Friday, June 17

Azrijohan,aku dari Taman Keramat, Kuala Lumpur

Assalamualaikum.

Hye hye! Entry kali ini *tugasan kedua* adalah sambungan daripada ENTRY INI *tugasan pertama* ! Click untuk maklumat lebih lanjut okay kalau nak tahu apa yang eyfa tengah lakukan sekarang =) hehehe. Ada blogger yang stay area Keramat tak macam eyfa? Boleh lah lepak sesama. Ehemm. Hahh! TAK ADA? Ala tak kawtimm ah tak stay dekat Keramat ! HAHA.


Tak apa lah kalau tak ada orang stay area Keramat, area Kuala Lumpur mesti ramai kan? HEHE. Apa-apa pun matlamat join segmen ni sebab nak kenal ramai blogger. Tak kisah lah korang dari mana pun yang penting  kita punya satu matlamat satu destinasi dan satu impian. Cewah! Itu dah ter'AF pulak! HAHA.

Tugasan Pertama : Azrijohan aku ialah EYFAalias =)
Tugasan Kedua : Azrijohan,aku dari Taman Keramat, Kuala Lumpur

"KEEP ON SMILING"
KBAI~

14 comments :

al_hakim said...

seamat berkenalan...=)

EYFAalias said...

@al_hakim

yeah! salam kenal :)

Akulah Pak Lan said...

pak lan tak duduk keramat...

EYFAalias said...

@Akulah Pak Lan


Alaaa. duduk lah keramat :D

azrijohan said...

keramat sgt ke tmpat tu?
hehehe

btw,EYFA komen kt entri yg salah le._.

EYFAalias said...

@azrijohan

alamak yeke? sepatutnya kat mana?

Akulah Pak Lan said...

Mana bleh reveal...nanti kantoi

EYFAalias said...

@Akulah Pak Lan

alaaaaaa.

.m y z. said...

kami duk kluang je. tak mampu nak duk KL T__T hahahah

EYFAalias said...

@.m y z.

Kluang tu kat johor en? ehehe. sorry geo lembab sikit :p

sergeant keroro said...

orang kay ell ke, hehe XD

boleh tumpang rumah tak? :P

EYFAalias said...

@sergeant keroro

MANA LEH. awak perempuan xpe la. hehee

.m y z. said...

haha satu je kot tempat nama kluang kat malaysia ni :PP meh lah datang ayer hitam kluang. beli pasu, bunga dgn harga yang murah. pomot2! haha.

EYFAalias said...

@.m y z.

hahahaha :D

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com