Friday, July 15

Entry pendek VS. Entry panjang

Assalamualaikum


Hi! Hari ni eyfa nak cerita sikit pasal entry Eyfa nak tanya pendapat korang dulu Sebagai pembaca korang lebih gemar baca entry yang macam mana Entry pendek ataupun entry panjang 



Bagi eyfa sendiri, eyfa suka baca entry yang pendek and entry bergambar sebagai penghias cerita Contoh macam blog gilavavi.blogspot.com. Kalau tulisan semata-mata pun kekadang boleh rasa 'BORING' kan? Lagi-lagi kalau entry tu panjang. Dah lah panjang, tak ada gambar Eyfa nak baca pn rasa macam nak taknak aje.



Tapi ada juga entry yang panjang tapi seronok untuk di baca. Contohnya macam blog akulahpaklan.blogspot.com and mariatunnabila.blogspot.com Walaupun panjang tapi eyfa rasa seronok baca entry dorang. Apa pun macam yang eyfa cakap tadi, masing-masing ada pendapat tersendiri kan? Ini pendapat eyfa.

By the way, korang rasa entry eyfa sebelum-sebelum ni membosankan tak? Korang ada rasa penat tak, nak baca entry eyfa? Hehe. Jujur lah jawab. Jangan risau eyfa tak makan orang. Paling tak pun eyfa gigit je. HAHA. Sweet kan? Hakk tuih! Okay lah. Nak jalan-jalan cari makan kejap.

KBAI~

23 comments :

zeeck said...

da amik banner~ jom2 tukar XD

hanyzham hadny said...

ya sama la kita. tak suka baca entri yg pjg2..tapi ada jgk entri yang pjg dan enjoy kita nak baca ny..bukan baca esei pelajar tingkatan 5

mizzkechique said...

suke entry pendek, padat n byk info.. ada gmbr pun suke..

Abang Stalker said...

nk entri gemuk!haha

Meck said...

aku tak suka entry text je yg panjang2..mls nk baca hehe

Vitroh Virus said...

Entri pendek yang penting bagus tidak apa-apa kan,,?

Eyfa.. Banner saya kok belum di tampilkan di daftar banner anda tolong pasang banner saya ya scriptnya bisa dilihat disini http://viruscerdaz.blogspot.com/p/tukar-link.html..

Banner anda sudah terpasang di blog saya.. silahkan dilihat saja.. Salam hangat dari indonesia...

Nurnajwa said...

Hahaha, kte ta ksah. Ade mse, bce yg pnjg. If not, tggu la smpai ade mse XD

Gaara said...

entri sedang2 la best..tp semua tu tak penting..janji content dia menarik..:-)

ArulchelseA said...

entri2 blog syg je enth hapa2 ..kih kih kih

arfah said...

:) mana-mana pun boleh..yang penting, pengisian entry itu.. :)

siti kektus said...

yang mana2 pon boleh eyfa. tak kisah je~ ^^



psst, nape mcm bz je eyfa. selalu berduyun2 jugak cerita. :p

Akulah Pak Lan said...

wah ada mention link blog pak lan...thanks..

Cik Ezy said...

kalo entry pendek sgt kdg2 blur je nk komen ape pon xtau..
suke entry yg bergambar..
pjg pon xkisah kalo ade gmbar..
kalo entry pjg2 pastu xde perenggan lg malas nk bace..
kehkehkeh

Wani said...

pendek sangat pun tak boleh , panjang sangat lagi la tak boleh .
haha

Tea said...

yup betol2. hehe. lg pn, ikut mood jgk nk baca entry pnjg ke pndek. >.<

Syuxer said...

panjang ke pendek syuk tak kisah janji jangan bahasa mongolia hahahah

azrijohan said...

emmm,x kisah kot panjang pendek

entry blog ni best dah:D


OMG !! Universiti teknologi PETRONAS nak tukar nama?!!

http://azrijohan.blogspot.com/2011/07/universiti-teknologi-petroleum.html

Tea said...

pewittt. nmpk favicon dea dh tuka. :D

iMBobo said...

iMBobo tgk gmbar entry yg besar tu je, dah tahu dah eyfa tulis apa hehe..

noah zarith said...

eyfa suka gilavavi.blogspot.com!

thanks yaa!! :D

(sumpah terharu!)

Tea said...

huh, xde idea dah tea nk update. -.-

sergeant keroro said...

tak kisah, hehe. asalkan best, panjang ke pendek still catch the eye XD

Anonymous said...

sangat menarik, terima kasih

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com