Thursday, June 2

Dayana nak tau impian saya!

Nak join ? Click gambar di atas =)

Kalaulah saya KURUS dan cantik macam LISA SURIHANI, dah lama saya menjadi igauan jejaka semalaya ! HAHA. Seronoknya jadi LISA SURIHANI semua orang duk puji kecantikkan dan kecomelan dia. Hik hik hik! =D Eyfa bukan nak cantik or nak jadi perempuan idaman semua lelaki. Cuma eyfa teringin nak rasa KURUS dan pakai baju cantik-cantik macam perempuan lain. Secara jujurnya eyfa jeles tengok orang lain shopping dengan gembiranya dapat beli pakaian cantik-cantik yang mereka suka. Eyfa? Sob sob. Asal nak beli aje mesti ada aja yang tak kena. Fuhh ! KALAU LAH EYFA KURUSS!! :'( Kan seronok. Boleh lah beli macam-macam. Kan kan kan ? Tambah-tambah dah nak sampai musim raya ni. Arghhh ! Tension-tension ! :'( TAPI tak apelah. Kalau demok boleh kurus kan? Kena berusaha lah. HEHE. Pelan-pelan kayuh =) Hope impian eyfa nak kurus tercapai :D
Nak tahu lebih lanjut tentang contest ni? Anda semua boleh CLICK SINI =)
Cepat sebelum terlambat ! Tarikh tutup pada : 3/6/2011 pukul 11.00 malam !
KBAI~

10 comments :

Dayana AZ said...

ehee :D xpe2 eyfa ! kita sama2 exercise ;) ! dayana pn lari2 atas treadmill jugak, plus bgus utk jantung taw ! :D .

ehee, nicee entry ! and thanks sebab sudi join, eyfa orang first ! panjang pulak tu entry ni, dayana punye bygkan pendek2 org nk tulis. hik3. tak sangka, terharu :') .

EYFAalias said...

panjang ke ni? rasa mcm pendek jee. huhu. welcome dayana :D

syafeika edora said...

wahhh, gitchuuuu...heheh.. gud lak eyfa.. :)

syafeika edora said...

wahhh, gitchuuuu...heheh.. gud lak eyfa.. :)

fatin nabillah :) said...

Chill lah , kalao kurus pon kadang tuh bukan nya lawa , biar badan saiz mcm mana pon asalkan hati baik , pasal baju , sekarang neh , dah banyak yg cantik2 ada saiz utk semua jenis saiz badan , don't worry :D

diana said...

nak kurus tak boleh kayuh pelan2..
kena kayuh laju2..
hehehhe...
jangan risau..
kalau rajin bersenam
sehari 30 minit
kompem akan kurus..
walau banyak mana pun kamu makan..

.m y z. said...

wehuuu~ nak join jugak lah! kak eyfa nak kurus, ziema nak gemuk. aishhh. bagi lemak sikit lah kat ziema :D

zie said...

ala yunk..klu kurus xcomey la. akak pny la nak berisi tp still kurus mcm ni. kita tukar dua nak?

Muhammad Khairul Fahmi said...

oo..yekew...tak pew, yg pnting kta hepi.. XD

Aifa Afiqah Sulaiman said...

cik kak...saye tag awak kat sini http://aifaafiqah.blogspot.com/2011/06/contest-muka-terperanjat-beruk.html

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com