Saturday, May 14

#Churp2Race


Sekian lama tak buka ChurpChurp semalam disebabkan blogspot menghadapi masalah teknikal eyfa pun teringat eyfa ada signup ChurpChurp and terkejut tiba-tibe eyfa ada earning RM2.60. Macam tak percaya aje. Haha. Alhamdulillah! Tak sia-sia join ChurpChurp! <3



And then semalam eyfa boring-boring tunggu blogspot pulih, eyfa pun join lah ChurpChurp Race ni. Woah! Hadiah menarik weh! Ada iPad 2, Blackberry Blod 3 and iPod touch. Menarikkan ? Nak join tak guna duit pun. JOM LAH JOIN SEKARANG. Korang tak rugi apa pun kalau join. Mana tahu kot-kot korang kuat merempit boleh menang race ni. Huhu. BERMINAT? Jom click bawah ni.


There's the F1 Race and The Great ChurpChurp Race! I want more KMs! #Churp2Race


Eyfa baru dapat 3km. Wuuuuu =D Jauh lagi nak kejar yang lain. Hehe. Kalau korang hebat jom ah race dengan eyfa. Ngeh Ngeh Ngeh! =)

4 comments :

cik ayin said...

ayin punya ada 20 sen je..huahaha
mls betol nak promote

EYFAalias said...

yeke? rajin-rajin la promot. eyfa pun malas gak. ahaha

ArulchelseA said...

sush..rjin promot pun payah nak naik..enth la..

EYFAalias said...

hahhaa. sama la. ni ntah apa mimpi churp2 kasi rm2.60 ni :D

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com