Saturday, May 14

Nandos oh Nandos !


Eyfa rasa kan macam dah berabad tak makan NANDOS. Sejak clash dengan ex boyfriend eyfa yang cina tu. Huhu. Dulu kalau tak, asal keluar dating aje mesti makan nandos. SEDAPNYAAAAAA~ Sumpah dah lama sangat tak makan ='(


Malam ni dah sejuk-sejuk tetiba teringankan NANDOS. Dapat pulak ayam nandos yang extra hot. Perghhh! Memang terbaik lah! Mesti nikmatnya tak terkata. Fuh fuhh ! meleleh air liur duk menaip ni. Huhu. Siapa nak belanja eyfa makan nandos? Please please. SANGAP sangat dah ni. Tak tahan dah~


Dulu kalau pergi makan nandos ni mesti eyfa take away sikit. Dah ex boyfriend belanja kan. Eyfa amik lah kesempatan menapau bawak balik untuk adik-adik kat rumah. HAHA. Mesti korang cakap eyfa pelahap kan siap tapau-tapau bagai. HAHA. Lantak la. FAV kot nandos ni. Siap beli sos nandos lagi buat makan dengan fries kat rumah. LAZAT tak terkata. Huhu.

Tapi kebanyakkan kawan eyfa semua suka Kenny Rogers daripada Nandos. Kenapa eh? Eyfa dah try dah makan Kenny Rogers tu. Tak best pun. Biasa je. Huhu. Ntah apa yang special sangat. Maybe eyfa tak suka Kenny Rogers sebab TAK PEDAS macam nandos sebab eyfa ni gila pedas. Kalau makan tak menangis sebab pedas tak sah! HAHA.

Takpe takpe. Nanti dapat pinjaman MARA nak pergi makan nandos. Weeee =D



12 comments :

kc kasedah said...

Nandos best ! ingat ex aku lanje ! :)

EYFAalias said...

Nandos terbaik kan kc? HAHA. Lapar weh lapar!

nelly said...

ini yang mula kelaparan ~

EYFAalias said...

nelly suka nandos gak ke? huhu.

fierapirot said...

wahhh tak penah mkn lagi..sedapnye..eyfa cakap pedas lagi teringin nk mkn dhla fiera ni pun gile pedass..=)

EYFAalias said...

suka pedas eh fiera? nanti boleh la kite pergi makan nandos sama-sama. hehehe =)

Akulah Pak Lan said...

teringin nak makan kat Tony Romas..sekian

EYFAalias said...

ape kebenda pulak tu ? ahahhaa

kim heeruul said...

gua lalu depan kedai ni , asyik tertelan air liur jer...

EYFAalias said...

lah. yang pergi telan air liur kenapa? singgah lah. boleh telan ayam. ahahhaa

Syuxer said...

tak pernah lagi berwalking kat kenny rogers..heheh..malu kot hahah..berapa harga paling murah..maklumlah duit ada cikai2 je..hehe

EYFAalias said...

ceh. apa nak malunya? huhu. hm. kenny lagi murah dr nandos. set sekali air dalam rm20 la sekali tax =)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com