Sunday, May 22

Benda menarik menanti utk mereka yang rajin comment!

Assalamualaikum.
Macam biasalah kan. Tak jawab salam dosa. Baik korang jawab! Hehe.

Korang perasan tak kat blog eyfa tak ada SHOUTBOX? Hehe. Sebenarnya eyfa sengaja tak nak bubuh shoutbox tu. Ada juga yang bertanya mana shoutbox eyfa sebab dorang cari tak jumpa. Eyfa tak bubuh sebab ada alasan-alasan tertentu. Hehe. Harap maaf ya? kalau nak tinggal jejak tinggalkan aje dekat comment box okay? =)


By the way, eyfa nak bagi something untuk mereka yang ringan tulang ni sebagai tanda penghargaan. Kiranya eyfa akan bagi reward atau dlm bahasa melayu nya ganjaran atau hadiah kepada "top commentators" dalam blog eyfa ni =) *COP!! Ini bukan rasuah okay? tolong jangan buat laporan polis. Eyfa merayuuu! Hahaha. Hadiah ni biasa-biasa aje tauu. Standart student. Ngeh ngeh ngeh! Eyfa akan bagi topup RM10 sebagai hadiah =)

Eyfa akan cari top commentators pada tiap-tiap bulan sehingga hujung tahun 2011 sahaja. Dah masuk 2012 dah xde dah. Hehe. So, setiap hujung bulan pada tahun 2011 ni akan ada sorang lah yang dapat topup. Hehe. Tapi nanti korang jangan mengelat spam banyak-banyak kali pulak en? Cepuk kang. Huhuhu.

Okay itu sahaja eyfa nak update. Jumpa esuk. Mengantuk nak tido. Heee =D
Selamat Malam semua.

50 comments :

Azmie said...

waalaikumussalam... (x jwb dosa katanyer.. huhuuu~~) =)

EYFAalias said...

alhamdulillah ada juga orang jawab salam eyfa. hehehe =)

Mrs. Farhan said...

Wahhh, ini sudah bagus. Nak dtg jenguk sini selalu lah. Hhehehe. =)

asfz lily said...

hohoho...wasalm :)
1st tyme drop here.. nice blog :)

Akulah Pak Lan said...

amboi..ganaih...suka cepuk org..ni kalau dah kawen mcm mana la laki tuh nanti

.m y z. said...

NAK NAK NAK!! bab duit mata terus jadi macam ni O_O .HAHA. ni bukan rasuah tau. blog ni mmg best pun nak komen :D

Cik Ezy said...

blog cik ezy pon xde SB..
pape hal tgl kat komen je..
ekeke..
best tu dpt topap pree..
hee

EYFAalias said...

Mrs. Farhan sila lah jenguk selalu. Hehe =)

EYFAalias said...

ASFZ LILY , thanks. jemput singgah selalu =)

EYFAalias said...

Akulah pak lan, hahahaha. kalau dah kawen dia jadi cepuk-cepuk manja gitu. HAHA.

EYFAalias said...

MYZ. ZIEMA awak kalau xde ganjaran pun memang selalu support blog eyfa. hehe. thanks banyak-banyak kat awak =)

EYFAalias said...

Cik Ezy, ehhee. itu je yang mampu. ada 7 bulan lagi. Kalau bulan ni xdpt bulan depan ada lagi. ehhee

nub said...

waaah. dapat topap na. hehe

EYFAalias said...

Hehehe. topup aje yang mampu bagi :)

nelly said...

wah , nice !

EYFAalias said...

hehehehe. thanks =)

HonEyBuNNy said...

wah bestnya..nanti dapat topup kan..hehe..

EYFAalias said...

a'ah honey. itu je mampu nak bg sebagai tanda penghargaan sebab rajin cmnt =)

Mrs. Farhan said...

Jenguk, Jenguk, Jengukkk! =)

kc kasedah said...

pergh ini yg aku nak rajin komen neh! WAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKKKK~

EYFAalias said...

Mrs.Farhan, hahaa. jangan xjenguk :D

EYFAalias said...

KC, kau kan memang rajin kc :P

Mrs. Farhan said...

Datang lagi. Hahahahha. Mmg x leh blah la. Mata duitan betol. =P

EYFAalias said...

hahahaa. gatai tgn ya?

Mrs. Farhan said...

Mmg gatai sgt tgn ni. Dr tadi asek garu2 je. hahahaha.

EYFAalias said...

meh eyfa tolong garukan pakai pisau meh! :p

Mrs. Farhan said...

Erkkk. Takotnye. Eyfa ni hardcore la. Hahaahaahah.

EYFAalias said...

ahhahaha. hardcore lah sangat :D

Mrs. Farhan said...

hardcore la tu. bley plak dia nak garu ngan pisau. kalo garu ngan pisang, sedap jugak. haahhah

EYFAalias said...

yelah. meh garu guna kapas. huhu

Mrs. Farhan said...

hahhaha.guna kapas, boleh gak.hik3. lembut je. =)

EYFAalias said...

dah dah. ini dh lari tajuk ni =)

Mrs. Farhan said...

Oke, kita kembali ke tajuk asal. bila saya bley dpt topup ni. hahahha. =P

EYFAalias said...

cehhh.

Ini Kisah Tia said...

wah ! topup gitew ;)

EYFAalias said...

heehe. itu je yg mampu syg =)

Mohd Shukri Fadzillah said...

pergH! masyukkkk!!! tapi tak nak a main komen satu dua baris yang hampeh2 macam " hahahahahaha " dan " hehehehehehe " kan? hehe

EYFAalias said...

hehehe. tahu xpe. jangan comment benda yg xmasuk akal dah la. entry lain. comment lain. ahhaa.

scha said...

w'slm . . waaa mcm besst jew! tapi nk komen sal blog eyfa... blog eyfaa cantik sgt2 . .

EYFAalias said...

hehehehe. biasa je scha :) thank you.

ilman hizami said...

wah kreatip nye akak.
cara bru nk dpt komen.
haha.

EYFAalias said...

hahahaha. tektik baru :D

Lahchan said...

hii..belajar di kptm ke? nanti sy msuk kptm kl jugak.. awk kos ape ye? :D

EYFAalias said...

Kite amek HRM. ehhee. awk?

sya azleen said...

wssalammmm~
nanti nak rajenrajen kumen belog eyfa lah :D
duit benja topup tiap2 bulan pass dah kalo dapat , heheheee

EYFAalias said...

hehhhee. sila rajinkan diri :D

.m y z. said...

KIRANYA SETIAP BULAN ORANG YANG DAH DAPAT AKAN DAPAT LAGI KE UNTUK BULAN YANG AKAN DATANG SEANDAINYA NAMA DIA JE YANG NAIK DEKAT TOP COMMENTATORS? HEHE ;)

meaw said...

fuyooooo,hadiah diaaaaaa..... pandai tul ye tarik minat ^_^

EYFAalias said...

@.m y z.

hehehe

EYFAalias said...

@meaw

mst kena pandai politik. ehhehhe

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com