Sunday, May 22

Benda menarik menanti utk mereka yang rajin comment!

Assalamualaikum.
Macam biasalah kan. Tak jawab salam dosa. Baik korang jawab! Hehe.

Korang perasan tak kat blog eyfa tak ada SHOUTBOX? Hehe. Sebenarnya eyfa sengaja tak nak bubuh shoutbox tu. Ada juga yang bertanya mana shoutbox eyfa sebab dorang cari tak jumpa. Eyfa tak bubuh sebab ada alasan-alasan tertentu. Hehe. Harap maaf ya? kalau nak tinggal jejak tinggalkan aje dekat comment box okay? =)


By the way, eyfa nak bagi something untuk mereka yang ringan tulang ni sebagai tanda penghargaan. Kiranya eyfa akan bagi reward atau dlm bahasa melayu nya ganjaran atau hadiah kepada "top commentators" dalam blog eyfa ni =) *COP!! Ini bukan rasuah okay? tolong jangan buat laporan polis. Eyfa merayuuu! Hahaha. Hadiah ni biasa-biasa aje tauu. Standart student. Ngeh ngeh ngeh! Eyfa akan bagi topup RM10 sebagai hadiah =)

Eyfa akan cari top commentators pada tiap-tiap bulan sehingga hujung tahun 2011 sahaja. Dah masuk 2012 dah xde dah. Hehe. So, setiap hujung bulan pada tahun 2011 ni akan ada sorang lah yang dapat topup. Hehe. Tapi nanti korang jangan mengelat spam banyak-banyak kali pulak en? Cepuk kang. Huhuhu.

Okay itu sahaja eyfa nak update. Jumpa esuk. Mengantuk nak tido. Heee =D
Selamat Malam semua.

50 comments :

Anonymous said...

waalaikumussalam... (x jwb dosa katanyer.. huhuuu~~) =)

Unknown said...

alhamdulillah ada juga orang jawab salam eyfa. hehehe =)

Juwita Afifah said...

Wahhh, ini sudah bagus. Nak dtg jenguk sini selalu lah. Hhehehe. =)

Asfz said...

hohoho...wasalm :)
1st tyme drop here.. nice blog :)

Akulah Pak Lan said...

amboi..ganaih...suka cepuk org..ni kalau dah kawen mcm mana la laki tuh nanti

myzziema said...

NAK NAK NAK!! bab duit mata terus jadi macam ni O_O .HAHA. ni bukan rasuah tau. blog ni mmg best pun nak komen :D

ezy.xixii said...

blog cik ezy pon xde SB..
pape hal tgl kat komen je..
ekeke..
best tu dpt topap pree..
hee

Unknown said...

Mrs. Farhan sila lah jenguk selalu. Hehe =)

Unknown said...

ASFZ LILY , thanks. jemput singgah selalu =)

Unknown said...

Akulah pak lan, hahahaha. kalau dah kawen dia jadi cepuk-cepuk manja gitu. HAHA.

Unknown said...

MYZ. ZIEMA awak kalau xde ganjaran pun memang selalu support blog eyfa. hehe. thanks banyak-banyak kat awak =)

Unknown said...

Cik Ezy, ehhee. itu je yang mampu. ada 7 bulan lagi. Kalau bulan ni xdpt bulan depan ada lagi. ehhee

Unknown said...

waaah. dapat topap na. hehe

Unknown said...

Hehehe. topup aje yang mampu bagi :)

kindergartenlibrary said...

wah , nice !

Unknown said...

hehehehe. thanks =)

ILA HonEyBuNNy said...

wah bestnya..nanti dapat topup kan..hehe..

Unknown said...

a'ah honey. itu je mampu nak bg sebagai tanda penghargaan sebab rajin cmnt =)

Juwita Afifah said...

Jenguk, Jenguk, Jengukkk! =)

Kc Kasedah said...

pergh ini yg aku nak rajin komen neh! WAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKKKK~

Unknown said...

Mrs.Farhan, hahaa. jangan xjenguk :D

Unknown said...

KC, kau kan memang rajin kc :P

Juwita Afifah said...

Datang lagi. Hahahahha. Mmg x leh blah la. Mata duitan betol. =P

Unknown said...

hahahaa. gatai tgn ya?

Juwita Afifah said...

Mmg gatai sgt tgn ni. Dr tadi asek garu2 je. hahahaha.

Unknown said...

meh eyfa tolong garukan pakai pisau meh! :p

Juwita Afifah said...

Erkkk. Takotnye. Eyfa ni hardcore la. Hahaahaahah.

Unknown said...

ahhahaha. hardcore lah sangat :D

Juwita Afifah said...

hardcore la tu. bley plak dia nak garu ngan pisau. kalo garu ngan pisang, sedap jugak. haahhah

Unknown said...

yelah. meh garu guna kapas. huhu

Juwita Afifah said...

hahhaha.guna kapas, boleh gak.hik3. lembut je. =)

Unknown said...

dah dah. ini dh lari tajuk ni =)

Juwita Afifah said...

Oke, kita kembali ke tajuk asal. bila saya bley dpt topup ni. hahahha. =P

Unknown said...

cehhh.

Unknown said...

wah ! topup gitew ;)

Unknown said...

heehe. itu je yg mampu syg =)

Unknown said...

pergH! masyukkkk!!! tapi tak nak a main komen satu dua baris yang hampeh2 macam " hahahahahaha " dan " hehehehehehe " kan? hehe

Unknown said...

hehehe. tahu xpe. jangan comment benda yg xmasuk akal dah la. entry lain. comment lain. ahhaa.

| schaza | said...

w'slm . . waaa mcm besst jew! tapi nk komen sal blog eyfa... blog eyfaa cantik sgt2 . .

Unknown said...

hehehehe. biasa je scha :) thank you.

ilman hizami said...

wah kreatip nye akak.
cara bru nk dpt komen.
haha.

Unknown said...

hahahaha. tektik baru :D

Unknown said...

hii..belajar di kptm ke? nanti sy msuk kptm kl jugak.. awk kos ape ye? :D

Unknown said...

Kite amek HRM. ehhee. awk?

Syaa A. said...

wssalammmm~
nanti nak rajenrajen kumen belog eyfa lah :D
duit benja topup tiap2 bulan pass dah kalo dapat , heheheee

Unknown said...

hehhhee. sila rajinkan diri :D

myzziema said...

KIRANYA SETIAP BULAN ORANG YANG DAH DAPAT AKAN DAPAT LAGI KE UNTUK BULAN YANG AKAN DATANG SEANDAINYA NAMA DIA JE YANG NAIK DEKAT TOP COMMENTATORS? HEHE ;)

Mek Onie said...

fuyooooo,hadiah diaaaaaa..... pandai tul ye tarik minat ^_^

Unknown said...

@.m y z.

hehehe

Unknown said...

@meaw

mst kena pandai politik. ehhehhe

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com