Tuesday, June 21

Ehemm! Sila ganti pada sesiapa yang belum ganti!

Assalamualaikum.

Nk kena ganti apa ni? HAHA. Alah! Jangan bebuat tak tahu ya? GANTI PUASA lah apa lagi. Next week dah masuk bulan July dah. Tak lama lagi dah nak puasa. Cepat-cepat lah ganti ya pada sesiapa yang belum ganti. Eyfa dah settle dah semua. Alhamdulillah! HEHE.
Sebut pasal puasa ni, eyfa belum beli baju raya lagi. Sob sob sob! Tak sempat nak g beli. Nanti kalau lambat-lambat dah tak boleh tempah dah. Korang dah beli ke? Warna apa? HAHA. Excited pulak bila borak pasal raya ni.

Ehem. Agak-agak tahun ni still dapat duit raya lagi tak macam tahun lepas? Minta-minta lah dapat! Boleh lah buat-buat tambah duit nak beli Blackberry ke Iphone ke kan? HAHA. Ceh! Mesti ada org cakap "Eh dia ni! Dah TUA mana leh dapat duit raya!!"

Eh! Eyfa still dapat duit raya lagi tau tahun lepas RM3++ ! Haaa. Jangan jeles. Tapi tahun ni xtahu lah kan. HAHA. Eh. Dah lari dari tajuk ni. hehehe. Oh ya! Jangan pula ganti puasa tauuu! =p

KBAI~

P/S:

OH EM GEE ! Murah gila iphone 2 ! RM58 sahaja? --> KLIK SINI
Nak dapatkan iklan GRAPEVINE? Sini ada satu--> KLIK SINI
Nk slim tak? --> KLIK SINI
Lebih menyeronokkan dengan Super Reload Digi Youth --> KLIK SINI

35 comments :

rara pinkmafia said...

saye belum ag,cane ni =(

EYFAalias said...

@rara pinkmafia

cepat2 lah ganti :p

GaRy™ said...

errr... gary pun blom ganti~.. hahahahaahahahaha

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

bakaln gnti ni..insyaALLAH,esok.. =)

ArulchelseA said...

alamak blum jugak ni... kih kih kih..
sy pun dpt duit raya juggak..mklumlah baru umo 16thn mestilah dpt duit raya kan..

EYFAalias said...

@GaRy™

gelak gelak? eleh. ingat laki pn xde ponteng ke?

EYFAalias said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA

hehehee. good :D

EYFAalias said...

@ArulchelseA

mintak sikit duit raya! hehehe

Abang Stalker said...

tiap2 thn penuh..sbb lelaki xde bulan mengambang. :P haha

EYFAalias said...

@Abang Stalker

hehehee. tapi ada gak lelaki ponteng kalau xsihat ke apa kan? saje ngelat pn ada. ahaha

cik ayin said...

tengah ganti pose la ni..hee

EYFAalias said...

@cik ayin

eheehe. bagus2.

izyan yasmin said...

ahahaha . betul tuhh =.=
tak habis lagi maa ganti :P

EYFAalias said...

@izyan yasmin

ehem. jangan buat2 lupa. hehee

Cik Ezy said...

3hari lagi tak bergnti..
hoho..
baju raye baru beli sepsng..
haha

EYFAalias said...

@Cik Ezy

wahh! eyfa belum beli :((

Tea said...

tea, Alhamdulillah dah habis ganti.. skang ni cuma puasa sunat je lah.. hiks.. tapi tapi, macam tak sanggup nak hadapi raya bila dah tua ni. oh, duit raya!! hiks.

meaw said...

dah abis ganti,yippieeeeeeeeeeeeeee :D

EYFAalias said...

@Tea

ehehe. sama lah kita. dh habis dh ganti :D

EYFAalias said...

@meaw

good girl :D

Raji and Yeen said...

hohoho tahun ni ak raya sorg2 jer la gayanya T.T

sergeant keroro said...

haha, tak ganti lagi lah.

sebab tak payah ganti :P

Papa Mifz said...

papa mifz tahun nih x sure nak color apa...yg pasti sedondon 3 beranak la..:)

EYFAalias said...

@Raji and Yeen

lahh. kenapa pulak?

EYFAalias said...

@sergeant keroro

heheee. yelah dh xponteng xyah la ganti :p

EYFAalias said...

@Papa Mifz

bestnya dh kawen. iskkk

.m y z. said...

err baru semalam start ganti. hehehe .

EYFAalias said...

@.m y z.

ada bape hari lagi tu? ehhee

forever love said...

sehari lagi.. liat nya

EYFAalias said...

@forever love

sehari je lg bukan banyak pn. ehehe

Tea said...

grr. baru prasan blom follow sini. dh jd follower ke-550 lah. takde hadiah ke? kehkeh.

EYFAalias said...

@Tea

cehh! dah berabad baru nk follow :(

Tea said...

errk, jgn marah. (nyorok blkg pintu)

EYFAalias said...

@Tea

kang tersepit belakang pintu baru tahu! hahahaa

Abang Stalker said...

lelaki yg x puasa sje2 x bole bt laki.so klu nk cri husband cri la cm abg :P *promote dri sdri.single but not too available.

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com