Sunday, May 1

Kisah setahun dahulu






Hai hai. 

Tiba-tiba teringat kisah tahun lepas masa buat video ni dengan adik eyfa, Asilah. Masa buat video ni eyfa tengah color rambut and adik eyfa sebuk kacau eyfa dengan kawan eyfa dalam bilik duk pasang lagu kuat-kuat pulak tu. Lepas tu datang idea gila adik eyfa ajak buat video. Eyfa pun layankan aje budak sewel sekor ni sebab kalau tak layan lagi lah dia kacau eyfa dalam bilik tu. HAHA.

Video ni spontan aje. Kalau ada masa sila lah view ya ? thanks.
=)

7 comments :

Dayana AZ said...

hehe best gak ad video sndri ek, buat kenangan :)

eyfa, btw, nk order doodle ke ?

urm, add dayana kat fb je lah, ti eyfa kasik PM k.

dayana.az93@gmail.com

nk email pun bole :)

SyedGraphiX said...

HAAHHAAAA> kelakar gila kot!! XD

Farhan Zulhusmi said...

benda yang paling manis dalam hidup adalah kenangan kan???
thanz share...

EYFAalias said...

okay yana, nanti eyfa add yana kat fb ya :) thanks for cmnt.

EYFAalias said...

Syed, time ni tengah biol sikit. tu pasal la mcm tu rupa. haha

EYFAalias said...

Farhan, a'ah. bila teringat benda lama seronok je :) thanks sudi tgk.

Abang Stalker said...

HAHAHAH..;))

awal2 video da gelak.anjat boboi.. :P

kelakar la mke eyfa,comel. :D kenangan terindah ni.

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com