Wednesday, July 20

Aku suka gay sebab dorang handsome.

Assalamualaikum


Ehem ehemm! Sekarang dah hampir pukul 11 malam. Baru lah sempat nak mengadap blog kesayangan ni. Iskk! Maaf la ya sejak dua menjak tiga menjak ni sejak dah masuk sem baru ni makin busy pulak. Korang jangan la rindu eyfa okay? Kalau rindu macam biasa la. BBM aje eyfa! =P


Hakk tuihh! BBM konon!! Handphone pun hitam putih aje nak BBM celah mana? HAHA. Sejak masuk study balik ni. Eyfa asik tidur awal aje. Tak tahu kenapa. Nak kata penat tak lah penat sangat. Tapi bila sampai rumah, dapat baring.......terus lena dibuai mimpi basah lena! HAHA.

Btw busy-busy pun tadi sempat jugak curi-curi masa pergi tengok movie. Al-maklum balas lah kan dapat tiket wayang free. Hehe. Tadi eyfa tengok cerita HP7. Eyfa tak minat sangat pun cerita tu. Tapi di sebabkan kawan eyfa beriya-riya nak tengok, layankan ajelah =)

Okay lah kengkawan. Sampai di sini sahaja perjumpaan kita kali ni. If ada sebarang pertanyaan boleh lah beratur di kaunter 5 okay? Haaa. Lupa pulak nak kasi tahu. Title entry ni tak ada kena mengena pun kan dengan kandungan dalam entry ni. HAHA. Sebenarnya eyfa blur xtahu nak taruk title ape. Hamtaro ajelah. HAHA. Janji ada title. 

KBAI~
*****Toyota Vios*****
*****PROTON INSPIRA*****
*****P1 4G EXCLUSIVE*****
*****CELCOM COLUMBO*****
*****DIGI IPHONE4*****

29 comments :

Cik Ezy said...

muahaha..
tak pasal2 gay jadik mangsa..

xpe eyfa..
kite selalu rindukan eyfa..
hee..
utamakan tido ok..
ekeke

Ahmad Haziq Azlan said...

haha
takde kaitan pon kan

syashafie said...

tajuuuk entry hot uh ! XD

izfanora said...

ini lg kritikal dari sy nie bab taruk title.. hahaha..

Nurnajwa said...

Aha, mostly ni diorg ni kacak kacak :D

Tea said...

cett. wa kena tipu!

Tea said...

tp gay memang hensem pon!

Tea said...

wahh. seronok je dah sambung blaja ni. tea seronok + takut. muahahahah.

Tea said...

nite eyfa. :D

Izzul Amir said...

haha terkono !
saye suke lesb jugak :P

siti kektus said...

haha,
ingat jumpa gay ensem tadi.


tengok HP tak ajak. sobs.

cengkerangcipot said...

hahaha entri xde kaitan ngn title.. haha..
selamat berjuang.. :)

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

buat suspendeerr je eifa ni =---=

sergeant keroro said...

haha, jeles sebab da tengok HP XD

iPai said...

ceh sangat kontroversi tajuk tuh .. heheh ..

alo, eyfa dah jarang online laa .. wuuu

Luqeem™ said...

hahaha..agak la..xde kna mngena pn..xpe jnji update..:D

.Ana Aishah. said...

Baru nak tengok sape la gadis yang suka gay ni. upernya entri takde kene mengena dengan entri. Kih3!!

GaRy™ said...

HAHAHAHAHAHA!! sengal... tercari-cari kaitan tajuk ngan entri... hahaha..

Akulah Pak Lan said...

Nak komen tang tajuk ja buleh?

aku suka tgk les..sekian

izyan yasmin said...

ohhoo , dah naik sem ke ?
patutlaa busy :)

ArulchelseA said...

kih kih kih.. hentam je tjuk janji ada..

kura said...

haha.. tajuk lain dari content. kalau org komen tampa baca content, kan dah maluuuuuuu. hekhek

Abang Stalker said...

ske gay sbb hensem?


HAHAHHAHAH ;))

tp abg x gay pun..im a not guy,kuat,mantoppp lg. :P

Abang Stalker said...

selalunya mat salleh la byk gay kn.mmg hensem2 pun gay diorg.mke ok,perangai hampeh...

Abang Stalker said...

eh lpe nk ckp..


eyfa,rindu... :) jarang2 skrg ni eyfa update.dlu hr2 3entri. :D


pssstt**nti abg BBM ye. ;)hp kita sama kaler.haha

Abang Stalker said...

eh eyfa,knp ni?

abg slh ckp ke?jgn la bunuh dri..dosa yunk oi.meh habaq kt abg. :)

Abang Stalker said...

la..cemburu rupa nya.hahaha ;))

da lmbt la.klu smlm eyfa ngajuk mst hrni kita da couple. ;)

iPai said...

ayok .. eyfa merajuk sudah .. ayok .. uhuhuh

Abang Stalker said...

Eyfa majuk2 manja ipai..hahaha

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com