Monday, July 4

EYFAalias nak buat contest? gila lah!

Assalamualaikum.



Ehemm. Sempena birthday eyfa 02/07 yang lepas maybe dalam masa terdekat ni (bulan july) eyfa akan adakan satu contest. Contest apa? JENG JENG JENGG (!) Korang tunggu ajelah nanti okay? Mana boleh bagitahu awal-awal tak gempak lah nanti. HAHA.

Sebelum ni kalau korang semua perasan asik eyfa aje yang join contest/segmen/GA kan. Kali ni eyfa pulak nak buat contest. Tapi ada ke orang nak join nanti eh? Maklum la blog eyfa ni UV 200 pun tak sampai. Sob sob sob! Hope korang semua join lah ya! Hehehe =D

Malam tadi jenuh adik eyfa and eyfa memikir nak buat contest apa? Kalau nak buat contest blog comel dah belambak dah contest tu. Nak buat contest gambar-gambar tu, eyfa tak minat sangat. Jadi eyfa and adik eyfa dah decide nak buat satu contest yang perlukan daya kretiviti korang. Ngeh ngeh ngeh!

By the way ada sesiapa terasa macam nak sponsor contest eyfa ni boleh lah contact eyfa melalui Facebook and Twitter okay sebab nak email-email ni payah lah sebab eyfa jarang bukak email. Tak pun BBM eyfa okay? Ceh! Bajet pakai Blackberry pulak en. HAHA.

KBAI~

34 comments :

K said...

pergh!! mantop XD

Unknown said...

wah rajen nye buat contest..hihi..nnt insyaAllah akan join..hihi

Mai said...

Good luck :D

ct kektus said...

Wt la GA eyfa, kite pasti join, hehe

ehem2, hepi belated besday, xtw pon, hukhuk
selang sehari je besday kite rupeny, :D

Tea Dno said...

Insyaallah tea nak jadi penaja. hiks. tp xkonfem lagi laa.

myzziema said...

wahhhh jangan lah buat contest gmbar2. ziema pun tak minat nak join. heeee :P

Nurulhuda Zaharni said...

nak join juga nnti... :D
ha! kite nak exchange banner ek.
amik dh.

http://nurulhudazaharni.blogspot.com/2011/06/exchange-banner.html

nurpiska said...

nak join!:)

iPai said...

wah ... contest tuh !!! uhuhu chaiyok !!!

G3-lina said...

semoga berjaya.. jgn lupa inform sye if da wat contest or segmen~

arituarini said...

bleh la join nanti... kih kih kih

iPai said...

wah banner ni sentiasa penuh je ... wuuu

Dekcik said...

huhu..bgs nak wat contest..gud luck k..=)

meh singgah...
http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/07/muka-najwa-latif-macam-sape-ekk.html

Careila said...

blog walking petang2 sambil follow.. yuk jalan2..:)

http://blogakufadila.blogspot.com/2011/07/antara-sebab-kenapa-perempuan-cari.html

Vitroh Virus said...

Dari indonesia boleh join kah,,?

safurara said...

wahhh beshnya.nk join lah nt.

Tea Dno said...

nk jadi penaja, nk bagi ape yek?

*thinking

kindergartenlibrary said...

gud luck !
=)

iPai said...

e eh . ranking komen ku dah jatuh .. kenapakah ?

Saya Mahfuzah. said...

wahh, menarik jup .

Azeda Ahmad said...

follow u done..jemput join contest banlo kreatif http://theblackred.blogspot.com/search/label/contest

iPai said...

wah ni mesti gila2 rancang utk contest ni .. debar2 tunggu ..

iPai said...

selamat pagi eyfa !!!

me said...

nakk join naty ! :P

Zehan Ilyana said...

hepy belated birthday eyfa! hehe..

ade bbm ke?? ;ppp bbm jom! harharhar..

iPai said...

EYFA ... mane ni .. hehe

zuwaidah said...

kita same zodiak...happy belated birthday

Tea Dno said...

eyfa merajuk sebab dia menyampah pegi BW. xoxoxoxo.

Tea Dno said...

eyfa, mish u lorh.

Mr.Superman said...

eyfa,im back. ;)

Mr.Superman said...

contest yg menarik.cangkul oh cngkul..hahaha ;))

Mr.Superman said...

abg xde kjp je da tea da potong ek.xpe2.. :D

Tea Dno said...

@Abang Stalker
nak balas dendam ke? bwekk. :P

Mr.Superman said...

idok le teman nk bls dndm wahai tea oi..tuntut bela je.hihi

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com