangat muka speaker gak nih -.- haha

nurpiska said...

bagosla kalo selalu happy:)

Tea said...

tengah bayangkan camne eyfa gelak. hihihi.


eyfa eyfa, bz ye? >.<

Abang Stalker said...

eyfa gelak sopan la.. :)dia kn ayu,lembut,baik,lg manis.hahaha

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com