Monday, May 16

Percubaan membuat doodle #2

Hai hai. Dah tidor ke? Relex ah esuk cuti kan? Meh lepak sini kejap. HEHE. Okay tadi eyfa tak puas hati sebab DOODLE eyfa buat sangat pelik dan sangat annoying. Menyampah aje tengok orang lain bua comel-comel. Eyfa buat aje. Dah macam apa ntah. HAHA. 

Di sebabkan timbul perasaan tak puas hati. Eyfa pun cuba dan terus mencuba (sambil nyanyi lagu Faizal Tahir - Cuba) sampai doodle eyfa jadi comel. Haha.

AKHIRNYA..........tercipta lah!

*



*



*

PERCUBAAN KE-2
*



*



*



*

PERCUBAAN KE-3
*



*



*



*

JENG JENG JENGGG ! YANG NI SPECIAL SIKIT.

*



*



*



*



*

PERCUBAAN KE-4
HAAAAA. Amacam ? Ada peningkatan ke tidak? Ada kan. (TOLONGLAH PUJI SIKIT) Hahaha. Seronoknya ! =) TAPI doodle lelaki tak tahu macam mana nak buat -____-" Ni pun search kat google and tutorial blogspot  macam mana nak buat. Hehe. Kalau nak try search aje kat google mesti keluar. Hehehe.

22 comments :

Ini Kisah Tia said...

hehee . clap , clap ! ada usaha ;)

EYFAalias said...

nk seribu daya. taknak seribu dalih kan? hehehe. thanks tia :)

GaRy™ said...

gary pun nak try buat la....hihihi...

EYFAalias said...

eh. gary bukan memang dh pandai buat ke? :D

Chegu Zubir said...

thumbs up..keep it...k..all the best.....cantik dan swit....

EYFAalias said...

thanks Cikgu Zubir :D

Cik Embun said...

waaaa comel.... nak jugak...

(: gebangkembang :) said...

wahhh..ini comel !><

Ryna Tri Asmara said...

dear~ i can't find your shoutbox. atau memang tiada shoutbox in your blog ? :) btw, i bought my necklace in vincci accessories :) try to find it there too :D

rara pinkmafia said...

rara suke yg num 3 tu.nice.comeelllsss je. =)

mad khaz said...

ajar ajar,hehe. xreti doodle nih,huhu

EYFAalias said...

@Cik Embun, yeke comel ? ehhee. MAcihh :)

EYFAalias said...

@gebangkembang, comel eh? thanksss :)

EYFAalias said...

@Ryna Tri Asmara, i memang tak letak shoutboxla sayang. hehe. Vincci? thanks alot. i dah lama cari oh =)

EYFAalias said...

@rara, no.3 tu macam buruk je. hehehhe. eyfa suka yg no 2 :p

EYFAalias said...

Mad Khaz, eyfa pn baru belajar tergedek2 ni. ehhe. tunggu eyfa pro dulu b aru eyfa ajar. ehehe :p

nub said...

terar hang. aku langsung fail benda2 nih. haha

EYFAalias said...

hahahaa. ini kata terer? biasa jee. orang lain buat lagi comel :(

kc kasedah said...

tererrrr! hahaa :D

EYFAalias said...

ahhahaha. comel en ? :p

fahmimustakim said...

tahniah, tahniah! standing ovation untuk anda..heee..grapevine dah 5gt? tolong2 la klik member punye..kekeke :)

EYFAalias said...

tolong klik? haha. boleh-boleh. awak tolong klik kite pny juga. ehhee

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com