Friday, May 27

Cerita kartun dulu lagi best dari yang sekarang!

Assalamualaikum.

Korang masa kecik-kecik suka tengok kartun apa? Hehehe. Kalau zaman eyfa kecik-kecik dulu banyak snagat kartun yang best-best sampai nak basuh kasut sekolah pun malas nak habis kan tengok cerita kartun punya pasal. HAHA. 

Tapi sekarang cerita kartun kat TV tu makin merepek and makin tak besh oh. Itu bagi eyfa lah kan. Kalau korang suka kartun-kartun sekarang takkan eyfa nak marah pulak en? Lain orang lain selera ye dak? JOM TENGOK KARTUN APA YANG EYFA SUKA TENGOK DULU =)

Sailormoon =)
Dragon ball =)
Digimon
Pokemon
USOP Sontorian
Anak-anak sidek
Keluang Man
CARDCAPTOR SAKURA

and banyak lagi lah ! Penat pulak nak search kat google. HAHAHA. Korang suka tengok kartun apa? Naruto? Ben 10? Detective Conan? Chin Chan? Errr. Apa ntah lagi. Banyak kartun yang merepek je lebih. HAHA. Eyfa tak minat. Wekkk =D 

KBAI~

29 comments :

Salbiah Zakeri said...

betul betul...kartun dulu best..

tia @ Ini Kisah Tia said...

haha ! Tia tengok 4 aje dari yang EYFA senaraikan . sailormoon , usop sontorian , anak-anak sidek , dengan kluang man . terbaik lah eyfa !

Da LovaC said...

power rangers tak de pun =p

EYFAalias said...

SALBIAH ZAKERI, betul tu. kartun skrg pening kepala tengok. huhuhu

EYFAalias said...

TIA, hehehhee. paling best dragon ball :)

EYFAalias said...

DA LOVAC power ranges tak minat. ehheheee

Cik Ezy said...

sailormoon!
dgn kuasa bulan akn m'hukum mu!
ekeke,,
usop sontorian pon lyn..
anak2 sidek pon..
best2

Cik Ezy said...

sailormoon!
dgn kuasa bulan akn m'hukum mu!
ekeke,,
usop sontorian pon lyn..
anak2 sidek pon..
best2

Aifa Afiqah Sulaiman said...

cik eyfa!!! saya suka powerpuff girl..tu katun lama ke baru ek?heheh!!

sila tuntut hadiah di sini http://aifaafiqah.blogspot.com/2011/05/eyfa-alias-follower-ke-200beraninya-dia.html

hadiah tak seberapa ni...sob3~

EYFAalias said...

itu katun x lama x baru. tengah2. ahahhaa

Aifa Afiqah Sulaiman said...

ooo yeke...heheh... mase kecik tak tengok katun..aifa tengok cerita cinta. HAHAH!

EYFAalias said...

cehhhh! ni mst kecik2 dh pandia bercinta ni. siap buat surat cinta taruk bedak lagi. ahahaa

Aifa Afiqah Sulaiman said...

hahahah eeee ne eyfa tahu ni..malu-malu2!!! ahaha!!!

EYFAalias said...

cehh. acah2 je malu. hehee

Aifa Afiqah Sulaiman said...

hahahah.....mase kecik2...tak baligh lagi...... >.<

eienrazak said...

suke sailormoon !

hehe btw eien datang follow ye? :)

Cik Miera said...

eh now dah ada blik kan katon sailormoon and dragon ball..mmg best kan.. haha, miss my childhood.. sume best2.. skrg, mcm mkn ngarut

Azhafizah[フィザ] said...

so s0nok tg katun kan..(=
btw your banner already taken by me..terima kasih daun keladi for the exchange (=

EYFAalias said...

AIFA : hahahaa. zaman kecik2 jugak best =D

EIEN RAZAK : Hehehee. Kite pun suka sailormoon :) thanks sudi follow.

EYFAalias said...

AZHAFIZAH, yeah kartun dulu2 semua ebst. hehehee. thankss :D

EYFAalias said...

CIK MIERA yeah kartun skrg semua macam tak best je. hehee

ArulchelseA said...

minat usop dan kluang man..keh keh keh..

harrazdani said...

dulu ada kartun mospeda....motor jadi robot..best

EYFAalias said...

mcm pernah tgk je kartun tu ? :p

.m y z. said...

SUKA GILAAAAAAAAAA DENGAN SEMUA KARTUN DI ATAS KECUALI POKEMON AND DIGIMON. KASUT MMG TAK PENAH BASUH. JUST HARAPKAN ARWAH MAK TOLONG BASUHKAN KASUT. HIKHIK.

EYFAalias said...

Arwah mak? -.- Al-fatihah :(

gadis comot said...

suka jugak semua2.. tapi skang just suka detective conan.. yang lain erkk merepek aje lebih.. hahah :P

EYFAalias said...

ehhehheee. tahu xpe. merepek je lebih.

putERi-kAtEk said...

katun dulu best2...mcm satria baja hitam.... gaban.... tomatoman pun ada...kan hhhahahahahahaa

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com