Thursday, May 12

Soal Jawab dari sahabat

5 TARIKH PENTING
Okay, LIMA tarikh penting bagi eyfa buat masa sekarang ni ialah
  1. 17/03/2009 perginya salah seorang abang eyfa. AL-FATIHAH -___-
  2. 01/05/2009 ini tarikh yang ada kenagan HITAM LEGAM. Tak boleh lupa.
  3. 15/08/2010 tarikh eyfa berkenalan dengan 'ehem-ehem' eyfa ^.^
  4. 01/01/**** Special sebab birthday MAK eyfa.
  5. dan tak lupa juga tarikh 02/07/**** birthday eyfa. Hehe
5 PERKARA DIBUAT SEMALAM
Benda dah lepas jangan di kenang. Semalam tu, semalam punya cerita lah. Hampir lupa dah eyfa buat apa. HAHA.
  1. Study....study...studyyy !
  2. Pergi Kolej and jawab paper Concepts and Application for Information Technology.
  3. MAKAN lah mana boleh lupa. HAHA
  4. Text and chat with 'ehem-ehem' =p
  5. Sleep like a baby. Hahahaha.
5 PERKARA YANG BUAT KORANG GEMBIRA
Perkara yang boleh buat eyfa gembira?
  1. Dapat 'duit raya' dari Pakcik angkat eyfa NUFFNANG.
  2. Ada orang comment entry, gembira tak terkira. Hehe.
  3. Tengok MOVIE orang belanja. Haha.
  4. Lepak-ing with friends.
  5. and lastly DUIT. Kalau ada duit, semua masalah boleh lupa :)
5 SEBAB JAWAB SOALAN
Fuhhh! Habis juga akhirnya. Hahaha. Ceh! Jawab macam tak ikhlas ye dak? :P
  1. Sebab sudah di tag oleh KC KASEDAH
  2. dan juga CIK TIA kite =)
  3. Nak memperbanyakkan entry (ada kena mengena x? hahaha)
  4. Macam TIA cakap dah tak ada idea. Huhu.
  5. Lastly tiada sebab. HAHA
Sekarang ni tugas eyfa menjawab soalan dah selesai, kini tiba pula giliran blogger lain pula untuk menjawab. Ngeh ngeh! Kepada yang kena tag ni, TAK NAK BUAT TAK APA. Tiada paksaan atau denda dikena kan kepada ada. TETAPI kalau sudi menjawabnya lagi lah bagus. Hehe.

Cik Aieyn Fatiha yang comel lote,

Si budak nakal

Cik Jururawat kite

Gadis yang rajin mengomen, Cik Ayin

dan terakhir kepada Cik adik yang cantik maniss

10 comments :

Ini Kisah Tia said...

hehe . ada duit boleh makan banyak ;) Tia suka makan . hehee .. btw , thanks jawab tag dear ;)

Cik Misi said...

haha...jap nak menjawab...
yunk, mana kotak jerit...cikmisi nak menjerit susah niii... ^^

EYFAalias said...

Cik Misi kotak jerit kite dah hilang g mana ntah. huhuhu :p

EYFAalias said...

Tia, no big deal syg :)

Cik Misi said...

haaaisssh....cpt p carik blik...hihi

SOAL JAWAB DARI SAHABAT

EYFAalias said...

hehehehhehhee. thanks sebab sudi jawab soalan ni :p kite dah tengok dahh. MACIH cik misi :p

cik ayin said...

al-fatihah tuk abg kamu.. :)

mekaseh tag..auwwww

EYFAalias said...

thanks Cik Ayin =)

☺MissNJZ☺ said...

alamak...huhuh...
sorry tak perasan kne tag..
sorry :(

bole jwb lg kan? XD

EYFAalias said...

its okay syg. its up to you nak buat or tak. ini bukan paksaan . sekadar suka2 :P

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com