Monday, May 30

Semuanya di sebabkan BEN ASHAARI !!!

Assalamualaikum.

Pagi-pagi eyfa bangun terus tengok blog. Perghhh! Followers eyfa dah semakin bertambah. Rasa macam tak percaya aje. Hehe. Ni semua gara-gara ABANG B.A, terima kasih banyak-banyak sebab buat rajin buat segmen untuk promot blogger-blogger baru macam eyfa ni. Thanks sangat-sangat ! =)


Oh ya! Pada mereka yang belum vote ABANG B.A dekat Digi WWWOW Awards untuk hari ini, korang boleh CLICK SINI untuk vote okay? Vote jangan tak vote. Bukan lama pun nak vote. Seminit tak sampai. Tak baik kedekut vote tauuu ! Tolong menolongkan amalam mulia? Eyfa dah vote untuk hari ni. Korang bila lagi? =)

Semalam di sebabkan ABANG B.A buat segmen BEN ASHAARI REDAH BLOG BARU JER, eyfa punya UV menaik gila babeng semalam. Selalu tak sampai 100 pun UV semalam terus naik jadi 3++ UV eyfa. Huhuhu. Thanks again ABANG B.A =)

Haaaaa. Semalam ABANG B.A comment entry kat blog eyfaaaa ! Rasa macam tak percaya je. HAHA. Bangga 5 minit. Hehehee. Okay okay dahh! Sampai sini je =D

Oh ya ! Korang semua jangan lupa follow twitter eyfa DEKAT SINI. Boleh lah kita borak-borak, kenal-kenal dan merapatkan apa yang perlu di rapatkan. HAHAHA.

KBAI~

P/S : Entry kali ni memang khas untuk puji ABANG B.A je =D HAHA

29 comments :

BEN ASHAARI said...

tq eyfaa ..

EYFAalias said...

OMG OMG OMG ! Abang B.A comment lagi ! hak hak hak ! welcome Abang B.A but sepatutnya eyfa yang say thanks :)

thanks again, again and again :D

.m y z. said...

wah kena comment lagiiiiiii T__T

eyFa fAFa said...

hye eyfa,.nme kite same laa hehe

Fiizya Aurora said...

wah2...meletup gituuu

Cik Ezy said...

tahniah eyfa!
cayok cayok!
troskn berblogging..
=)

EYFAalias said...

Ziema tak baik jeles :p

EYFAalias said...

eyfa yeah boleh geng ! ahaha

EYFAalias said...

Fiizya Aurora, hehehee. takde meletup pn :d

EYFAalias said...

thanks ezy D:

Honey Barney said...

cumellnyyeeeee...hehehe

EYFAalias said...

ehhehehee :D

tia @ Ini Kisah Tia said...

memang hebak penangan ben ashaari ni ;)

EYFAalias said...

tahu xpe. hhehee

Aifa Afiqah Sulaiman said...

nape saye pemalas sgt mahu join ek??tolonglah rajin wahai cik aifa =.='

mynayusof said...

singgah belog awak dr segmen abg ben..dan follow..:)

Aishah Amira said...

tahniahhh sis hehe ^^"

kAmi dAn mEreKa said...

tahniah2!!
bukan selalu dapat peluang kan? :)

iLa suHaiLa said...

eyfaaaaaa..ada tnye ila kan cmner nak letak burung tu kat blog..

nak tahu pi kat tutorial blog nie :
http://tutorialuntukblog.blogspot.com/

Wani said...

wahhh . tahniah2 ^^

saya follow twitter awak , jom borak2 :)

EYFAalias said...

hehehe. malas aifa ni nak kena babab ke ? :D

EYFAalias said...

Myna yusuf thanks. nanti kite singgah blog awak plak :D

EYFAalias said...

AISHAH, thankss dik :D

EYFAalias said...

KAMI & MEREKA . HEHHE thankss :D

EYFAalias said...

ILA, tq nanti eyfa nak try buat. ehehhee. macih :S

EYFAalias said...

Wani, nanti eyfa follow balik :D

.m y z. said...

hahah nak jeles jugakkkk tak kira tak kira T__T

EYFAalias said...

hhaahha. mengada :D

Cik Cempaka said...

DENGKIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com