Sunday, July 17

Kenangan di William corner with Khairul Fahmi Che Mat

Assalamualaikum

Semalam sehari suntuk eyfa dekat luar. Dari pagi sampai lah ke tengah malam. Sampai blog pun eyfa tak sempat update. Sorry lah ya kawan-kawan. Orang kata, kalau sayang bini tinggal-tinggalkan. Sekali sekala tak update apa salahnya kan? HAHA. Eh ada kena mengena ke dengan pepatah kt atas tu? HAHA.

Semalam eyfa keluar cadangnya nak claim tiket wayang free kat Nuffnang. Lepas puas mencari di alamat Nuff tu akhirnya jumpa juga. Nasib baik kawan eyfa punya handphone canggih leh gak tgk google map. HAHA. Tapi apakah nasib malang tak berbau. Sampai-sampai sana aje, eyfa macam pelik. Apesal lah macam sunyi aje. Rupanya semalam hari sabtu. Eyfa lupa! Hari sabtu kan kena half day. Eyfa sampai sana kul 2petang so, dah tutup! =P

Dengan perasaan hampanya eyfa pun pergi lah Pavillion, kawan eyfa nak tengok wayang. Tengok cerita FLAT3A. Hmm not bad lah kan. Dah lepas tu kawan eyfa dr kedah pulak roger ajak lepak. Pergi makan ikan bakar kat Kampung Baru.

Perghh! Senak weh! HAHA. Dah lepas tu bebudak ni ajak pergi William Corner pulak. Perghh makan lagi. Padahal baru 5 minit lepas makan. dekat William Corner tahu eyfa nampak siapa? HAHA. Jeng jeng jengg! Mesti korang jeles oh! =P

Sila lah JELES ya kawan-kawan! =P

Eyfa jumpa KHAIRUL FAHMI CHE MAT. Ehemm! Memula eyfa tak perasan dia sebab time tu dia tengah borak dengan kawan eyfa, afiq nama dia. Nampak dari belakang aje. Ingat kan ntah sesiapa ntah afiq tu borak malas nak amek port. Sekali mamat tu pandang belakang.......PERGHH! Apek lah! Eyfa dengan kawan eyfa yang lain dah tak tentu arah dah. Siap cover cun bagai! HAHA

Lepas tu eyfa suruh kawan eyfa si afiq tu panggil Apek. Nak amik gambar sesama. HAHA. Handsome weh! Serius! Dah lepas tu Apek belanja kitaorang semua makan! HAHA. Seronoknya dah la dapat snap gambar, kena belanja lagi dengan Apek. Kau ado? *Show off kejap!* HEHE.

Malam tu tidur lena dari hari lain sebab dapat jumpa apek punya pasal. HAHA. Itu belum lagi jumpa Faizal Tahir. Eyfa rasa boleh kena histeria agak-nya kalau dapat jumpa Faizal Tahir! Hehehehe. Seronok seronok!! Dah la rasa macam dah panjang sangat dah entry ni. Hehe.

KBAI~
>>>>> SAMSUNG CORBY II <<<<<
>>>>> SAMSUNG GALAXY SII <<<<<
>>>>> PROTON INSPIRA <<<<<
>>>>> P1 4G EXCLUSIVE <<<<<
>>>>> GRAPEVINE DEFAULT <<<<<
>>>>> MARIE FRANCE BODYLINE <<<<<
>>>>> CELCOM COLUMBO <<<<<
>>>>> DIGI IPHONE4 <<<<<

24 comments :

~~Ticer Wann~~ said...

erk kalau nak jumpa FT ajak Ticer sekali... haha... jeles tau kalau eyfaa jumpa sorang2 FT tu.. ;)

^^nu[dd]yra^^ said...

amboi...cik dd serius jeles ok ngan eyfa sbb dapat jumpa + bgmba ngan Apex...jeles jeles jeles...wpon dia x beraper nak perform sgt smlm time lawan liverpool, cik dd still die hard fan dia ok !arrrggggghhhh...jeles!

^^nu[dd]yra^^ said...

amboi...cik dd serius jeles ok ngan eyfa sbb dapat jumpa + bgmba ngan Apex...jeles jeles jeles...wpon dia x beraper nak perform sgt smlm time lawan liverpool, cik dd still die hard fan dia ok !arrrggggghhhh...jeles!

azrijohan said...

lah,baru apek...
belum azrijohan...muahahaha

siti kektus said...

tak jeles. :p


kalau safee sali ye. hehe

Akulah Pak Lan said...

Untung la kau..

Abang Stalker said...

amboi eyfa.... ;(

Abang Stalker said...

mentang2 la ada fahmi...abg dilupakn... ;(

Abang Stalker said...

sentap hati mak nak! ;(

Abang Stalker said...

xpe2..tgu la abg masuk maskulin nti,hero remaja ke.kompem ramai dtg nk brgambar.hahah ;D

Tea said...

best tak flat 3A? wahh, nk tgk!!

Tea said...

wahh untunglaa dia dpt bergambar. :P

Tea said...

xnak jeles lah. HAHA.

Abang Stalker said...

perghh..tea klu da dtg abes le..haha

syashafie said...

jeles ah ! hahahaa

syashafie said...

jeles ah ! hahahaa

iPai said...

wewwwiiit .. seiap belanja tuh .. best gila .. uhuhuh ..


haa, tak ajak bro stalker n tea ni, tu pasal tutup awal hehhee =P

MiZz ShINcHaN said...

Jeles ngn awk... dpt jmpe apek... hehe...
'p/s: adik safee sali ni'. :) cye ke x ni??? hehe...

...Minah BluR... said...

cehhh! tak aci lar! jeles! dah la die blnje makan... ..

Cik Ezy said...

xminat apek..
kikikiki..

Tea said...

ape ape ape abg stalker? bwekk.

siti kektus said...

kite tag eyfa. hukhuk

http://sitikektus.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-sayang-rakan-blogger.html

Tea said...

abg stalker pn klw dtg habis le. sama2 kaki komen. :P kehkeh.

sergeant keroro said...

pergh!! lau jumpa keroro mesti xde buat entri camni :P

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com