Saturday, May 28

Apa CHURPCHURP tu sebenarnya?

Assalamualaikum dan salam satu Malaysia =)



Hai.....Pernah dengar pasal CHURPCHURP? Tak pernah? Elehhhh. Tipu lah tu tak pernah. Hehehe. Eyfa percaya ramai blogger yang dah tahu pasal Churpchurp ni. Okay! Churpchurp ni sebenarnya sebuah media pengiklanan under Nuffnang. Korang mesti tau nuffnang tu apa kan? Konsepnya sama aje cuma churpchurp tak keluarkan iklan di blog dan iklan juga kita yang pilih. Itu perbezaannya.

Dengan Churpchurp kita boleh pilih iklan yang kita minat untuk share dengan menggunakan social network sama ada melalui Twitter [Meh ler follow eyfa], Facebook, Blogspot, Tumblr and many more. Korang akan di bayar atas kadar yang ditetap kan. Selalu nya 20sen hingga 40sen per click. Okay sembang banyak pun tak guna, jom tengok macam mana churpchurp bertindak :)


BERMINAT? Tunggu apa lagi? Siapa yang belum daftar boleh daftar kat SINI ! Tiada pembayaran di kenakan. Jangan risau. HEHEHE. Eyfa dah earn RM11.11 :) Korang bila lagi ? Huhuhu. Kalau korang rajin share iklan lagi banyak lah churpchurp bayar korang. Hehe.


Sebelum mengakhiri entry kali ni. Cuba try test korang click iklan eyfa kat bawah ni. Ehehe. Alaa, cuba lah cuba lahhhhh ! Satu click je. Tak baik kedekut tauuu. Iskkk =) Jangan segan-sengan nak click ya. Terima kasihhhh ^.^

9 comments :

.m y z. said...

wahh banyaknya earninggg. ziema punya sikit je :(

EYFAalias said...

mana ada banyak :(

EmpayarUtama said...

erkkk... link register tu gi kat site tumblr kamu. Tukarle httpnya terus ke link invite.

Satu lagi, button pink gambar burung tu pergi ke blog kamu balik. Tukar linknya dengan satu iklan churp yang aktif (bagusnya link grapevine tu sebab tu x de limit masa)

EYFAalias said...

ahhahaha. yeke? dah tukar dah. eehehehe. thankss :D

Cik Ezy said...

saye baru dpt 2posen..
hahakk

EYFAalias said...

okay la dr xde. ehhee

ArulchelseA said...

sy dh klik dah ikln bawah tu..tp diam2 tau..nnt tau kat nuffnang dia tk kira klik tu..

EYFAalias said...

okay okay. kite diam diam. ehhee. thankss :d

♥ Lia Abdillah ♥ said...

dah klik dah. Nanti klik sy punya balik taw ^_~ !

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com