Tuesday, May 3

Selamat pagi Malaysia


Assalamualaikum and very Good Morning to all invited or uninvited readers. Apa khabar? Semua muka sememeh aje nak g office tu kenapa? HAHA. Cuti dah habis ya? Kesiannnn. Dah lah hujan kena jugak pergi keja. Huhuhu. Ceh! Eyfa gelakkan org eyfa pun kena pergi kolej juga kejap lagi. =p


Hari ni dah hari selasa, esuk eyfa ada presentation untuk subject Human Recource. Adoi. Kejap lagi mesti nak kena siapkan powerpoit tu sampai habis. Eeeee aiii. Pening kepala otak. Hujan pulak kat luar tu makin lebat aje. Rasa macam malas nak bangun buat kerja. Rasa macam nak tarik selimut and tidur balik =(

Korang semua dah mandi ke? eyfa belum mandi lagi. HAHA. Bangun-bangun terus aje update entry ni. Ngeh ngeh ngeh! Okay lah eyfa nak siap-siap pergi kolej dulu. Siapa-siapa yang bekerja tu. Eyfa ucapkan "Happy working and smile always" =) 

Jaga diri.
BYE~

MUCH LOVE BY :  EYFAALIAS

1 comment :

Abang Stalker said...

hrni bgn awal g pasar tani bli mengalahkn makcik2.

HAHAHAHA ;))

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com