Sunday, May 8

Selamat Hari IBU


Okay, firstly eyfa nak ucapkan SELAMAT HARI IBU kepada semua ibu-ibu di luar sana, tidak kira ibu kandung, ibu tiri, ibu susu, ibu angkat atau pun ibu mertua. Oh ya ! Ibu jari tak termasuk ya? Hahaha. HAPPY MOTHER'S DAY okay dan khasnya kepada ibu eyfa yang tercinta Puan AZIMAH BINTI MOHD NOOR

Ibu adalah orang yang melahirkan kita, yang menyusukan kita ketika kita masih bayi dan menyuapkan kita ketika lapar dan dahaga. Ibu juga sentiasa di sisi kita memberi dorongan dan menemani kita ketika kita kesedihan dan kesepian. Ibu jugalah insan yang paling gembira apabila melihat kita gembira. Jika kita sakit, ibu jugalah yang bersengkang mata menjaga kita. Ibu juga lah yang mendidik kita sehingga sekarang. Hm. Banyak lagi pengorbanan ibu terhadap kita jika hendak dibandingkan dengan orang lain di dunia ni. Alangkah hebatnya kasih sayang yang ALLAH titipkan kepada kita, melalui ibu. Jadi hargailah dan cintailah ibu kita kerana di dalam dunia ni, kita hanya ada seorang ibu sahaja, bukan dua atau tiga.


I LOVE YOU MOM <3


MUCH LOVE BY :  EYFAALIAS

6 comments :

Ini Kisah Tia said...

takde ibu , kita pun takkan lahir ke dunia ..

EYFAalias said...

hehehhee. tahu xpe. ibu adalah segalanya :)

syafeeqa said...

selamat hari ibu ;)

EYFAalias said...

yeah, selamat hari ibu :)

kc kasedah said...

muka kau dgn mak kau ; seiras la :)

selamat hari ibu,aunty !

EYFAalias said...

dah kata anak mak. ahaha. thanks.

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com