Saturday, May 21

Hari yang memenatkan

Assalamualaikum and salam satu Malaysia =)

Today eyfa rasa macam penat sangat sebab tadi kena tolong abah kat kedai dari pagi sampai ke petang sebab seorang pekerja abah mengada-ngada buat hal. Eeee aiii ! Tak pasal-pasal kena stay sampai petang jaga kedai. TAPI tak apa sebab dapat upah yang lumayan. Ngeee =D 

Abah eyfa cakap "TOLONG JAGA KEDAI SAMPAI PETANG NANTI ABAH UPAH RM30" Wah! Dapat RM30 terus semangat nak stay sampai petang walaupun badan rasa macam dah lunyai sangat. Huhu. Errr ! Apa korang cakap eyfa tolong tak ikhlas? Wuuuu -.-" Mana ada. Ikhlas lah. Cuma abah memang dah memahami sangat anak dia yang sorang ni MATA DUITAN sikit. Sebab tu lah dia kasi upah duit. Baru laju sikit eyfa buat keja bila dengar perkataa "DUIT" Hahahaha. Sayang abah =)


Now dah nak dekat pukul 5 petang. Eyfa ada janji dengan kawan eyfa nak teman dia shopping kejap lagi. Eyfa pun nak beli necklaces dekat Vincci. Minta-minta lah necklaces yang eyfa nak beli tu ada. Huhuhu. Okay lah! Eyfa nak siap-siap kasi wangi-wangi sikit nak keluar ni. Hehe.

Bye semua.

10 comments :

.m y z. said...

haha. ziema pun kalau dengar ada upah je terus semangat nak buat keje! grrr.

.m y z. said...

kalau tak nak blog archieve panjang berjela2, buat function scroll. ziema ada share link dekat sini. senang je. selamat mencuba eh :D

http://myzziema.blogspot.com/2011/05/senarai-link-untuk-make-over-blog.html

Cik Ezy said...

best nye dpt upah..
hihikk..

EYFAalias said...

Ziema, standart lah dapat ubah semua org rajin. hehehehe.

EYFAalias said...

Ziema, thankss. nnt kite try. ehehe

EYFAalias said...

CIK EZY, ehehe. memang best. lagi upahnya duit en. ahaha

nelly said...

wah ..bestnya !

EYFAalias said...

heheehe. mesti la best dapat upah :D

meaw said...

waiyamakkkkkk,bagus ah tu ayah dia kasi upahhh,setengah apak tak bagi tau... dpt duit terus nak shopping lak! hehe

EYFAalias said...

@meaw


ahahaa. dia tahu anak dia mata duitan tu pasal dia aksi upah. ehehhee

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com